07 / 05 / 2024

Kale kapı ürünleri

Kale kapı ürünleri

Kale Endüstri Holding, yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli "Yapı Fuarı" olma özelliğini sürdüren “38. Yapı Fuarı–Turkeybuild”de yenilikçi ürün ve çözümlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kale tarafından kuruldu.

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

Türkiye'de ürünleri kapış kapış satılıyordu. Dünyaca ünlü firma iflasın eşiğine geldi. Her an iflas bayrağını çekebilir

Türkiye'de ürünleri kapış kapış giden bir firma, iflasın eşiğine kadar geldi. Firma her an iflas bayrağını çekebilir.

BİM yine yaptı yapacağını! Aktüel ürünleri arasında öyle bir ürün var ki.. Herkes almak için birbiriyle kapışacak

BİM 31 Mart aktüel ürünlerini vatandaşla paylaştı. indirimli ürünler arasında Elektrikli Bisiklet olması vatandaşın ayrıca ilgisini çekti. Bir kaç yıldır Elektrikli Bisiklet kullanma alışkanlığı edinen vatandaşlar BİM ürünleri arasında Elektrikli Bisiklet olmasına yoğun ilgi gösterdi.

Kriz kapıda! Süt ve süt ürünleri üretiminde sert düşüş!

Hayvancılıkta yaşanan kriz, Süt, süt ürünleri, yumurta ve et üretiminde sert düşüşe sebep oldu. Peki bu durumdan tüketici nasıl etkilenecek? İşte detaylar...

Migros'ta çok al hesaplı al kampanyası başladı! yüzde 60 indirimli ürünleri yetişen kapıyor! 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Migros Market çok al hesaplı al kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında kağıt havlu ürünleri yüzde 60 indirimlerle satışa sunulacak. İşte 11 Ocak Ocak 2023 fiyat listesi...

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Temür tarafından kuruldu.

Kale ürünleri artık Hepsiburada’da!

Türkiye'de seramik sektöründe hizmet veren Kaleseramik'in ürünleri artık Hepsiburada’da satışa sunuluyor.

Öz-Kar Kapı Orman Ürünleri İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Öz-Kar Kapı Orman Ürünleri İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi, Murat Hacısalihoğlu Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 27 Temmuz'da Maltepe, Küçükyalı Merkez Mahallesi'nde açıldı.

ÖzdilekPark AVM'de Baumit ürünleri kullanılacak!

Eylül 2014'de ziyaretçilerine kapılarını açan ÖzdilekPark İstanbul AVM'de yüksek performans avantajları ile pek çok projenin tercihi olan Baumit ürünleri kullanılacak.

Hira Seramik Toprak Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hira Seramik Toprak Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mümin Kapçak tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı başladı!

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı, 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Pyramids Grup'un uluslararası fuar organizasyonu tecrübesiyle Antalya Expo Center'da herkese kapısını açıyor.

Kale Kilit ürünleri Almanya BAU Fuarı'nda!

Kale Kilit, en son teknolojiye sahip ürünlerini Almanya’nın Münih kentinde 19 - 24 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sergiledi.

Kale kapı ürünleri Haberi

Kale kapı ürünleri

Kale Endüstri Holding, 21-25 Nisan 2015 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve 1250 katılımcıya ev sahipliği yapan Yapı Fuarı’na, Holding bünyesinde faaliyet gösteren Kale Kilit, Kale Çelik Eşya, Kale Kilit Dış Ticaret ve Kale Güvenlik Sistemleri şirketleriyle katıldı. Ürün gamının oldukça zengin tutulduğu fuarda, firmanın en dikkat çeken ürünleri arasında 6. Seviye Çelik Kapı bulunuyor. Türkiye’deki tüm rakiplerini geride bırakarak TSE sertifikasını alan ve 6. Seviye Çelik Kapı üretimini elinde bulunduran lider kurum, SMS Atan Kasa ile de dikkatleri standa çekti. Kasanın en önemli özelliği, herhangi bir dış müdahale, zorlama veya aşırı ısıya maruz kaldığı durumlarda kullanıcıya mesaj atarak uyarıda bulunmasıdır.



Kale Endüstri Holding; Balkanlar, Rusya ve BDT Ülkeleri ile Ortadoğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan bölgedeki en büyük...