03 / 05 / 2024

Kale Italia Edilcuoghi

Kale Italia Edilcuoghi

Kale Italia’nın prestijli markası Edilcuoghi, mermerin şıklığına vurgu yapan K-Greige serisi ile evinizde eşsiz bir atmosfer yaratıyor. K-Greige, yüzeyine ayırt edici özelliğini kazandıran gri rengi sayesinde mekanlarda farkındalık yaratıyor.

Edilcuoghi, Palazzi koleksiyonunu hayata geçirdi!

Kale Italia’nın prestijli seramik markası Edilcuoghi, ‘Palazzi’ koleksiyonunu hayata geçirdi. Nostaljik dokunuş ve zarif detaylara sahip koleksiyon ile romantik mekanlar yaratıyor.

Edilgres, K-Greige ile mermerin şıklığına vurgu yapıyor!

Kale Italia’nın prestijli markası Edilgres, mermerin şıklığına vurgu yapan K-Greige serisini, İtalyan dokunuşu ile evinize getiriyor.

Edilcuoghi Palazzi ile göz alıcı ve şık mekanlar yaratıyor!

Kale Italia’nın prestijli seramik markası Edilcuoghi, nostaljik dokunuş ve zarif detaylarla hayata geçirdiği ‘Palazzi’ koleksiyonu ile göz alıcı ve şık mekanlar yaratıyor.

Edilgres Palazzi serisi ile banyolarda şık ambiyanslar!

Kale Italia’nın prestijli seramik markası Edilgres, estetik dokunuş ve elegan detaylarla hayata geçirdiği yeni serisi Palazzi ile banyolarda şık ambiyanslar yaratıyor.

Edilcuoghi, K-Greige serisi ile mekanlarda farkındalık yaratıyor!

Kale Italia’nın prestijli markası Edilcuoghi, mermerin şıklığına vurgu yapan K-Greige serisi ile evinizde eşsiz bir atmosfer yaratıyor. K-Greige, yüzeyine ayırt edici özelliğini kazandıran gri rengi sayesinde mekanlarda farkındalık yaratıyor.

Cersaie’de Kale rüzgarı esecek!

Cersaie’de Kale rüzgarı esecek. Türkiye seramik sektörünün lideri Kaleseramik, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, Edilcuoghi, Edilgres ve Campani markaları olan en yeni koleksiyonlarını sergileyecek.

Kale Milano koleksiyonu İtalyan dokunuşu ile evinize geliyor!

Edilcuoghi, tasarımın başkenti Milano’dan esinlenerek, çağdaş tasarım eğilimleriyle yorumladığı Milano koleksiyonu ile evinizde yeni İtalyan dokunuşunu yansıtıyor. Kale Milano koleksiyonu İtalyan dokunuşu ile evinize geliyor...

Kale Italia Genel Müdürlüğü’ne Paolo Cavallacci atandı!

Türk seramik sektörünün öncü kuruluşu Kale Grubu’nun İtalya’daki yatırımı Kale Italia’nın Genel Müdürlüğü görevine Paolo Cavallacci atandı...

Kale doğal görünümlü seramiklerini Yapı Fuarı'nda sergileyecek!

Kale Grubu; Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale Italia şirketinin Edilcuoghi ve Edilgres markalı yeni ürünlerini, 36. Uluslararası Yapı Fuarı’nda tüketicilerle buluşturuyor...

Edilcuoghi, İngiliz tarzını İtalyan dokunuşuyla yorumluyor!

Kale Grubu’nun İtalya’daki prestijli markası Edilcuoghi, stil kenti Londra’dan esinlenerek yorumladığı “Londra” koleksiyonuyla, banyolarda zarif bir atmosfer yaratıyor.

Kale Grubu, Unicera öncesinde Fincuoghi alışını ve Kale Italia şirketini anlatacak!

Türkiye seramik sektörünün lider markası Kale Grubu, İtalya'nın seramik üssü olan Sassuolo bölgesinde karo seramik üretimi yapan, Edilcuoghi, Edilgres ve Campani markalarını bünyesinde barındıran Fincuoghi şirketini geçen yıl satın aldı

Kale Endüstri Holding, Kale Güvenlik Merkezini açtı!

Kale, güvenlik alanında Türkiyede bir ilke imza attı. Kale Güvenlik Merkezi, kilitten kapıya, elektronik geçiş kontrol sistemlerinden kasaya ve pencere sistemlerine uzanan bütünsel güvenlik ürünlerini, bireysel ve profesyonel müşterileriyle buluşturuyor

Sivas Kale Camisi'nde restore bitti! İbadete açılıyor!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından geçen yıl ağustos ayında restore edilmek için geçici olarak ibadete kapatılan tarihi Kale Camisindeki, onarım çalışmaları sonlandırıldı. Halılar döşendikten sonra caminin ibadete açılacağı bildirildi

Kale Italia Edilcuoghi Haberi

Kale Italia Edilcuoghi

Kale Italia’nın prestijli markası Edilcuoghi, mermerin şıklığına vurgu yapan K-Greige serisi ile evinizde eşsiz bir atmosfer yaratıyor. 


Benzersiz seramikleri ile kullanıcıların kendilerini özel hissetmelerini sağlayan Edilcuoghi’nin yeni serisi K-Greige, yüzeyine ayırt edici özelliğini kazandıran gri rengi sayesinde mekanlarda farkındalık yaratıyor. 


Modernize edilmiş rafine görünümü de seriyi, güncel yaşam alanlarının stil sahibi mekanlarına taşıyor. Mermerin estetik duruşuyla öne çıkan K-Greige, ismini ise Türkiye’nin en önemli arkeolojik merkezlerinden biri olan Kibyra Antik Kenti’nden alıyor. 


Tarza bağlı olarak kişiselleştirilebilir alanlar yaratmaya imkan sağlayan seramikler üreten Edilcuoghi; geliştirilmiş dizaynı, biçimleri ve performansı sayesinde yalnızca ihtiyacı olan kullanıcıya değil, aynı zamanda mimarlara da özel ilham veren seramikleriyle tüm dünyada fark yaratıyor. 


Edilcuoghi’nin tüm koleksiyonları, Kale’nin dünyanın seçkin şehirlerinde bulunan mağazaları ve Türkiye’deki showroom’larında tüketicilerin beğenisine...