29 / 04 / 2024

Kale Grup çan fabrikası açılış

Kale Grup çan fabrikası açılış

Kale Grubu, 57'nci yaşını da yeni fabrikayla kutladı... 45 milyon lira yatırımla kurulan ve yıllık 21 milyon metrekarelik karo üretimi kapasitesine sahip Çan'daki 19'uncu Kale fabrikasının açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Mermerler Grup yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekliyor!

Yıllık 11 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Carousel AVM için COVID-19 sürecinde 200 bin dolarlık teknoloji yatırımı yapan Mermerler Grup, yeni projesi için çalışmalara başladı. Osmanlı döneminde stratejik roller üstlenen tarihi bir yapının yer aldığı yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekle

Platinum Grup Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum Grup Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Erdoğan tarafından kuruldu. 

Hocaoğlu Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hocaoğlu Grup İnşaat Anonim Şirketi Maltepe’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Hocaoğlu, Murat Hacaoğlu, Okan Hocaoğlu ve Okay Hocaoğlu tarafından kuruldu.

Coşkunlar Grup Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşkunlar Grup Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Coşkun tarafından kuruldu.

Kale Grubu'nun acı günü! Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti!

Kale Grubu şirketlerinden Kale Pratt&Whitney çalışan CNC Torna Operatörü Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti. 

BESA Grup yeni proje için kollarını sıvadı!

BESA Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera projesinde ilk etabın teslimleri yılsonuna kadar yapılacak. Müthiş bir günbatımı manzarası sunan proje, Bodrum’un odak noktası Türkbükü ve Gündoğan’ın arasında yer alan Küçükbük Koyu’nda hayata geçiriliyor...

Boybey Grup Mühendislik İnşaat Tedarik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boybey Grup Mühendislik İnşaat Tedarik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kasım Tuna, Can Alper Şen ve İbrahim Hakkı Gündoğan ortaklığıyla kuruldu.

İKY Grup İnşaat Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

İKY Grup İnşaat Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kağan Şimşek ve Ogün Çağlı ortaklığında kuruldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yenimahalle'ye vizyon yakışır!

Yenimahalle mitingine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamamönü, Hacıbayram, İtfaiye Meydanı, Ulucanlar ve Kale'yi  şehrin cazibe merkezi olarak inşa edildiğini söyledi.

Emin Grup 360 çalışanını ödüllendirdi!

Emin Grup, "2019 Başarı Ödülleri Gecesi" kapsamında 3.sünü düzenlediği etkinlikte; 5, 10, 15, 20 ve 25 yılı geride bırakan ve yüksek performans gösteren çalışanlarını ödüllendirdi...

Kale Grup çan fabrikası açılış Haberi

Kale Grup çan fabrikası açılış


Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim markalarını bünyesinde barındıran Kale Grup, kuruluşunun 57'inci yılını Çan'da açılan yeni fabrikayla kutladı. Yaklaşık 45 milyon lira yatırımla kurulan ve yıllık 21 milyon metrekarelik karo üretimi kapasitesine sahip 19'uncu Kale fabrikasının açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.


Açılışta konuşan Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, yeni yaşlarını yeni bir fabrikayla kutlamanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Yeni fabrikanın Çanakkale'nin Çan ilçesinde açıldığına işaret eden Okyay, "Grubun doğduğu topraklara yaptığı yatırımların tutarı, yeni fabrikayla birlikte 1.5 milyar dolara dayandı" dedi.


Kale Grubun temellerinin Türk sanayicilerden İbrahim Bodur tarafından 27 Temmuz 1957'de atıldığını anımsatan Okyay, hali hazırda seramikten, havacılığa kadar bir çok farklı alanda faaliyet gösteren 17 şirket ile doğrudan ve dolaylı olarak 10 bini aşkın insana istihdam sağlandığını bildirdi. Okyay, şunları kaydetti:


"Ne...