07 / 05 / 2024

Kalebodur c exterme

Kalebodur c exterme

Kalebodur'dan C-Extreme serisi ile ince uzun ebatlarıyla döşemede farklılıklar yaratacaksınız. Renkli body porselen ve rektifiyeli olarak üretilen bu serinin beyaz, gri ve antrasit olmak üzere 3 rengi bulunuyor.

Kalebodur C-Extreme serisi ile mekanlardaki görsel etkiyi zenginleşiyor!

Kalebodur’un, ahşap, traverten ve beton dokularını bir araya getirdiği ‘C-Extreme’ serisi, yarattığı sonsuzluk hissiyle mekan algısını yükseltiyor.

Kalebodur, mermerin doğallığını Max Marmi ile sunuyor!

‘Yaratıcılığınızın yapı taşı’ sloganıyla, mimarlar ve tasarımcılar için özel ürünler geliştiren Kalebodur, mermerin en doğal ve saf halini, yeni serisi Max Marmi ile mekanlara taşıyor.

Kalebodur'dan yeni Provenza serisi!

Geliştirdiği ürün ve teknolojilerle mimarların yaratıcılıklarına hitap eden Kalebodur, nostaljik karoların yeni yorumunu ‘Provenza’ ile günümüze taşıyor. ‘Provenza’ serisi, günümüzün trend formu altıgeni, vazgeçilmez desenlerle buluşuyor.

Kalebodur’un Hexagon serisine İyi Tasarım Ödülü verildi!

“Yaratıcılığınızın yapı taşı” sloganıyla, mimarlar ve tasarımcılar için özel ürünler geliştiren Kalebodur, geçmiş ve modernin zarif birlikteliğini yeni serisi Hexagon’da buluşturuyor.

Kalebodur Pietra Antique ile doğal taş dokusu!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, doğanın büyüleyici taş dokusunu yansıtan ‘Pietra Antique’ serisi ile sadece dış cephelerde değil, banyolarda da çarpıcı bir etki yaratıyor.

Kalebodur’un Hexagon serisinde bütün karşıtlıklar ahenk içinde!

“Yaratıcılığınızın yapı taşı” sloganıyla, mimarlar ve tasarımcılar için özel ürünler geliştiren Kalebodur, geçmiş ve modernin zarif birlikteliğini yeni serisi Hexagon’da sunuyor. Kalebodur’un Hexagon serisinde bütün karşıtlıklar ahenk içinde...

Kalebodur'dan C-Extreme serisi!

Kalebodur'dan C-Extreme serisi ile ince uzun ebatlarıyla döşemede farklılıklar yaratacaksınız. Renkli body porselen ve rektifiyeli olarak üretilen bu serinin beyaz, gri ve antrasit olmak üzere 3 rengi bulunuyor.

Kalebodur’dan Pietra Antique ile çarpıcı etki!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, doğanın büyüleyici taş dokusunu yansıtan Pietra Antique serisi ile sadece dış cephelerde değil, banyolarda da çarpıcı bir etki yaratıyor.

Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor paneli MIPIM Fuarı’nda gerçekleşecek!

" Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor" toplantı dizisinin “Yaratıcılık ve İşbirliği Fırsatları” başlıklı son paneli, Fransa Cannes’da düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM 2014’te ünlü Türk mimarların katılımıyla gerçekleşecek.

Kalebodur'dan Zorlu Center'a özel tasarım!

“Yaratıcılığınızın yapı taşı” sloganıyla, mimarlar ve tasarımcılara özel ürünler sunan Kalebodur, peyzaj alanlarının yükseltilmiş döşemelerinde seramik kullanımı için yepyeni bir ürün olan “Laminex RF”yi geliştirdi....

Kalebodur, Zorlu Center için Laminex RF'yi tasarladı!

“Yaratıcılığınızın yapı taşı” sloganıyla, mimarlar ve tasarımcılara özel ürünler sunan Kalebodur, Türkiye’nin en önemli projelerinde yer almaya devam ediyor. Kalebodur, Zorlu Center için Laminex RF'yi geliştirdi...

Kalebodur Cement Grubu serisini tanıttı!

Kalebodur, gelişmiş üretim teknolojisiyle mimarinin en temel malzemelerini bir araya getirdiği Cement Grubu serileri “C-Extreme”, “C-Wood”, “Cement 2.0” ve “C-Stone” ile, farklı kullanım alanları için dayanıklı ve şık yüzey alternatifleri sunuyor...

Kalebodur projeye özel ürünleriyle hayat veriyor!

Mimarların yaratıcılıklarına hitap eden Kalebodur, tamamen projeye özel renk ve formlarda ürettiği seramik serileriyle, modern mimari tasarımlar için sınırsız seçenekler sunuyor...

Kalebodur c exterme Haberi

Kalebodur c exterme

Ahşap, traverten ve beton yüzeyler C-Extreme serisinde bir araya geliyor. Mimarinin bu önemli 3 malzemesini buluşturan seride, mat karoların herbiri farklı malzemelerin dokusunu hissettiriyor.


30x120, 20x120 ve 12x120 cm gibi ince uzun ebatlarıyla döşemede farklılıklar yaratacaksınız. Renkli body porselen ve rektifiyeli olarak üretilen bu serinin beyaz, gri ve antrasit olmak üzere 3 rengi...