29 / 04 / 2024

Kale Kilitten proje

Kale Kilitten proje

Kale Kilit, anahtarcılara yönelik 'Kale Anahtarcılar Kulübü' ile sektöründe bir ilke daha imza atıyor ve anahtarcıları bir çatı altında birleştiriyor.

Çanakkale Teras Kale Haziran 2024'te teslim! Teras Kale fiyatları ne kadar? 

Teras Kale Çanakkale projesinde yer alan villaların teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Proje kapsamındaki villaların fiyatları 4 milyon 250 bin TL'den başlıyor...

TOKİ'den Erzurum Aşkale'ye 164 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum Aşkale'de 164 konutluk yeni proje inşa edecek.

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı!

Giresun şehri adına büyük önem arz eden Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Proje, Giresun için sevinç ve gurur kaynağı oldu.

Erzurum Aşkale Kandilli TOKİ başvuru tarihleri 2021!

Erzurum Aşkale Kandilli TOKİ başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Erzurum Aşkale Kandilli TOKİ başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

3S Kale Topaz Residence ön talep topluyor! Yeni proje!

Konut, dükkan, mağaza ve ofis gibi birimlerin yer alacağı 3S Kale Topaz Residence ön talep topluyor...

Avrupa Konutları Kale 2 fiyat listesi 2017!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale 2 projesi İstanbul Topkapı'da E-5 üzerinde konumlandırılıyor. Proje 273 daire ve 21 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Avrupa Konutları Kale 2 fiyat listesi 2017...

TOKİ Erzurum Aşkale başvuru bedeli!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan proje 138 adet daire satışta. İşte TOKİ Erzurum Aşkale başvuru bedeli...

2016 TOKİ Erzurum Aşkale son başvuru!

Toplam 138 adet dairenin bulunduğu proje 2+1'ler için başvuru bedeli 4 bin TL. İşte 2016 TOKİ Erzurum Aşkale son başvuru...

TOKİ Aşkale Evleri son başvuru günü!

Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı proje 240 ay vade sağlanıyor. TOKİ Aşkale Evleri son başvuru günü 2 Eylül'dir.

TOKİ Erzurum Aşkale başvurusu!

TOKİ Erzurum Aşkale başvurusu 30 Eylül'e kadar devam ediyor. Konut fiyatlarının 96 bin 650 TL'den başladığı proje 17 konut açık artırmayla satışta.

3S Kale, Avcılar ve Topkapı'da yeni proje yapacak!

3S Kale Holding Genel Müdürü Gürün: "2016 sonbaharında Avcılar'ın en özel ve o akstaki en büyük projesini başlatacağız. 2017 yılının ilk yarısında ise Topkapı projemizi tanıtacağız" dedi.

Avrupa Konutları Kale'de metrekaresi 6 bin 451 TL'ye ofisler!

Kale Endüstri Holding’in arsası üzerinde yükselen Avrupa Konutları Kale projesi Artaş İnşaat imzasını taşıyor. Proje İstanbul’un en merkezi noktası Topkapı’da, E-5 karayolunun bitişiğinde inşa ediliyor.

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm kura çekilişi nerede?

Ev fiyatlarının 96 bin 794 liradan başladığı proje toplamda 80 adet daire kentsel dönüşüm konutları olarak satışa çıkarıldı. Peki TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm kura çekilişi nerede?

Kale Kilitten proje Haberi

Kale Kilitten proje

Kale Kilit, anahtarcılara yönelik “Kale Anahtarcılar Kulübü” ile sektöründe bir ilke daha imza atıyor ve anahtarcıları bir çatı altında birleştiriyor. Pilot uygulamanın Temmuz ayında başlayacağı proje; Türkiye geneli 250 anahtarcının katılımıyla, Semih Saygıner’in motivasyon içerikli sunumu ve özel performansı ile tanıtıldı.


Projenin ana hedefi Türkiye’deki anahtarcıları tek bir çatı altında toplayarak sosyal bir network oluşturmak.


Türkiye’de evlerin tam kapsam güvenlik sağlayıcısı Kale Kilit, iş ortaklarını bir çatı altında toplamak amacıyla “Kale Anahtarcılar Kulübü”nü kurdu. Sektörün gelişimine katkı sağlamak amacıyla yıllardır ürün, hizmet ve çözümler geliştiren Kale Kilit, Türkiye geneli anahtarcıların katılımıyla özel bir lansmanla tanıttığı projede sektörü daha kurumsal bir yapıya ulaştırmayı hedefliyor. Pilot uygulaması Temmuz ayı itibariyle başlayacak olan projeye, devam eden sürecinde çok sayıda anahtarcının katılması bekleniyor. 


“Kale Anahtarcılar Kulübü”...