07 / 05 / 2024

Kale Kilit Dış Ticaret firmaları

Kale Kilit Dış Ticaret firmaları

Türkiye’de güvenliğin tek adresi Kale Kilit 2015 yılı mottosu “Yepyeni bir Kale” çerçevesinde internet sitesini de yeniledi. Kullanıcı dostu ve son teknoloji altyapıyla donatılan internet sitesi Kale Kilit’in yeni yüzü olacak.

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı!

Giresun şehri adına büyük önem arz eden Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Proje, Giresun için sevinç ve gurur kaynağı oldu.

Çorum Kale'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’da dönüşüm yapılabilecek yerlerle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na dosyalar hazırladıklarını bu dosyalardan birinin de Kale Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu müjdeledi.

Sultanbeyli'de Aydos Kalesi’nin restorasyonu tamamlandı!

Sultanbeyli'de yer alan tarihi Aydos Kalesi’nin 2010'da başlayan restorasyonu tamamlandı. ‘İstanbul’un fethinin başladığı yer olarak’ ortaya çıkan Bizans eseri tarihi kale, çevre düzenlemesi tamamlanınca halkın ziyaretine açılması planlanıyor.

Çorum Kale Mahallesi dönüşüyor!

Çorum Çöplü Mahallesi’nde 152 dönümlük alanda başlatılan kentsel dönüşüm, Kale Mahallesi’nde devam edecek. Çorum Belediyesi, Kale Mahallesi için TOKİ işbirliği ile Kentsel Dönüşüm Projesi hazırlıyor.

Kale Kilit’in acı günü! Sadık Özgür vefat etti!

Kale Kilit’in kurucusu 89 yaşındaki iş insanı Sadık Özgür, vefat etti.

Kale, Güngören'deki ofisini Vadistanbul'a taşıdı!

Kale Endüstri Holding 39 yıldır bulunduğu Güngören’deki yönetim ofisini, 27 Nisan itibariyle Vadistanbul’a taşıdı.

Kale Kuzbarı İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Kuzbarı İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Moawıa Kuzbarı tarafından kuruldu. 

Denizli Kale Üniversitesi yeni döneme yetişecek!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesinde kaba inşaatı tamamlanan üniversite binasını yeni döneme yetiştireceklerini müjdeledi.

3S Kale Holding’e ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülü!

Gayrimenkul geliştirme, yapı ve enerji sektörlerinde yatırımlar yapan 3S Kale Holding Sign of the City Awards 2017’de  ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülüne layık görüldü.

Muş Kale Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

Yaklaşık iki yıl önce uygulamaya başlanan Kale Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinde sona yaklaşıldı. Fiziki gerçekleşmenin yüzde 95’i tamamlanan projenin çevre düzenleme çalışmaları sürüyor.

Muş Kale Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi bu yıl tamamlanacak!

Muş'ta Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yürütülen Kale Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi bu yıl tamamlanıyor.

Kale Kilit, Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda!

Kale Kilit nesil akıllı ürünlerini 23-27 Mayıs'ta gerçekleşecek Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda tanıtacak.

Ankara Kale Önü Meydanı düzenlemesinde sona gelindi!

Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi kapsamında yürütülen Kale Önü Meydanı düzenlemesinde sona gelindi. Projedeki çalışmalar 1 ay içinde tamamlanacak.

Kale Kilit Dış Ticaret firmaları Haberi

Kale Kilit Dış Ticaret firmaları

Türkiye’de her 3 evden 2’sinin tercihi Kale Kilit, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla internet sitesini yeniledi. Kale Kilit ürünlerinin detaylı tanıtımlarının yer aldığı, Kale Kilit ile ilgili tüm güncel bilgileri ve tüketicilerin merak ettikleri soruları kolayca bulabilecekleri internet sitesi en yeni trendlere uygun olarak hazırlandı. Değiştirilen ara yüzlerle işlevselliği artırılan internet sitesi Kale Kilit’in dünyaya açılan yeni kapısı olacak, Kale Kilit’e ait tüm bilgiler ve haberler bu site aracılığıyla tüketicilerle buluşacak.


2015 yılına “Yepyeni bir Kale” mottosuyla başlayan ve birçok yenilikçi ürün ve hizmetle yılın ilk yarısını tamamlayan Kale Endüstri Holding, Kale Kilit internet sitesinin yenilenmesiyle kurumsal imaj yapılandırmasına bir yenisini daha ekledi. Kurumsal sitenin hayata geçirilmesinin ardından Kale Kapı Pencere, Kale Çelik Eşya, Kale Güvenlik Sistemi ve Kale...