09 / 05 / 2024

Kalebodur Cement

Kalebodur Cement

Kalebodur, gelişmiş üretim teknolojisiyle mimarinin en temel malzemelerini bir araya getirdiği Cement Grubu serileri “C-Extreme”, “C-Wood”, “Cement 2.0” ve “C-Stone” ile, farklı kullanım alanları için dayanıklı ve şık yüzey alternatifleri sunuyor...

Kale Grubu, 10 günde 8 yeni gayrimenkul şirketi kurdu!

Kale Grubu, geçtiğimiz hafta 7 yeni gayrimenkul şirketi kurmuştu. Bu şirketlere bir yenisi eklendi. Kale Grubu tarafından, Kalebodur Gayrimenkul Ticaret A.Ş. dün kuruldu. 

OYAK'tan dev işbirliği! Çimento'da 740 milyon dolarlık yeni yatırıma imza atıldı!

Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) ve Uzakdoğulu çimento üreticisi Taiwan Cement Corporation (TCC) arasında 2018 yılında başlayan ortaklıkta yeni bir işbirliği yapıldı.

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 131 milyon 633 bin 38,98 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, yusuf Kınay, Kadri Tarık Özçelik ve Haluk Alperat ortaklığında kuruldu.

Paolo Regoli kimdir? İngiltere’de hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Paolo Regoli iş hayatında kaç yıllık deneyime sahip? Hangi holdingde Grup Kontrol Müdürü oldu? Cementır Holding’de ne iş yapıyor? İşte Paolo Regoli’nin biyografisi...

Pasquale Vetrano kimdir? Hangi ülkelerde çalıştı? Cementır Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Pasquale Vetrano hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Pasquale Vetrano ile ilgili merak edilen her şey...

Türkiye'nin yapı stoku ne durumda?

Kalebodur tarafından düzenlenen "Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor" programına katılan mimar Murat şahin, Türkiye'nin yapı stokunun vasat olduğunu dile getirdi. 

Akçansa hazır beton sektöründe Uluslararası Çevresel Ürün Beyanını yapan ilk şirket oldu!

Akçansa, Global Cement and Concrete  Association tarafından yürütülen çevresel ürün beyan sürecine katıldı ve Türkiye’de bu belgeyi alan ilk hazır beton üreticisi oldu.

Kalebodur'dan Arşivdeki Fotoğraflar yarışması!

Kalebodur'un kentsel yapılı çevreyle ilgili olarak çekilen fotoğrafları içeren Arşivdeki Fotoğraflar yarışması için 4 Mayıs 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’ konferansı 11 Mart'ta!

Mimar Fran Silvestre, 11 Mart'ta gerçekleşecek, ‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nda Mimarların deneyimlerini ve projelerin tasarım süreçlerinde neler yaşandığını paylaştığı ‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nın konuğu olacak...

Can Çinici: Son sözü mimarlar söyleyecek!

‘Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor’ programında Prof. Dr. Celal Abdi Güzer’in konuğu olan Mimar Can Çinici, tecrübelerini anlattı.

Ünlü Mimar Spela Videcnik Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nda!

‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nın bu dizesinin konuğu Spela Videcnik oldu. Ünlü Mimar Spela Videcnik “Hep aynı tipolojide bina yaptığımız zaman çok sıkılıyoruz” diye konuştu.

Sabancı Holding Çimento Grubu Cement Day'de buluştu!

Sabancı Holding Çimento Grubu, Akçansa ve Çimsa ile temsil ettikleri çimento sektöründe bulunan vizyon ve misyonunu iş ortaklarıyla paylaşmak için bu yıl ilk kez “Cement Day” isimli bir toplantıda bir araya geldi.

İzmir yatırımcılar için bereketli toprak!

‘Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor’ un Mayıs ayı söyleşisi İzmir’de yapıldı. İzmirli mimarlar Dürrin Süer ve Metin Kılıç, kentin mimarlık ortamını anlattı. Süer, "İzmir’i bereketli topraklar olarak görüyor. Firmaların pek çoğu kendi mimarlarıyla İzmir’e geliyorlar, dedi.

Kalebodur Cement Haberi

Kalebodur Cement


Kalebodur, gelişmiş üretim teknolojisiyle mimarinin en temel malzemelerini bir araya getirdiği Cement Grubu serileri “C-Extreme”, “C-Wood”, “Cement 2.0” ve “C-Stone” ile, farklı kullanım alanları için dayanıklı ve şık yüzey alternatifleri sunuyor. 


Cement Grubu’nun yeni üyesi “C-Extreme” serisinin her karosunda ahşap, traverten ve betonu buluşturan Kalebodur, “C-Wood” serisinde iki vazgeçilmez malzeme olan ahşap ve çimentoyu bir araya getiriyor. “Cement 2.0” serisinde ise tasarımcıların vazgeçemediği brüt beton görünümü, dijital üretim teknolojisiyle fullbody porselen olarak hayat bulurken, “C-Stone” serisinde beton efekti doğal taş efekti ile birleşerek birbirleriyle uyumlu altı rengin yanı sıra mat ve yarı mat olmak üzere iki farklı yüzey alternatifi sunuyor.  


Ahşap, traverten ve beton “C-Extreme” serisinde buluşuyor

Geliştirdiği ürün ve teknolojilerle mimarların yaratıcılıklarına hitap eden Kalebodur, mimarinin vazgeçilmez üç farklı malzemesi...