30 / 04 / 2024

Kale Mantostone ısı yalıtım levhası

Kale Mantostone ısı yalıtım levhası

KALE'NİN geliştirdiği taşyünü levhası hafif yapıştırma ve sıva harcı olan "Mantostone", yüzde 40 daha hafif ve daha düşük su emme özelliği ile Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor.

Süleyman Bodur vefat etti! Kale Grubu'nun acı günü! 

Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Dr. İbrahim Bodur’un kardeşi, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın amcası, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Süleyman Bodur, 88 yaşında vefat etti. 

Van Başkale'deki deprem konutları kısa sürede tamamlanacak!

Van'ın Başkale ilçesinde depremzedeler için inşa edilen deprem konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Deprem konutları kısa süre içerisinde depremzedelere teslim edilecek. 

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı ertelendi!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın 24 Mart'ta gerçekleştirilmesi planlanan basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı 24 Mart'ta! 

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın basın toplantısı 24 Mart'ta yapılacak. 

Çorum'daki 95 dönümlük metruk alan için kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Kale Mahallesi sınırları içinde yer alan bazı alanların "riskli alan" olarak ilan edilmesi, şehirde büyük sevinçle karşılandı.

TOKİ Erzurum Aşkale'de sözleşme imzalama dönemi sona erdi!

138 konutluk TOKİ Erzurum Aşkale projesinde sözleşme imzalama dönemi 12 Ağustos 2016 tarihinde başlamıştı ve bugün sona erdi.

Üs Kale İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üs Kale İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Ünal Er ve Sekan Türkan ortaklığında kuruldu.

Erzurum Aşkale TOKİ sözleşmeleri imzalanıyor!

Erzurum Aşkale Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün başlıyor.

Kale Mantolama'dan avantajlı ısı yalıtımı!

Kale Mantolama, kışın ısıtma, yazın da soğutma amacıyla yapılan harcamaları azaltarak yüzde 50’ye varan oranlarda tasarruf sağlıyor.

Erzurum Aşkale TOKİ sözleşme tarihi!

Erzurum Aşkale TOKİ sözleşme tarihi 26 Eylül – 07 Ekim 2016 2016 olarak belirlendi. Projede 138 adet konut bulunuyor.

TOKİ Erzurum Aşkale sözleşmeleri imzalanıyor!

TOKİ Erzurum Aşkale 138 konut sözleşmeleri imzalanıyor. İşte detayları...

Erzurum Aşkale TOKİ Konutları'nda sözleşmeler imzalanıyor!

Erzurum Aşkale TOKİ projesinde yer alan 138 adet konut kuralı olarak satışa sunuldu. Erzurum Aşkale TOKİ Konutları'nda sözleşmeler imzalanıyor...

TOKİ Nevşehir Kale projesinde sözleşmeler 18 Temmuz'da imzalanacak!

Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 4. Etap olarak yaptırılan 577 konuttaki hak sahiplerinin TOKİ ile yapacağı Gayrimenkul Satış Sözleşmesi 18 Temmuz 2016 Pazartesi günü başlayacak.

Kale Mantostone ısı yalıtım levhası Haberi

Kale Mantostone ısı yalıtım levhası

KALE'NİN geliştirdiği taşyünü levhası hafif yapıştırma ve sıva harcı olan "Mantostone", yüzde 40 daha hafif ve daha düşük su emme özelliği ile Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor. Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kale, inşaat sektörüne yönelik ürün gamında yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Kale'nin yenilikçi ürünü "Mantostone", ısı yalıtım levhası yapıştırma ve sıva harcında standartların üzerine çıkarak, daha hafif, kolay uygulama ve uzun ömürlü mantolama imkanı sunuyor. Şirketin geliştirdiği taşyünü levhası hafif yapıştırma ve sıva harcı olan Mantostone, yüzde 40 daha hafif ve daha düşük su emme özelliği ile Türkiye'de bir ilk olma özelliğini...