17 / 05 / 2024

Kale Kent kampanya 2015

Kale Kent kampanya 2015

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü'nde yükselen Kalekent projesinde, "Yüzde 1 Peşinatla Bugün Al Gelecek Yıl Öde!" kampanyası başlattı.

Teras Kale'de yarısı peşin, yarısı teslimde! Sınırlı sayıda villa için geçerli!

Çanakkale Teras Kale projesinde başlatılan yeni kampanya kapsamında yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar teslimde ödenebiliyor. Söz konusu kampanya sınırlı sayıda villa için geçerli.

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Banyosunu yenilemek isteyenler için Kale Banyo’da yüzde 50 indirim fırsatı! Üstelik montaj hizmeti de ücretsiz!

Kale Banyo, banyosunu yenilemek ve değiştirmek isteyenlere hitap edecek oldukça cazip bir bahar kampanyası başlattı. Haziran sonuna kadar devam edecek kampanya ile tüketicilere yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı sunuluyor.

Başkent Milli Emlak'tan 14.3 milyon TL'ye satılık 58 kamu konutu!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara İli, Çankaya İlçesinde bulunan 58 adet kamu konutunu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 14 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

Başkent Milli Emlak'tan 24.7 milyon TL'ye satılık 94 kamu konutu!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara Sincan ve Yenimahalle'de bulunan 94 adet kamu konutunu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 24 milyon 770 bin TL olarak belirlendi.

Bekaş Başkent Çiğdem kampanya!

Bekaş Başkent Çiğdem kampanya bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara Balgat'ta hayata geçirilen projede 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. 

Başkent Emlak Konutları kampanya 2018!

Daire fiyatlarının 669 bin TL'den başladığı Başkent Emlak Konutları'nda kampanya kapsamında çok cazip indirim yapılıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks ve 6+1 dubleks daire yer alıyor. 

Başkent Emlak Konutları kampanyalı ödeme planı 2018!

Ankara Çankaya Mühye'de yükselen Başkent Emlak Konutları'nda 292 adet daireyi kapsayan yeni bir kampanya başladı..

3S Kale Holding, Topkapı'da yeni projeye başlayacak!

Kadıköy’de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yapan, 3S Firuze Konakları ve Beylikdüzü’nde Kale Kent projesini hayata geçiren 3S Kale Holding’in sonraki projesi ise Topkapı’da yükselecek.

Kale Kent Evleri Beylikdüzü güncel fiyat bilgisi!

Kale Kent Evleri, Beylikdüzü'de inşa edildi. Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığı ile yükselen projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor...

Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Kale Kent Beylikdüzü projesi Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale Gayrimenkul ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları 380 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Diyarbakır İçkale gecekondulardan kurtarıldı!

Diyarbakır İçkale tarihi değerine kavuşuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi, ilçeyi gecekondulardan kurtardı. Kent yeni kimliğine sahip oluyor.

Ankara Kale Önü Meydanı düzenlemesinde sona gelindi!

Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi kapsamında yürütülen Kale Önü Meydanı düzenlemesinde sona gelindi. Projedeki çalışmalar 1 ay içinde tamamlanacak.

Kale Kent kampanya 2015 Haberi

Kale Kent kampanya 2015

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü'nde yükselen Kalekent projesinde, "Yüzde 1 Peşinatla Bugün Al Gelecek Yıl Öde!" kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, yüzde 50'si peşin geri kalanı 60 ay 0 faiz ya da yüzde 1'i peşin bir yıl kredi ötelemeli ödeme planlar da bulunuyor. 


İki etaptan oluşuyor 

Beylikdüzü'nde inşaatı süren ve iki etaptan oluşan Kalekent'in birinci etabının yüzde 80'i satıldı. Projede 7'şer katlı 33 blokta toplam bin 471 daire yer alacak. İki etabında da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak farklı daire tiplerinin yer aldığı projede, 59 ila 222 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip seçenekler bulunuyor. Daireler 228 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa...