02 / 05 / 2024

Kale Illusion serisi

Kale Illusion serisi

Kale, sonsuzluk hissi uyandıran serisi Illusion ile banyolarda dinamik bir atmosfer yaratıyor. Serinin üç boyutlu yüzeylerindeki ışık ve gölge oyunları, tıpkı bir illüzyon gibi her bakışta farklı güzellikleri gözler önüne seriyor...

Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor!

Tüketicinin hayatını kolaylaştıran kullanışlı ve şık mekanlar yaratan Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor.

Kale Banyo Krea serisi ile sadelik ve şıklık banyolarınızda!

Kale Banyo Krea mobilya serisi, sadelik ve şıklığı banyolara taşıyor. Kale Banyo, yeni serisi ‘Krea’ ile sade, şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Kale Banyo Tandem armatür serisiyle banyolarda kullanım kolaylığı!

Kale Banyo, ‘Tandem’ armatür serisi ile banyo ve mutfaklarda ergonomik kullanım imkanı sunuyor.

Little Big: Kale Banyo'dan dar banyolar için ferah çözüm!

Bütünsel banyo tasarımlarının en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, yeni serisi ‘Little Big’ ile özellikle küçük ve dar banyolar için geniş ve ferah çözümler sunuyor.

Kale Banyo, Zeus ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor!

Bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, alışılmış klasik stilin dışında tasarıma sahip yeni serisi ‘Zeus’ ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Kale Boya Kalia serisi mekanlara dekoratif çözümler getiriyor!

ferah ve sağlıklı yaşam alanları yaratıyor. ‘İpek Mat’, ‘Mat’ ve ‘Tavan’ olmak üzere üç ayrı seçenekle sunulan ‘Kalia’ serisi, mekanlara dekoratif çözümler getiriyor

Kale Banyo Icon Maxi serisini tanıttı!

Kale Banyo, bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerinden biri olan ‘Icon Maxi’ serisi ile büyük hacimli mekanlarda son derece zarif ve kullanışlı çözümler sunuyor.

Kale, Crate serisiyle banyolara doğallık katıyor!

Yalın ve fonksiyonel tasarımlarını ahşap yüzeyle buluşturan Kale, bu yaklaşımla geliştirdiği ‘Crate’ serisi ile banyolara doğallık katıyor.

Villeroy&Boch’un Metallic Illusion serisi ferah alanlar için ideal!

Paslı görünüm, modern iç mimaride ve heykellerde sıkça kullanılıyor. Bu malzeme, tipik rengi ve yapısıyla eşsiz bir cazibeye sahip. Villeroy&Boch’un yeni porselen karo serisi Metallic Illusion, bu tasarım fikrinden ilham alınarak tasarlandı.

Kale Waterfall şelale akışlı serisi ile banyolarda doğal atmosfer yaratıyor!

Kale, özel olarak tasarlanan ucu ile berrak bir şelale akışı sağlayan ‘Waterfall’ armatür serisi ile banyolarda doğal bir atmosfer yaratıyor. Kale’nin ‘Waterfall’ serisi armatürleri, 5 yıl garanti kapsamında satışta.

Edilgres Palazzi serisi ile banyolarda şık ambiyanslar!

Kale Italia’nın prestijli seramik markası Edilgres, estetik dokunuş ve elegan detaylarla hayata geçirdiği yeni serisi Palazzi ile banyolarda şık ambiyanslar yaratıyor.

Kale Zeus ile banyonuz tarz sahibi olsun!

Bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerini hayata geçiren Kale, alışılmış klasik stilin dışında tasarıma sahip yeni serisi ‘Zeus’ ile kullanıcılara ayrıcalıklı banyolar sunuyor.

Kale Karina ile banyolara nostaljik tasarım!

Kale, geçmişe özlem duyanlara hitap eden, çarpıcı bir tasarıma sahip ‘Karina’ armatür serisi ile banyolarda şık ve zarif bir atmosfer yaratıyor.

Kale Illusion serisi Haberi

Kale Illusion serisi

Banyo ürünleri sektörünün deneyimli markası Kale’nin, sonsuzluk hissi uyandıran desenleri ve uyumlu mobilyaları ile banyolarda bütünsel çözümler sunan Illusion serisi, siyah ve beyaz renklerin yarattığı dinamizmi banyolara taşıyor. Değiştirilebilen mobilya kapaklarıyla farklı konseptler yaratma seçeneği sunan Illusion serisi, kullanıcılara, banyoların ambiyansını değiştirme özgürlüğü sağlıyor. 


Rahat ve şık

Fütürist tasarımların popüler olduğu günümüzde Illusion serisi, üç boyutlu desen alternatifli kapak tasarımıyla göz dolduruyor. Intivo çekmece sistemi ile çekmece kullanımlarında rahatlık ve şıklığı bir arada sunan Illusion serisinin temperli cam tezgahı ise hijyen sağlıyor. 


Şık depolama 

Bas-aç sistemi ile açma ve kapamada kolay bir kullanım sunan Illusion dolaplar, kapak seçiminde desen alternatifleri de sunuyor. 


Teknolojinin en son yeniliklerini kullanarak üretim yaparken, insan sağlığını tehlikeye atmayan malzemeler kullanarak, çevre ve insan faktörünü her zaman ön planda tutan...