11 / 05 / 2024

Kalebodur Max Marmi

Kalebodur Max Marmi

‘Yaratıcılığınızın yapı taşı’ sloganıyla, mimarlar ve tasarımcılar için özel ürünler geliştiren Kalebodur, mermerin en doğal ve saf halini, yeni serisi Max Marmi ile mekanlara taşıyor.

RE/MAX’liler Richard Robbins ile buluştu!

RE/MAX Türkiye tarafından düzenlen etkinlikle dünyanın en iyi gayrimenkul koçu olarak gösterilen Richard Robbins, etkili sonuçlar alabilmek için düşünce tarzının nasıl mükemmelleştirilebileceğinin sırlarını paylaştı. 

RE/MAX Cadde Bağdat Caddesi’ndeki durgunluğu çözüyor!

RE/MAX Cadde, Bağdat Caddesi’nde müteahhitler ile daire sahipleri ile yaşanan mağduriyetleri çözüyor..

RE/MAX danışman sayısını 9 bin 999'a çıkaracak!

RE/MAX, gelecek dönemde İstanbul'da düşük gelirli mahallelerde olmayı ve gayrimenkul danışmanı sayısını artırmayı hedefliyor. Firma, 5 yıl sonra danışman sayısını 9 bin 999'a çıkaracak.

RE/MAX Gökçem, başarıları ile dikkat çekiyor!

RE/MAX Gökçem, başarıları ile dikkat çekiyor. Gayrimenkul alanında yaptığı başarılı çalışmalarla genç yaşında pek çok ödüle layık görülen RE/MAX Broker/Owner’ı Uğur Tosun, dünya genelindeki binlerce RE/MAX ofisi arasında üçün olarak bu başarısını da tescilledi.

RE/MAX Türkiye 6 ayda 41 franchise ofisi açtı!

Her ay 40'ın üzerinde franchise başvurusu ve 750'den fazla gayrimenkul danışmanlığı başvurusunun geldiği RE/MAX Türkiye, son 6 ayda 41 franchise verdi..

RE/MAX Türkiye’nin ücretsiz kariyer semineri 28 Ekim'de!

RE/MAX Türkiye, girişimciliği teşvik edici çalışmalarını sürdürüyor. RE/MAX Türkiye bu kapsamda sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz kariyer semineri düzenliyor.

Re/Max 3 ayda 20 şube açacak!

Gayrimenkul danışmanlığı alanında 260 şubeyle hizmet veren Re/Max yıl sonuna kadar 20 yeni şube daha açmayı hedefliyor.

RE/MAX Türkiye’nin halkla ilişkiler ajansı Contactplus oldu!

Profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmetleri sunan RE/MAX Türkiye’nin halkla ilişkiler ajansı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

RE/MAX Türkiye yaz buluşmasında bir araya geldi!

RE/MAX Türkiye’nin geleneksel yaz buluşması, İstanbul’dan katılım gösteren 1.200’ü aşkın broker ve gayrimenkul danışmanını bir araya getirdi.

Kalebodur, Konya ve Kayseri’de mimarlarla buluştu!

Kalebodur, Konya ve Kayseri’de mimarlar ile bir araya gelerek karo seramikte hayata geçirdiği son yenilikleri paylaştı.

Kalebodur, mimarlık öğrencileri ile buluştu!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, üniversitelerle işbirliğine giderek, mimarlık öğrencilerine destek olmayı hedefliyor.

Kalebodur'dan yeni Uptown serisi!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, Uptown serisini tanıttı. Kalebodur Uptown serisi sadeliğe yeni bir boyut kazandırıyor.

RE/MAX Deha Gayrimenkul Danışmanlık sözleşmesini yeniledi!

30 civarında Profesyonel Gayrimenkul Danışmanıyla hizmet veren RE/MAX Deha Gayrimenkul Danışmanlık, 7 yıl boyunca RE/MAX'le olan sözleşmesini 2 yıl erken yeniledi.

Kalebodur Max Marmi Haberi

Kalebodur Max Marmi

Kalebodur, 1 metre eni, 3 metre boyu ve sadece 3 milimetre kalınlığıyla dünyanın en büyük ebatlı, en ince ve esneyebilen porselen seramiklerinden olan Kalesinterflex ürün grubuna, yeni seriler eklemeye devam ediyor. Yepyeni bir teknoloji ile hayata geçen Max Marmi serisi, büyük ebatlı ve ince yapısından dolayı oldukça geniş bir kullanım alanında uygulama imkanı sunuyor. 


Mermerin doğallığından vazgeçemeyenlere

Mermerin doğal görünümünden vazgeçemeyenler için ideal bir seçenek olan Max Marmi serisi, iç mekandan cepheye kadar tüm kullanım alanlarında mükemmel sonuç veriyor. 100x300 cm gibi büyük ebadıyla öne çıkan Max Marmi serisi, ayrıca istenilen boyutta kesilerek de sunulabiliyor. 


‘Openbook’ dekor seçeneğiyle de mekanları özelleştirme imkanı sağlayan Max Marmi serisi, ‘snow’ ve ‘milk’ olmak üzere iki farklı beyaz mermer seçeneği ile tüketici ve profesyonellerin beğenisine...