02 / 05 / 2024

kale grup izmir showroom

kale grup izmir showroom

Alsancak ilçesinde mimar ve satış ekibi eşliğinde İzmir ve Ege Bölgesi’ne hizmet verecek Aden Yapı, Kale Grubu’nun öncü markaları Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim ve Kale ürünlerinin satışını yapacak..

Antik Grup'tan İzmir'e 4 yeni proje!

İnşaat yatırımlarına devam eden Antik Grup, İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Antik Grup İnşaat İzmir yeni kent merkezinde 2 gökdelen projesi,  Yeşilyurt’ta konut projesi, Urla’da villa projesi hayata geçirecek.

Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları!

İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Atertower projesi 130 adet bağımsız bölümden meydana geliyor. Proje 30 katlı tek blok şeklinde Ankara Caddesi’nin stadyum tarafında inşa ediliyor. İşte Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları...

Erka Grup İstanbul ve İzmir'de dönüşüme odaklanacak!

Kentsel dönüşüm projeleri geliştiren Erka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karagöz, yatırımlardan ve projelerden bahsetti. İstanbul ve İzmir'de dönüşüme odaklanacak.

Kale Grubu'nun acı günü: Cengiz Lostar vefat etti!

Kale Holding A.Ş. emeklilerinden Grup İştirakler, Ortaklar ve Menkul Kıymetler Koordinatörü Cengiz Lostar hayatını kaybetti. Kale Grubu taziye ilanı yayınlattı.

Malatya Kale'ye asfalt müjdesi!

İlçelerde yatırım ve hizmetlerine devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kale ilçesinde 2 mahallenin ulaşımını sağlayan grup yolunu asfaltladı.

İzmir Kale Garden Konutları'nda 279 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çevre Gayrimenkul tarafından İzmir Gaziemir'de inşa edilen Kale Garden Konutları projesinde 2+1 ve 3+1 tipi konutlar bulunuyor.Projede fiyatlar 279 bin liradan başlıyor.

Zeynep Bodur Okyay: İzmir'e yatırım önceliğimiz!

Kale Grubu, seramik ve yapı malzemelerinin yer alacağı iki yeni showroom'u İzmir'de hizmete açtı. Grup Başkanı Zeynep Bodur Okyay, "Bu kente yatırım hep önceliklerimiz arasında yer aldı" dedi...

İzmir Kale Garden Konutları'nda 139 bin TL'ye ev!

Kale Garden Konutları 139 bin liradan başlıyor Çevre Gayrimenkul’un Gaziemir’de hayata geçirdiği 281 dairelik Kale Garden’da ilk 59 daire Ağustos’ta teslim edilecek. Projenin tamamı 2016 Aralık’ta bitecek

Kale Grup, Çanakkale'de 100 milyon TL yatırımla yeni fabrika kuracak!

Kale Grup, Çan’daki ilk fabrikasının yerine de 100 milyon TL’ye yeni fabrika kuracak. 58 yıl önce üretime geçen ilk fabrikanın yerine yapılacak granit fabrikasının temeli ise Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın katılımıyla atıldı.

İzmir Bayındır'daki kale kalıntısına 1 ve 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı kararı!

İzmir Bayındır İlçesi, Çenikler Mahallesi, Kalebeli Mevkii 161 ada, 37 parseldeki kayıtlı taşınmaz ve çevresindeki kale kalıntısı, 1. Derece ve 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescillendi. Karar, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

​Artaş Avrupa Konutları Kale'de 593 bin TL'den başlayan fiyatlarla!​

Artaş Grup tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu, Topkapı'da yükseliyor. 599 daire, 30 mağaza ve 52 ofisten oluşan Avrupa Konutları Kale projesi satışlarına devam ediyor.

Artaş Grup Avrupa Konutları Kale'deki 400 daireyi 1 haftada sattı!

Artaş Grup Topkapı'da inşaatına satışa başladı. Konutların metre lira olarak belirlendi. Teslimler is Artaş Grup tarafından projelendirilen Avrupa Konutları Kale satışa çıktı. Projedeki 400 daire 1 haftada satıldı...

Topkapı Kale Konutları'nda metrekaresi 7 bin liraya!

Artaş Grup Topkapı’da inşaatına başladığı Topkapı Kale 'de satışa başladı. Konutların metrekare fiyatı ortalama 7 bin lira olarak belirlendi. Teslimler ise 16 ay olarak planlandı.

kale grup izmir showroom Haberi

kale grup izmir showroom

Okyay, İzmir’in herkesin kalbinde özel bir yeri olduğunu belirterek, Aden Yapı Müdürü Aslı Kaygısız’ı kadın bir işveren olarak takdir ettiklerini söyledi, “Ben bir kadın olarak kadınların istihdamına, sanayide ve iş dünyasında yer almalarına çok önem veriyorum. Kadın girişimcilerimizin her zaman yanındayım. Kadın işverenlerin sektörümüzde çoğalmasını diliyorum” dedi.


Alsancak Şehitler Caddesi üzerinde 400 metrekare alanda mimar ve satış ekibi eşliğinde İzmir ve Ege Bölgesi’ne hizmet verecek Aden Yapı, Kale Grubu’nun öncü markaları Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim ve Kale ürünlerinin satışını...