04 / 05 / 2024

Kale Seramik Crate

Kale Seramik Crate

Bütünsel tasarım anlayışından doğan banyo koleksiyonları ile uyum ve estetiği bir arada sunan Kale, İtalya’da düzenlenen prestijli tasarım yarışması “A’ Design Award 2015”te, ‘Crate’ serisiyle ödüle layık görüldü.

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Kale Grubu 63’üncü yılını kutladı!

Kale Grubu’nun “63’üncü Kuruluş Yıl Dönümü” ve geleneksel “Seramik Bayramı” grubun üretildiği Çanakkale’nin Çan ilçesinden uzaktan erişimle kutlama yapıldı.

İnşaat sektörü durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı!

Kale Seramik Genel Müdür Yardımcısı Orbay, "Türkiye'de şunu göz ardı etmemek lazım; inşaat sektörü her ne kadar durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı 2018'de. Bu iyi bir rakam..." dedi...

Kale Grubu savunma ve havacılık sektörlerinde de faaliyet gösteriyor!

Seramik sektörünün öncülerinden Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur, “Seramikle topraktan başladığımız yolculuk savunma ve havacılıkla gökyüzüne taşındı." dedi.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor!

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilikçi ürünleri ile fark yaratıyor.Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor.

Kale, Crate serisiyle banyolara doğallık katıyor!

Yalın ve fonksiyonel tasarımlarını ahşap yüzeyle buluşturan Kale, bu yaklaşımla geliştirdiği ‘Crate’ serisi ile banyolara doğallık katıyor.

Kale Grubu, sinterflex fabrikasının temelini attı!

Kale Grubu, 59. Kuruluş Yıldönümü ile Geleneksel Seramik Bayramı etkinlikleri kapsamında yeni granit fabrikası ve duvar karosu masse hazırlık tesislerinin açılışını gerçekleştirirken, sinterflex fabrikasının temelini attı.

Kaleseramik dünyanın 12'nci seramik karo üreticisi!

Kale Yapı Başkan Yardımcısı Derya Ercan: " Kaleseramik, bugün Avrupa’nın 3'üncü, dünyanın 12'nci büyük seramik karo üreticisi olmayı başarmış bir Türk şirketi " şeklinde konuştu.

Kale Grubu Pakistan'da fabrika açacak!

Türk şirketlerinin yeni gözdesi Pakistan'a bir dev daha giriyor. Kale Grubu, Anadolu ve Zorlu Holding'in ardından Pakistan'a yatırım yapma kararı aldı. Şirket, Pakistan'a seramik fabrikası kurmaya hazırlanıyor.

Malatya'daki 17 okul yenilendi!

Dr. İbrahim Bodur Kale Seramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfının (KSV) "İlk İşim Okullarda Değişim" projesi kapsamında, Malatya'da meslek edindirme kursunu bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.

Kale Seramik Vakfı, Çanakkale'deki okulları yeniliyor!

Kale Seramik Vakfı’nın (KSV) ‘İlk İşim Okullarda Değişim’ projesi kapsamında Çan’da Meslek Edindirme Kursunu bitiren ustalara sertifikaları Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay tarafından verildi.

Kale Grubu'nun yatırımları 1.5 milyar dolara ulaştı!

Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kalekim markalarını bünyesinde barındıran Kale Grubu, 58'nci kuruluş yıldönümü ve geleneksel "Seramik Bayramı"nı Çanakkale'nin Çan ilçesinde düzenlediği bir törenle kutladı.

Kale Seramik Crate Haberi

Kale Seramik Crate

Seramik sağlık gereçleri sektörünün deneyimli markası Kale, estetik ve işlevsellik üzerine kurguladığı banyo serilerini dünya pazarına sunmaya devam ediyor. İtalya’da düzenlenen uluslararası tasarım yarışması “A’ Design Award 2015”e ‘Banyo Ürünleri’ kategorisinde katılan Kale’nin, Artful Tasarım Ofisi ile birlikte hayata geçirdiği Crate serisi ‘Silver A’ Design Award 2015’i kazandı.  


Aldığımız prestijli ödüller bizi motive ediyor


Kale’nin uluslararası alanda önemli bir başarıya daha imza attığını belirten Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, “Aldığımız prestijli ödüller, daha yenilikçi ve özgün ürünleri hayata geçirmek konusunda bizi motive ediyor. Kale olarak A’ Design Award 2014’te 2, 2013’te de 4 ödül birden alarak, tasarım alanındaki gücümüzü uluslararası platformlarda tescillediğimizi düşünüyorum. Yine 2013’te dünyanın en köklü tasarım ödüllerinden iF Product Design Award’dan 2...