02 / 05 / 2024

Kale Endüstri Holdingin hedefleri

Kale Endüstri Holdingin hedefleri

Türkiye'de özellikle kilit, çelik kapı ve pvc/alüminyum kapı pencere aksesuarları sektörlerinin tartışmasız lider firması olan Kale Endüstri Holding, 2014 kapanış rakamlarını ve 2015 hedeflerini açıkladı.

Kale Endüstri Holding'in ilk konsept mağazası açıldı!

Kale Endüstri Holding'in entegre güvenlik ürünlerini bir arada sergilediği ilk konsept mağazası genel merkezinin de bulunduğu Ayazağa'daki Vadistanbul'da hizmete açıldı.

Kale Endüstri Holding’in İnsan Kaynakları Direktörü Yılmaz Öztürk oldu!

Kale Endüstri Holding'in İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Yılmaz Öztürk atandı. Öztürk, daha önce Eczacıbaşı Yapı Grubu’nda, Türkiye ve uluslararası organizasyonlardan sorumlu İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevindeydi.

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ramazan Girgin, Ümit Kale, Emin Kale ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Kale Endüstri Holding, 39. Yapı Fuarı'na katıldı!

Kale Endüstri Holding, inovatif, nitelikli, satana katma değer, kullanana yüksek verim sağlayan ürünlerini, 39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da tüketici ile buluşturuyor.

Şişli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne AVM ve rezidansa izin yok!

Şişli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi`nin bulunduğu arazi üzerinde AVM ve Rezidans gibi fonksiyonlarla yoğun bir yapılaşma öngören imar planlarının yürütmesi 18 Aralık'ta durduruldu.

Tümsan Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümsan Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Özgen tarafından Çekmeköy, Taşdelen Mahallesi, Dekor Sokak'ta kuruldu.

Baran Endüstri İnşaat Metal ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baran Endüstri İnşaat Metal ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Salih Alan tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Beyoğlu, Karaköy, Emekyemez Mahallesi'nde kuruldu.

AGS Endüstri Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

AGS Endüstri Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer Şubesi, Ayhan Şekeroğlu Şube Müdürlüğünde 567 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Sarıyer, Hisarüstü Mahallesi, Nispetiye Caddesi, Bebek Yolu Sokak'ta açıldı.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi arazisine AVM mi yapılacak?

Çevre Bakanlığı, Şişli Endüstri Meslek Lisesi'nin arazisine AVM ve rezidans yapımı için "çok özel" izin verdi. Öğrenciler ayağa kalktı, velileri yargıya taşıdı. Bilirkişi, "Bu rant projesi. İhtiyaç yok" dedi.

Takyapı Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Takyapı Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Turan Uslu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ak Zambak Sokak'ta kuruldu.

Ribat Endüstri Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Ribat Endüstri Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi, Ali Suat Eyüboğlu Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Rıhtım Caddesi'nde açıldı.

6. Yapı-Endüstri Merkezi’nin gündemi ne oldu?

Yapı-Endüstri Merkezi’nin (YEM), bu yıl 6. sını düzenlediği “Konutun Gücü Adına” başlıklı konferansta yapı, mimarlık, tasarım, gayrimenkul ve inşaat alanlarının önde gelen temsilcileri AKG Gazbeton, Blum TR ve Çuhadaroğlu sponsorluğunda bir araya geldi.

Afyon Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi yıkılacak!

68 yıldır ilimizde eğitim öğretim hayatına devam eden şehrin köklü ve başarılı okulları arasında yer alan Afyon Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin binası yakın bir süre sonra yıkılıp yerine yenisi yapılacak

Kale Endüstri Holdingin hedefleri Haberi

Kale Endüstri Holdingin hedefleri

Türkiye'de özellikle kilit, çelik kapı ve pvc/alüminyum kapı pencere aksesuarları sektörlerinin tartışmasız lider firması olan Kale Endüstri Holding, 2014 kapanış rakamlarını ve 2015 hedeflerini açıkladı. Açıklanan verilere göre 2015 yılında, Kale Endüstri Grubu üretim kapasitesini 2014 yılma kıyasla yaklaşık yüzde 30 oranında artırmayı hedefliyor. 


2014 yılı için yüzde 20'lik büyüme hedefini gerçekleştiren Kale Endüstri Holding, 2015 yılını yaklaşık 500 milyon TL'lik toplam ciroyla tamamlamayı hedefliyor. 


Kale Endüstri Holding, "Tam Kapsam Güvenlik" anlayışıyla alarmdan kasaya, kilitten kapıya, sigortadan pencere ve elektronik sistemlere kadar birçok noktada güvenlik önemleriyle güvenliğin her alanına sahip çıkıyor. 


ÇERKEZKÖY'DE AVRUPA'NIN EN BÜYÜK ENTEGRE GÜVENLİK ÜRÜNLERİ ÜRETİM TESİSİ 


1953 yılında temelleri atılan Kale Kilit'in de bünyesinde bulunduğu Kale Endüstri Holding, grup şirketlerinin tüm ürün gruplarının üretimini 2014'te temelini attığı Çerkezköy'deki Kale...