17 / 05 / 2024

Kale Seramik proje

Kale Seramik proje

Kale Grubu, ünlü Türk denizci Piri Reis'in dünya kültürel mirasının önemli varlıkları arasında gösterilen 1513 tarihli Dünya Haritası'nın yer aldığı sergiyi, seramik eserlerle birlikte Çanakkale'de ziyarete açtı...

TOKİ'den Erzurum Aşkale'ye 164 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum Aşkale'de 164 konutluk yeni proje inşa edecek.

İnşaat sektörü durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı!

Kale Seramik Genel Müdür Yardımcısı Orbay, "Türkiye'de şunu göz ardı etmemek lazım; inşaat sektörü her ne kadar durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı 2018'de. Bu iyi bir rakam..." dedi...

Proje Turkuaz Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Proje Turkuaz Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Şubesi, Şafak Barış Durmuş Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Kartal, Yakacık Çarşı Mahallesi'nde açıldı.

Piyalepaşa İstanbul proje ekibinden Ege Seramik'e ziyaret!

Piyalepaşa İstanbul proje ekibi Ege Seramik fabrikasını ziyaret etti. Polat Holding iştiraki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından 82 dönüm alan üzerine inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçti.

Malatya'daki 17 okul yenilendi!

Dr. İbrahim Bodur Kale Seramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfının (KSV) "İlk İşim Okullarda Değişim" projesi kapsamında, Malatya'da meslek edindirme kursunu bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.

Kale Seramik Vakfı, Çanakkale'deki okulları yeniliyor!

Kale Seramik Vakfı’nın (KSV) ‘İlk İşim Okullarda Değişim’ projesi kapsamında Çan’da Meslek Edindirme Kursunu bitiren ustalara sertifikaları Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay tarafından verildi.

Kale Kent Evleri nerede?

Dairelerin 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Kale Kent Residence'de 1.471 adet daire bulunuyor. Proje 100 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Kale Kent Evleri nerede?

Kale Kent Rezidans ne zaman teslim?

Kale Kent Beylikdüzü'nde 48 ay vade farksız taksit fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. Satışları devam eden proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Kale Kent Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ ulaşım!

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ'da yükseliyor. Dükkan, ofis ve dairelerden oluşan projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Kale Grubu beş yılda 420 milyon liralık yatırım planlıyor!

Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim markalarını bünyesinde barındıran Kale Grubu’nun 58. kuruluş yıldönümü ve "Seramik Bayramı" törenle kutlandı.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satılık dükkan!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satılık dükkan fiyatları 2 milyon 700 bin TL'den başlıyor. İstanbul Zeytinburnu Cevizlibağ lokasyonunda inşa edilen proje 37 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Avrupa Konutları Kale Topkapı güncel fiyat listesi!

Teslimlerin 2016 yılı Nisan ayında gerçekleşeceği Avrupa Konutları Kale'de banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Proje Artaş İnşaat imzası taşıyor. İşte Avrupa Konutları Kale Topkapı güncel fiyat listesi...

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satış fiyatları!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satış fiyatları konut, ofis ve dükkanların metrekarelerine göre değişiyor. İstanbul Zeytinburnu - Cevizlibağ lokasyonunda inşa edilen proje 37 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.

Kale Seramik proje Haberi

Kale Seramik proje

"Piri Reis ve 1513 Dünya Haritası: 500 Yılın Gizemi" sergisini, bir zamanlar ünlü kaşifin de yaşadığı Çanakkale'de açmaktan mutlu olduklarını belirten Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, "Denizlerin Piri ile Seramiğin Kale'sini bu sergide buluşturuyoruz" dedi.


Türkiye'de seramik sektörünün kuruluşuna öncülük eden Kale Grubu, UNESCO tarafından dünya kültürel mirasının önemli varlıkları arasında gösterilen ve günümüze kalan en eski dünya haritalarından biri olan Piri Reis'in 1513 tarihli Dünya Haritası ve belli başlı yapıtlarını, seramik sanatçılarının bu haritalardan esinlenerek ortaya çıkardığı seramik eserleriyle birlikte Çanakkale'ye taşıdı. Çanakkale Çimenlik Kalesi Müzesi'ndeki serginin açılışına, Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aydın Şirin, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü...