18 / 05 / 2024

Kale Nakliyat Genel Müdürü Ahmet Sert

Kale Nakliyat Genel Müdürü Ahmet Sert

Çanakkale'nin Çan ilçesinde faaliyet gösteren Kaleseramik, yılın ilk ihracatını Kanada, İngiltere ve Suudi Arabistan'a gerçekleştirdi. Kale Nakliyat Genel Müdürü Ahmet Sert, fabrikada düzenlenen törende yaptı.

Kale Grubu'nun acı günü! Mehmet Erol vefat etti!

Kale Grubu bünyesinde faaliyette bulunan Kale Kalığ Makina ve Kalıp Sanayi A.Ş.'nin Genel Müdürü Selim Erol'un babası Mehmet Erol vefat etti.

Kale Grubu, Karaköy'deki binasını sanat tasarım merkezine dönüştürdü! 

Kale Grubu ilk genel merkezi olan Karaköy'deki binasını, İSTKA'nın desteğiyle Kale Tasarım ve Sanat Merkezi'ne dönüştürdü. Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, merkezin açılışı töreninde konuştu.  

İnşaat sektörü durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı!

Kale Seramik Genel Müdür Yardımcısı Orbay, "Türkiye'de şunu göz ardı etmemek lazım; inşaat sektörü her ne kadar durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı 2018'de. Bu iyi bir rakam..." dedi...

Kale Endüstri Holding'in ilk konsept mağazası açıldı!

Kale Endüstri Holding'in entegre güvenlik ürünlerini bir arada sergilediği ilk konsept mağazası genel merkezinin de bulunduğu Ayazağa'daki Vadistanbul'da hizmete açıldı.

YEAKUB Group Gayrimenkul Gıda Nakliyat Genel Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YEAKUB Group Gayrimenkul Gıda Nakliyat Genel Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Yeakub tarafından kuruldu.

3S Kale, Avcılar ve Topkapı'da yeni proje yapacak!

3S Kale Holding Genel Müdürü Gürün: "2016 sonbaharında Avcılar'ın en özel ve o akstaki en büyük projesini başlatacağız. 2017 yılının ilk yarısında ise Topkapı projemizi tanıtacağız" dedi.

Kaleseramik yılın ilk ihracatını yaptı!

Çanakkale'nin Çan ilçesinde faaliyet gösteren Kaleseramik, yılın ilk ihracatını Kanada, İngiltere ve Suudi Arabistan'a gerçekleştirdi. Kale Nakliyat Genel Müdürü Ahmet Sert, fabrikada düzenlenen törende yaptı.

Erzurum Kale Çevresi Kültür Yolu Projesi yıkımları başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kale Çevresi Kültür Yolu Projesi kapsamında yıkım çalışmalarına başladı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Alirıza Kiremitçi açıklamasında, “Kamulaştırma çalışmalarının birinci etabını tamamladık. " dedi.

Kale Göktürk İnşaat Elektrik Nakliyat ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Göktürk İnşaat Elektrik Nakliyat ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi, Kubilay Göktürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi, Mavikuş Sokak'ta kuruldu.

Kale Grubu’nda yönetim değişikliği yapıldı!

Kale Grubu Başkan Yardımcılığı’na Tarık Özçelik, Kale Grubu Yapı Malzemeleri Grubu Başkanlığı’na Ferdi Erdoğan, Kalekim Genel Müdürlüğü’ne Altuğ Akbaş, Kale Nakliyat Genel Müdürlüğü’ne Ahmet Sert atandı...

Kale Pratt & Whitney Genel Müdürlüğü’ne Mustafa Menkü atandı!

Kale Grubu’nun, dünyanın önde gelen havacılık şirketlerinden Pratt & Whitney ortaklığıyla kurduğu Kale Pratt & Whitney Uçak Motor Sanayi A.Ş.’nin Genel Müdürlüğü’ne Mustafa Menkü atandı...

Kale Italia Genel Müdürlüğü’ne Paolo Cavallacci atandı!

Türk seramik sektörünün öncü kuruluşu Kale Grubu’nun İtalya’daki yatırımı Kale Italia’nın Genel Müdürlüğü görevine Paolo Cavallacci atandı...

Kale Kilit, ANFAşž Otel Ekipmanları Fuarı 'na katılıyor!

Yurtiçindeki ve yurtdışındaki önemli sektörel fuarlara katılan Kale Kilit Dış Ticaret Genel Müdürü Cavit Doğan, œYurtiçinde ve yurtdışında toplam 800"ün üzerinde otel projesinde Kale Kartlı Kilit Sistemleri kullanılıyor

Kale Nakliyat Genel Müdürü Ahmet Sert Haberi

Kale Nakliyat Genel Müdürü Ahmet Sert


Çanakkale'nin Çan ilçesinde faaliyet gösteren Kaleseramik, yılın ilk ihracatını Kanada, İngiltere ve Suudi Arabistan'a gerçekleştirdi.  


Kale Nakliyat Genel Müdürü Ahmet Sert, fabrikada düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Avrupa'nın 3'üncü, dünyanın 12'nci büyük seramik karo üreticisi konumunda olduklarını söyledi. 


Sert, bu önemli seviyeye, tek noktadan, Türkiye'den ihracat yaparak ulaştıklarını belirterek, şunları kaydetti: 


"Şirketimiz 66 milyon metrekare yıllık üretim kapasitesiyle tek alanda üretim yapan dünyanın en büyük seramik kuruluşudur. Türkiye'de yüzde 30'a ulaşan pazar payımızla sektörde liderliğimizi sürdürüyoruz. Bugün Avrupa'dan Amerika'ya, gelişen Ortadoğu'dan Afrika pazarlarına kadar 400'ü aşkın ihracat noktamız bulunuyor ve 100 ülkede Kale Grubu'nun ürünleri satılıyor." 


Genel Müdür Sert, Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale'nin yanı sıra Edilcuoughi ve Edilgres markalı ürünleri yurt içi ve uzak coğrafyalardaki showroomlarda tüketicilerle buluşturduklarını kaydetti. 


Konuşmanın ardından kurban kesildi...