09 / 05 / 2024

Kale Harabesi konya

Kale Harabesi konya

Konya Altınekin İlçesi, Akçaşar Köyünde bulunan Kale Harabesi’nin 2863 sayılı Yasa’da belirtilen özellikleri göstermesi nedeniyle I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı...

Mega projeler Konya Cihanbeyli'nin çehresini değiştiriyor!

Konya Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, "İlçede göreve geldiğimiz ilk gün bir hizmet seferberliği başlattık. Hizmet seferberliğimiz ilk günkü aşkla devam edecek" dedi.

Konya Cihanbeyli'ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer ve Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçeye kazandırılan Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmalarını inceledi.

TOKİ Konya Cihanbeyli'ye 126 konut inşa ediyor!

Konya Cihanbeyli ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan konutların inşaatı devam ediyor. Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, hastane karışında yapılan inşaatı ziyaret etti.

Konya Cihanbeyli’de Beyler Konağı ve Kent Park’ın yapımı sürüyor!

Konya’nın Cihanbeyli ilçesine yapımına başlanan Beyler Konağı ve Kent Park’ta çalışmalar sürüyor. Beyler Konağı ve Kent Park’ta incelemelerde bulunan Başkan Kale, yetkililerden bilgi aldı.

Konya Cihanbeyli Beyler Konağı'nda sona yaklaşıldı!

Konya'nın Cihanbeyli ilçesine yapımına başlanan Beyler Konağı ve Kent Park'ta çalışmalar sürüyor. Beyler Konağı ve Kent Park'ta incelemelerde bulunan Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, yetkililerden bilgi aldı.

Konya Cihanbeyli’de yeni imar yolları açılıyor!

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, imar planında yol olarak görünen ancak görümünde yol olmayan yerleri açıyor.Kale, “Gelişime açık, tercih edilen bir bölge olan Cihanbeyli’de yapılaşma hızla artış gösteriyor." dedi.

Konya Cihanbeyli'ye gençlik merkezi inşa edilecek!

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, bu ay içerisinde ilçeye kazandırılacak Gençlik Merkezi’nin ihalesinin yapılacağını söyledi.

Konya Cihanbeyli'ye gençlik merkezi geliyor!

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, bu içerisinde ilçeye kazandırılacak Gençlik Merkezi’nin ihalesinin yapılacağını söyledi. Kale, inşaatın kısa sürede tamamlanarak eserin Cihanbeylili gençlerin hizmetine sunulacağını belirtti.

Konya Cihanbeyli'ye yeni İmam Hatip Ortaokulu yapılacak!

Konya’nın Cihanbeyli ilçesine bağlı Yeniceoba Mahallesi’ne 24 derslikli İmam Hatip Ortaokulu yaptırılması için onay çıktı. İhale süreci tamamlanan yeni okulla ilgili müjdeyi Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale verdi.

Mehmet Kale kimdir?

Konya Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale kimdir? Mehmet Kale, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Kale, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Kale..

Konya Altınekin Kale Harabesi arkeolojik sit alanı olarak belirlendi!

Konya Altınekin İlçesi, Akçaşar Köyünde bulunan Kale Harabesi’nin 2863 sayılı Yasa’da belirtilen özellikleri göstermesi nedeniyle I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kale Seramik Konya'da mağaza açıyor!

Avrupa'nın 3'üncü dünyanın 12'nci büyük seramik karo üreticisi olarak 100 ülkede 400'ü aşkın ihracat noktasında ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Kale grubu Konya'da 1200 m2'lik lüks mağazasını açıyor...

TOKİ Konya Akşehir bugün satışa çıkıyor! (alt gelir grubu)

TOKİ Konya Akşehir Kozağaç konutları bugün satışa çıkıyor...

Kale Harabesi konya Haberi

Kale Harabesi konya

Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu

KARAR

                                                                                               Toplantı Yeri: KONYA

Toplantı Tarihi ve No    : 03.01.2014 - 87

Karar Tarihi ve No        : 03.01.2014 - 1779

Konya İli, Altınekin İlçesi, Akçaşar Köyünde bulunan Kale Harabesi’nin tesciline ilişkin Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan 30.10.2013 tarih, 3549 kayıt nolu rapor ve Maden İşleri Genel Müdürlüğünün 03.12.2013 tarih, 65104 sayılı yazısı okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonucunda;

Konya İli, Altınekin İlçesi, Akçaşar Köyünde...