09 / 05 / 2024

Kalebodur Materia dış mekanlar

Kalebodur Materia dış mekanlar

Kalebodur, ışık oyunları, geometrik desenler ve metalik geçişlere sahip ‘Materia’ serisi ile sıra dışı mekanlar yaratıyor.

Kalebodur ‘Materia’ serisi ile sıra dışı mekanlar!

Kalebodur, ışık oyunları, geometrik desenler ve metalik geçişlere sahip ‘Materia’ serisi ile sıra dışı mekanlar yaratıyor.

Kalebodur MIPIM'de dikkat çekti!

“Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor” toplantı dizisinin “Türkiye’deki Mega Projelere Mimari Bakış” başlıklı son paneli, Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM 2016 Fuarı’nda gerçekleştirildi.

Kalebodur Cotto Cemento ile açık mekanlarda natural yüzeyler!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, ‘Cotto Cemento’ serisi ile açık havadaki yaşam alanlarını stil sahibi mekanlara dönüştürüyor. Cotto Cemento, Ege ve Akdeniz’in sayfiye kasabalarının şıklığını evlerinize taşıyor.

Kalebodur, Hexagon serisiyle ayrıcalıklı yaşam alanları oluşturuyor!

Kalebodur’dan hem apayrı hem de bütünün parçası sıra dışı karolar: ‘Hexagon’ Kalebodur, geçmiş ve modernin zarif birlikteliğini kusursuz bir uyumla buluşturduğu Hexagon serisi ile ayrıcalıklı yaşam alanları yaratıyor.

Kalebodur, Vintage serisi ile doğanın güzelliğini mekanlara taşıyor!

Kalebodur, doğal ahşabın özel dokusu ve sıcaklığını seramiğe taşıdığı yeni serisi ‘Vintage’ ile birbirinden şık ve kullanışlı yaşam alanları yaratıyor.

Materia Yapı Malzemeleri Kütüphanesi açıldı!

Materia yapı malzemeleri kütüphanesi Çankaya Caddesi'nde düzenlenen şık bir davetle hizmete açıldı. Açılışa Başkent sosyal yaşamının tanınmış simaları katıldı..

Mimar Eric Owen Moss, bugün Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor'da!

Ünlü mimar Eric Owen Moss, "Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor" konferans serisinin özel konuğu olarak bugün İstanbul’a geliyor. Saat 18.00'da düzenlenecek program İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde gerçekleşecek.

Kale, 2015 Verimlilik Proje Ödülleri'nde üçüncülük ödülü aldı!

Bünyesindeki Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markaları ile sektöre öncülük eden, Türkiye seramik sektörünün lideri Kaleseramik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın düzenlediği ‘2015 Verimlilik Proje Ödülleri’nde üçüncülüğe layık görüldü.

Kalebodur’un Hexagon serisine İyi Tasarım Ödülü verildi!

“Yaratıcılığınızın yapı taşı” sloganıyla, mimarlar ve tasarımcılar için özel ürünler geliştiren Kalebodur, geçmiş ve modernin zarif birlikteliğini yeni serisi Hexagon’da buluşturuyor.

Kalebodur Pietra Antique ile doğal taş dokusu!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, doğanın büyüleyici taş dokusunu yansıtan ‘Pietra Antique’ serisi ile sadece dış cephelerde değil, banyolarda da çarpıcı bir etki yaratıyor.

Kalebodur Hexagon ile İyi Tasarım Ödülü kazandı!

Kalebodur, Türkiye’nin en prestijli tasarım ve inovasyon organizasyonlarından ‘Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nde, ‘ Hexagon ’ serisi ile ‘ İyi Tasarım Ödülü ’ ne layık görüldü.

Kalebodur'dan C-Extreme serisi!

Kalebodur'dan C-Extreme serisi ile ince uzun ebatlarıyla döşemede farklılıklar yaratacaksınız. Renkli body porselen ve rektifiyeli olarak üretilen bu serinin beyaz, gri ve antrasit olmak üzere 3 rengi bulunuyor.

Kalebodur’dan Pietra Antique ile çarpıcı etki!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, doğanın büyüleyici taş dokusunu yansıtan Pietra Antique serisi ile sadece dış cephelerde değil, banyolarda da çarpıcı bir etki yaratıyor.

Kalebodur Materia dış mekanlar Haberi

Kalebodur Materia dış mekanlar


Nitelikli ürün gamıyla yapılara yeni bir boyut kazandıran Kalebodur, ışık oyunları, geometrik desenler ve metalik geçişlere sahip ‘Materia’ serisi ile sıra dışı mekanlar yaratıyor. 


‘Yaratıcılığınızın yapı taşı’ sloganıyla, mimarlar ve tasarımcılar için özel ürünler geliştiren Kalebodur’un yeni serisi Materia; metalik etkideki antrasit ve bronz renklerini zenginleştiren çağdaş dekorları ile estetik çözümler, tanımlı alanlar sunuyor. 


Antrasit ve bronz renk seçeneği ile modern yaşam alanlarının vazgeçilmezi olmaya aday olan Materia serisi, yarı parlak görünüme sahip 80x80 ve 40x80 cm ebatlarındaki porselen karolardan oluşuyor. 


Farklı mekanlar yaratmak isteyenler için tasarlanan Materia serisi, ışık oyunları, geometrik desenler ve metalik yansıma ile mekanlara bambaşka bir boyut katıyor. 

0535 019 23...