03 / 05 / 2024

Kale Kent tapu teslimi

Kale Kent tapu teslimi

Gül İnşaat, LİV Yapı ve 3S Kale tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kale Kent projesinde tapular daire sahiplerine 29 Kasım Pazar günü teslim edilecek..

Uyuyan tapu sistemiyle 200 milyonluk dolandırıcılık!

Mega kent İstanbul merkezli toplamda 4 kentte dublörlü tapu çetesine yönelik olarak İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri filmlere konu olacak bir operasyon gerçekleştirdi.

Web-Tapu uygulaması İstanbul genelinde yaygınlaştırılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'un 10 ilçesinde hayata geçen "web-tapu" uygulamasını tüm kent genelinde yaygınlaştırmaya hazırlanıyor. 

Düzce'de tapu işlemleri belediyeye gelmeden yapılacak!

Düzce Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Kent Bilgi Sitemi uygulaması ile vatandaşların tapu işlemlerini belediyeye gelmeden halletmesine olanak sağlayacak.

Başkent Milli Emlak'tan 14.3 milyon TL'ye satılık 58 kamu konutu!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara İli, Çankaya İlçesinde bulunan 58 adet kamu konutunu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 14 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

Başkent Milli Emlak'tan 24.7 milyon TL'ye satılık 94 kamu konutu!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara Sincan ve Yenimahalle'de bulunan 94 adet kamu konutunu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 24 milyon 770 bin TL olarak belirlendi.

Sultanbeyli'nin tapu sorunu tarihe karıştı!

Sultanbeyli Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçenin tapu sorununun tarihe karıştığını söyledi.

Tuzla Çamlıkent Sitesi'nin tapu sorunu çözüldü!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 18 senedir ruhsat ve tapu sorunu bulunan Çamlıkent Sitesi sakinlerinin de tapu sorununu çözdü. 

Kurtköy Paragon'da 538 bin TL'ye! Hemen tapu fırsatı!

Olivium, Kent Meydanı gibi alış veriş merkezleri, Bostancı Paragon Residence gibi konut projelerinden sonra Kurtköy Paragon'a imza atan Küçükçalık Grubu, hemen tapu fırsatı sunuyor...

3S Kale Holding, Topkapı'da yeni projeye başlayacak!

Kadıköy’de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yapan, 3S Firuze Konakları ve Beylikdüzü’nde Kale Kent projesini hayata geçiren 3S Kale Holding’in sonraki projesi ise Topkapı’da yükselecek.

Ankara'da tapu çetesine suçüstü operasyon!

Başkent Ankara'da gayrimenkul sahiplerini dolandıran, aralarında tapu ve nüfus müdürlüklerinde memur olarak çalışanların da bulundu 32 kişi gözaltına alındı ve 17'si tutuklandı.

Kale Kent Evleri Beylikdüzü güncel fiyat bilgisi!

Kale Kent Evleri, Beylikdüzü'de inşa edildi. Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığı ile yükselen projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor...

Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Kale Kent Beylikdüzü projesi Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale Gayrimenkul ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları 380 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Diyarbakır İçkale gecekondulardan kurtarıldı!

Diyarbakır İçkale tarihi değerine kavuşuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi, ilçeyi gecekondulardan kurtardı. Kent yeni kimliğine sahip oluyor.

Kale Kent tapu teslimi Haberi

Kale Kent tapu teslimi

Beylikdüzü'nde Gül İnşaat, LİV Yapı ve 3S Kale işbirliği ile hayata geçirilen 1471 dairelik Kale Kent projesinde tapu teslimi 29 Kasım 2015 Pazar günü saat 14:00 - 17:00 arasında gherçekleştirlecek olan barbekü partisi le yapılacak.

LİV Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez Aydın, Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, 3S Kale Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğnde gerçekleştirlecek olan mangal partisinde canlı klasik müzik dinletisi, sokak satıcılarının ikramıyla birlikte sürpriz hediye dağıtımı da yapılacak.

Kale Kent projesinin tapu teslim etkinliği Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22, (Beylikdüzü Balıkçı Kenan karşısı) adresinde yer alan KaleKent Satış Ofisi'nde...