18 / 05 / 2024

Kale Grubu yönetim

Kale Grubu yönetim

Kale Grubu Başkan Yardımcılığı’na Tarık Özçelik, Kale Grubu Yapı Malzemeleri Grubu Başkanlığı’na Ferdi Erdoğan, Kalekim Genel Müdürlüğü’ne Altuğ Akbaş, Kale Nakliyat Genel Müdürlüğü’ne Ahmet Sert atandı...

Artaş Grubu'ndan Mecidiyeköy'e yeni proje! Yerine konut yapılacak Profilo AVM yıl sonunda yıkılıyor!

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Mecidiyeköy’de yer alan ve devraldıkları Profilo AVM'nin yerinde gayrimenkul projesi hayata geçireceklerini söyledi. İşte ayrıntılar...

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Süleyman Bodur vefat etti! Kale Grubu'nun acı günü! 

Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Dr. İbrahim Bodur’un kardeşi, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın amcası, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Süleyman Bodur, 88 yaşında vefat etti. 

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Martı GYO yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Martı GYO'nun Esas Sözleşme "İmtiyazlı Menkul Kıymetler " başlıklı 9. maddesi uyarınca imtiyaz hakkı bulunan ve bu hakkı kullanan A grubu pay sahiplerinin adaylıklarının, Yönetim Kurulu tarafından kabulü ve Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına oy birliğiyle karar verildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Kale Grubu 2021'de daha çok büyüyecek!

2020 yılının sanayiciler açısından çok zor geçtiğini, 2021'de de temkinli ilerleyeceklerini söyleyen Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay, yeni fırsatları ve sanayideki durumu anlattı.

İnşaat sektörü kendini yenilemeli!

Çevreci ürünlere olan ilgi, pandemi ile daha da arttı. Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay, "Türk inşaat malzemeleri sanayisi, dünyadaki teknolojik ve yenilikçi gelişmeleri takip ederek kendini yenilemeli" diyor.

Kale Grubu 63’üncü yılını kutladı!

Kale Grubu’nun “63’üncü Kuruluş Yıl Dönümü” ve geleneksel “Seramik Bayramı” grubun üretildiği Çanakkale’nin Çan ilçesinden uzaktan erişimle kutlama yapıldı.

Dedeman Grubu otel sayısını 10 yılda 50’ye çıkaracak!

Dedeman Turizm Grubu, Erzurum Palandöken’de bulunan iki oteliyle 27. kış sezonunun açılışını yaptı. Dedeman Turizm Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman, ''17 olan otel sayımızı 10 yılda 50’ye çıkarmayı hedefliyoruz'' şeklinde konuştu.

FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu!

FİBA Holding ve FİNA Holding'in 22 Ekim 2019 günü gerçekleşen toplantıları sonucunda FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu.

Kale Grubu 62 yaşında!

İbrahim Bodur’un 27 Temmuz 1957 tarihinde temellerini attığı Kale Grubu’nun 62'nci kuruluş yıl dönümü sebebiyle etkinlikler gerçekleştirildi...

Kale Grubu, Karaköy'deki binasını sanat tasarım merkezine dönüştürdü! 

Kale Grubu ilk genel merkezi olan Karaköy'deki binasını, İSTKA'nın desteğiyle Kale Tasarım ve Sanat Merkezi'ne dönüştürdü. Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, merkezin açılışı töreninde konuştu.  

Kale Grubu yönetim Haberi

Kale Grubu yönetim

Kale Grubu’nda, yeniden yapılanma süreci kapsamında üst düzey atamalar gerçekleşti. Kale Grubu Başkan Yardımcılığı’na Tarık Özçelik, Kale Grubu Yapı Malzemeleri Grubu Başkanlığı’na Ferdi Erdoğan, Kalekim Genel Müdürlüğü’ne Altuğ Akbaş, Kale Nakliyat Genel Müdürlüğü’ne Ahmet Sert, Kaleseramik Fabrikalar Müdürlüğü’ne Süleyman Soysal, Planlama ve Mühendislik Müdürlüğü’ne ise Emre Taşçı atandı. Grup şirketlerinde uzun yıllar farklı görevler üstlenen altı deneyimli yöneticinin sorumluluklarının, yeni yapılanmayla daha da arttığını belirten Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, son atamaların gruba yeni bir soluk ve dinamizm getireceğini kaydetti.


Kale Grubu’nda 25 yıldır farklı pozisyonlarda görev yapan Kale Grubu Yapı Malzemeleri Grubu Başkanı Tarık Özçelik, yeni yapılanma ile birlikte Kale Grubu Başkan Yardımcılığı’na atandı. Tarık Özçelik’ten boşalan Kale Grubu Yapı Malzemeleri Grubu Başkanlığı’na, grupta 33 yıl boyunca birçok...