30 / 04 / 2024

kale ürünleri

kale ürünleri

Yalın ve fonksiyonel tasarımlarını ahşap yüzeyle buluşturan Kale, bu yaklaşımla geliştirdiği ‘Crate’ serisi ile banyolara doğallık katıyor.

Kale modüler koleksiyonu Zero'yu tanıttı!

Kale, bütünsel banyo çözümlerinin ideal bir örneği olarak hayata geçirdiği Zero koleksiyonu ile yaşam konforunu artırıyor. İşlevsel ve şık tasarımın en yalın haliyle buluştuğu modüler koleksiyon Zero, kullanıcılara vazgeçilmez seçenekler sunuyor.

Kale Lagun armatür ile yeni nesil banyolar yaratıyor!

Kale, sıra dışı tasarıma sahip ‘Lagun’ armatür serisiyle yeni nesil banyolar yaratıyor. Kaliteli, fonksiyonel ve estetik ürünleriyle yaşam konforunu artıran Kale, sıra dışı tasarıma sahip ‘Lagun’ armatür serisiyle yeni nesil banyolar yaratıyor.

Kale 7/24 Alarm Sistemleri abone sayısını hızla artırıyor!

60 yılı aşkın süredir özellikle kilit ve çelik kapının tartışmasız lider firması Kale Endüstri Holding’in bünyesinde güvenlik ve alarm izleme hizmeti sunan Kale Alarm Sistemleri, abone sayısını hızla arttırmayı hedefliyor.

Cersaie’de Kale rüzgarı esecek!

Cersaie’de Kale rüzgarı esecek. Türkiye seramik sektörünün lideri Kaleseramik, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, Edilcuoghi, Edilgres ve Campani markaları olan en yeni koleksiyonlarını sergileyecek.

Kale, Türk yapı sektörünün en iyi ürün ödülü Altın Çekül’ü aldı!

Banyo ürünleri sektörünün akılcı çözümler üreten deneyimli markası Kale, Türk yapı sektörünün en iyi ürününün seçildiği ‘Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü’nü, 37. Yapı Fuarı’nın açılışında düzenlenen törenle aldı.

Bahadır Kayan: Türkiye’de her üç projeden birinde Kale ürünleri kullanılıyor!

Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, Kaleseramik'in, Türkiye’de yüzde 30’a varan pazar payıyla en yakın rakibinin 3 katı büyüklüğe sahip olduğunu belirtti...

Türkiye’de her üç projeden birinde Kale ürünleri kullanılıyor!

Kaleseramik; yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan ‘ Kale 360 ’ uygulaması ile yapı sektöründe fark yaratıyor. Türkiye’de her üç projeden birinde Kale ürünleri kullanılıyor.

Kale doğal taş ve camın göz alıcı birlikteliğiyle şık mekanlar yaratıyor!

Doğal taştaki geniş ürün gamını cam mozaikle zenginleştirerek sıra dışı ve özgün yaşam alanları yaratan Kale Cam Mozaik, doğal taş ve camın göz alıcı birlikteliğiyle ortaya çıkardığı Nature serisi ile camın büyüsünü mekanlara taşıyor.

Kale 360 ile hayalinizdeki banyoyu kendiniz tasarlayın!

Kaleseramik; UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda, yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan 'Kale 360' uygulaması ile fark yaratacak. Kale 360 ile hayalinizdeki banyoyu kendiniz tasarlayın...

Kale’nin su tasarrufu sağlayan çevreci projesine ödül geldi!

Kale’ nin dünyadaki kuraklık sorununa dikkat çekmek amacıyla Facebook’ta başlattığı “ Dünyanın Profili Değişiyor ” uygulaması, Doğrudan Pazarlama Ödülleri 2013’ ten “Hedef Kitle-Topluluk Bağlılığı Kampanyaları” kategorisinde ödülle döndü...

Kale, Nature serisi ile camın büyüsünü şık mekanlara taşıyor!

Kale, doğal taş ve camın göz alıcı birlikteliğiyle ortaya çıkardığı Nature serisi ile sıra dışı ve özgün mekanlar yaratma imkanı sağlıyor...

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kale tarafından kuruldu.

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Temür tarafından kuruldu.

Kale ürünleri artık Hepsiburada’da!

Türkiye'de seramik sektöründe hizmet veren Kaleseramik'in ürünleri artık Hepsiburada’da satışa sunuluyor.

Yapı ürünleri sektörü yılı 13 milyar dolarla kapatacak!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) Genel Sekreteri Oğuz Tezmen, 2013'te ciroda yaklaşık yüzde 18 büyüyen sektörün bu yılı ise 12 ile 13 milyar dolar arasında hacimle kapatmayı beklediklerini söyledi...

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Metin Yıldırım, Zakir Allak tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Eylül'de kuruldu.

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Gazipaşa Caddesi'nde kuruldu.

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

kale ürünleri Haberi

kale ürünleri

Kale, İtalya’da düzenlenen prestijli tasarım yarışması A’ Design Award 2015’ten ödülle dönen ‘Crate’ serisini; sıcak, çekici ve sade mekanlar isteyen tüketicilerin beğenisine sunuyor. Modern tasarımının yanı sıra doğal ahşap kaplaması ile dikkat çeken seri, modüler yapısı sayesinde, kullanıcının dilediği şekilde banyosunu kişiselleştirmesine imkan sağlıyor. 


Ahşap sandıklar ilham kaynağı oldu

Özgün banyo tasarımlarıyla günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için ideal olan Crate serisi, Ece ve Oğuz Yalım imzasını taşıyor. Ödüllü tasarımcılar Ece ve Oğuz Yalım, Crate serisinin özelliklerini şöyle özetliyor; “İlhamını ahşap sandıklardan alan Crate, basit bir forma sahip. Bu basit ve yalın formu ile doğal ahşap kaplaması sayesinde hemen her mekanda rahatça kullanılabiliyor. Farklı ufak modüllerden oluşan Crate serisi, yan yana geldiğinde çıtaların duraksız devam eden ritmi sayesinde, modern banyo yaklaşımlarında...