09 / 05 / 2024

Kalebent Bina Site adres 

Kalebent Bina Site adres 

Kalebent Bina Site Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Erdal Hamzaoğulları tarafından kuruldu.

Bina ve site otoparklarına şarj istasyonu kurulabilir mi? İşte 12 soruda tüm detaylarıyla

Otomobil piyasasında her geçen gün artan elektrikli otomobiller için şarj istasyonları sorun haline gelmeye başladı. Peki Bina ve site otoparklarına şarj istasyonu kurulabilir mi? İşte 12 soruda tüm detaylarıyla...

Kalebent Bina Site Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Kalebent Bina Site Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Erdal Hamzaoğulları tarafından kuruldu.

Profesyonel bina site yönetimi nedir?

Profesyonel bina site yönetimi nedir? İşte Profesyonel Yönetici Kat Mülkiyeti Bilirkişisi Murat Erdoğan'ın Capital'de yer alan site yönetimiyle ilgili o yazısı...

Sitedeki değişikliklere bina yönetimi müdahale edilebilir mi?

Kat malikleri kurulunun verdiği yetki ile site veya bina yönetimi tarafından müdahalenin men'i ve ecrimisil davaları açılabiliyor, yapılmış olan yapılar varsa, değişiklikler varsa eski hale getirilmesi talep edilebiliyor.

Erashan Gayrimenkul İnşaat Bina Ve Site Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erashan Gayrimenkul İnşaat Bina Ve Site Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aslan tarafından kuruldu.

Kayseri'de site ve bina yöneticileri pandemi için toplandı!

Kayseri'de İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında site ve bina yöneticileriyle toplandı.

Bina ve Site Yönetimi Destek Hizmet Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bina ve Site Yönetimi Destek Hizmet Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Turan ve Sultan Murat Eyüboğlu ortaklığıyla kuruldu.

Elit Bina ve Site Yöneticiliği Reklam ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Bina ve Site Yöneticiliği Reklam ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özkolukısa ve Orkun Çekin ortaklığında kuruldu.

Nesa Profesyonel Bina Ve Site Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Nesa Profesyonel Bina Ve Site Yönetimi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Bodur Tiftik ve Barbaros Hayret  Has ortaklığında kuruldu. 

Zeytinburnu'nda bina çökmesiyle ilgili soruşturma!

Zeytinburnu'nda 13 Ocak'ta 2 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan bina çökmesine ilişkin bilirkişi raporu açıklandı. Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Zeytinburnu Belediye Başkanlığı yetkilileri ve site yönetim kurulu üyelerinin sorumlu olduklarını açıkladı.

Toplu Yapı ve Bina Yöneticiliği Sertifika Programı 13 Şubat'ta başlıyor!

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Toplu Yapı ve Site Yöneticisi (Bina Yöneticiliği) Sertifika Programı 13 Şubat -28 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Bina ve sitelere indirimli DASK!

Kat Mülkiyeti Kanunu’nun ilgili maddeleri uyarınca bina/site yönetimleri tarafından Zorunlu Deprem Sigortası (DASK) yaptırılması, ana gayrimenkulün yönetimi kapsamında değerlendirilecek.

PDR Gayrimenkul Yatırım Bina ve Site Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

PDR Gayrimenkul Yatırım Bina ve Site Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Levent Padar tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Esenyurt, Yeşilyurt Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Kalebent Bina Site adres  Haberi

Kalebent Bina Site adres 

Kalebent Bina Site Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Erdal Hamzaoğulları tarafından kuruldu.

Kalebent Bina Site Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi konusu:
BİNA, SİTE VE TESİS YÖNETİMİ Yönetimi sözleşmeyle üstlenilen bina, site ve tesislerde: 1. Kat malikleri kurulunca/Yönetim kurulunca verilen kararların yerine getirilmesi. 2. Bina, site veya tesisin gayesine uygun olarak kullanılması, korunması, bakımı ve onarımı için gereken tedbirlerin alınması,sigorta ettirilmesi. 3. Bina, site veya tesisin genel yönetim işleriyle, korunma, onarım, temizlik gibi bakım işleri ve asansör ve kalorifer, sıcak ve soğuk hava işletmesi ve sigorta gibi hizmetler için Yıllık İşletme Projesinin hazırlanıp onaylatılması; müteakiben kat maliklerinden avans olarak hesaplanan miktarda paranın toplanması. 4. Bina, site veya tesisin yönetimiyle ilgili tebligatın kabulü, ödemelerin...