17 / 07 / 2024

kale seramik sosyal sorumluluk projesi

kale seramik sosyal sorumluluk projesi

Kale Seramik sosyal sorumluluk projesi ile, kadınlara kendi alanında sertifikalı usta olma avantajı sağlıyor. Firma ilk olarak Ankara'da başlatılan uygulamayı Türkiye'ye yaymayı hedefliyor...

Erzurum Aşkale TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1! 

TOKİ Erzurum Aşkale 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzurum Aşkale'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzurum Aşkale'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzurum Aşkale sosyal konut projesi... 

TOKİ Denizli Kale 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Kale sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Kale’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Kale’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Kale sosyal konut projesi...

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Kale Grubu 63’üncü yılını kutladı!

Kale Grubu’nun “63’üncü Kuruluş Yıl Dönümü” ve geleneksel “Seramik Bayramı” grubun üretildiği Çanakkale’nin Çan ilçesinden uzaktan erişimle kutlama yapıldı.

İnşaat sektörü durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı!

Kale Seramik Genel Müdür Yardımcısı Orbay, "Türkiye'de şunu göz ardı etmemek lazım; inşaat sektörü her ne kadar durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı 2018'de. Bu iyi bir rakam..." dedi...

Malatya Kale Kaymakamlığı'ndan konut yardımı!

Kale Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca (SYDV) ilçedeki ihtiyaç sahibi bir kişiye hayırsever desteğiyle ev yardımı yapıldı.

3S Kale Topkapı projesinde son durum!

3S Kale Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürün:‘3S Firuze Konakları projemizde sporun birleştirici gücüne önem verdik ve sosyal donatı alanlarımızda bolca kullandık’ dedi.Gürün Topkapı projeleriyle ilgili olarak da "Gayrimenkulde, Topkapı projemiz için de ruhsatlandırma çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Kale Grubu savunma ve havacılık sektörlerinde de faaliyet gösteriyor!

Seramik sektörünün öncülerinden Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur, “Seramikle topraktan başladığımız yolculuk savunma ve havacılıkla gökyüzüne taşındı." dedi.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor!

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilikçi ürünleri ile fark yaratıyor.Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor.

Kale'ye 2 milyon TL'lik dev sosyal tesis yapılacak!

Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, 60 dönümlük bir arazi üzerine sosyal yaşam alanı yapacaklarını ifade ederek, projenin ilçeye yeni bir soluk getireceğini ifade etti.

Kale Grubu, sinterflex fabrikasının temelini attı!

Kale Grubu, 59. Kuruluş Yıldönümü ile Geleneksel Seramik Bayramı etkinlikleri kapsamında yeni granit fabrikası ve duvar karosu masse hazırlık tesislerinin açılışını gerçekleştirirken, sinterflex fabrikasının temelini attı.

TOKİ Erzurum Aşkale Konutları teslim edildi!

Erzurum Aşkale Kaymakamlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nırı ortaklaşa hazırladığı maddi durumu iyi olmayan vatandaşların ev sahibi yapma projesinde bugün hak sahiplerine evleri düzenlenen törenle teslim edildi.

kale seramik sosyal sorumluluk projesi Haberi

kale seramik sosyal sorumluluk projesi

Kale seramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı (KSV), maiddi imkanları olmayan kadın ve gençlere umut ışığı oluyor. Vakfın ilk olarak Ankara'da başlattığı çalışma ile, kadınlar aldıkları eğitimler sonrasında, firmanın kendi alanında Avrupa Birliği sertifikalı usta oluyor. Bugüne kadar 4 bin 397 işsiz genci meslek sahibi yapan vakıf, ilk eğitimini Ankara Gölbaşı'nda vermişti. Kale seramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı'nın hedef ise Türkiye'nin her yerinde bu çalışmaları yürütmek. Bu eğitimler sonunda sertifika alan kadınlar, yer ve duvar karo döşemeciliği alanında çok rahat iş...