29 / 04 / 2024

RE/MAX Gökçem, başarıları ile dikkat çekiyor!

RE/MAX Gökçem, başarıları ile dikkat çekiyor!

RE/MAX Gökçem, başarıları ile dikkat çekiyor. Gayrimenkul alanında yaptığı başarılı çalışmalarla genç yaşında pek çok ödüle layık görülen RE/MAX Broker/Owner’ı Uğur Tosun, dünya genelindeki binlerce RE/MAX ofisi arasında üçün olarak bu başarısını da tescilledi.



Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; 2016 yılında dünya 3’ncüsü, 2015 yılında dünya 4’ncüsü ve 2014 yılında da dünya 5,’si olan Uğur Tosun, “Hem ciro anlamında hem de müşteri memnuniyeti anlamında aldım bu ödülleri. Bu başarımızda ekibimizin de emeğini vurgulamak isterim. Amacımız Gaziantepli yatırımcıları doğru yönlendirmek ve her türlü gayrimenkul alım-satımında yardımcı olmak. Şu an  Adana  ve Gaziantep’te 4 ofisimiz mevcut. Avrupa’nın en büyük RE/ MAX ofisine sahibiz. Yapılan yatırımlar ciddi anlamda büyük, şehrimize de ciddi anlamda değer kattı. Yanımızda yaklaşık 100’e yakın danışman çalışıyor, 40’a yakın hizmet personelimiz var. Firmamız uzman elemanlarıyla ve tecrübesiyle kendini bu sektörde kanıtlamıştır” diye konuştu.

 

GAYRİMENKUL KAZANÇU BİR YATIRIM ARACI


Gayrimenkulün güvenli ve kazançlı bir yatırım aracı olduğuna dikkat çeken Uğur Tosun, “Şu an gayrimenkul sektöründe Gaziantep, Türkiye genelinde en cazip illerinin başında gelmektedir. Gaziantep’in ekonomik dinamikleri ve dünyanın birçok yerinden kente yatırım çalışmaları gayrimenkul sektöründeki canlılığı korumaktadır. Gayrimenkul sektörü aynı zamanda pek çok sektöre öncülük eden ve istihdam oranıyla ülke ve kent ekonomisine katkı sunan önemli bir sektördür. Doğru zamanda doğru yerlere yatırım yapılması koşulu ile önümüzdeki dönemler içinde önü açıktır” dedi.

 

İNŞAAT SEKTÖRÜ HIZLA GELİŞİYOR


Türkiye’deki ekonomik gelişmelere paralel inşaat sektörünün de hızla geliştiğini söyleyen Tosun, “Gaziantep inşaat sektörü de ülkeyle aynı hızla büyüyor. Sektörde son yıllarda inanılmaz bir hız ve büyüme var. Göçün getirdiği gereksinim ve imara açılan yeni bölgelerle birlikte sektör daha da hızlı büyümeye devam edecektir” diye konuştu.

 

GAZİANTEP SANAYİSİYLE YATIRIMCILARIN İLGİSİNİ ÇEKİYOR


Gaziantep Organize Sanayi Bölgesine açtıkları profesyonel gayrimenkul ofisiyle Gaziantep sanayisine hizmet verdiklerini belirten Tosun, “Gaziantep sadece bölgenin değil Ortadoğu’nun da kalbi. Türkiye’nin en büyük sanayi şehirlerinden biriyiz. Diğer illerden en büyük avantajımız da organize sanayi bölgesidir. 5 bölgesi ve 43 milyon 200 bin metrekarelik alanı ile Türkiye’nin en büyük organize sanayi bölgesine sahibiz. Firma olarak biz de yurtiçinden ve yurtdışından yatırımcılarla buluşup, onların yatırımlarını buraya çekmeye çalışıyoruz. Bu bağlantılar sonucunda çok büyük firmalar getirdik Gaziantep’e. Dubai, Suudi Arabistan, Mısır gibi ülkelerden şu an Gaziantep’e yatırım yapan firmalar var. Gaziantep konumu ve sanayisi ile yatırımcıları kendine çekmeye devam ediyor. Hali hazırda İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi büyük illerden de Gaziantep’e yatarım yapmak için yatırımcılar geliyor. Çünkü yatırıma en uygun ve cazip olan il Gaziantep’tir” dedi. Gaziantepli sanayiciler girişimci olduğunu vurgulayan Tosun, “sanayicimiz yaptığı yatırımları hiçbir zaman yeterli görmüyor, Gaziantep’in ve kent ekonomisinin gelişmesi için var güçleriyle çalışıyorlar, yatarım yapmaya devam ediyorlar. Bu da Gaziantep’in sürekli ileri bakmasına, büyümesine, gelişmesine olanak sağlıyor. Bir ülkenin ilerlemesi için üretim ve ihracat şart ve Gaziantepli sanayicilerimiz bunu çok güzel başarıyor. İnanıyorum ki 2023 hedefine Gaziantep emin adımlarla ilerleyerek ulaşacaktır. Firma olarak biz de Merinos, Gülsan, Bulut Grup, Koluman, SASA, Şireci Grup, SANKO gibi Gaziantep sanayisinin öncü firmalarıyla çalışıyoruz” diye konuştu.

 

GAZİANTEP SEKTÖRSE SÖZ SAHİBİ


Gaziantep’in gayrimenkul sektöründe ülkenin sez sahibi şehirlerinden biri olduğuna dikkat çeken Tosun, “15 Temmuz darbe girişiminden önce sektör olarak İstanbul ile kafa kafaya gidiyorduk. Türkiye genelinde olumsuz etkileri yaşandı ancak şu an önümüz açık. İnsanların tedirginliği de kalktı. Son 6 aydır sektör eski seviyelerine gelmeye başladı. 2018 yılı sektör açısından daha parlak görülüyor. Suriye’nin de toparlanmasıyla ve bu ülke ile ticaretin yeniden canlanması ile birlikte bundan olumlu anlamda etkilenecek ilk şehir Gaziantep olacaktır. Gaziantep sanayisi büyük ivme kazanacak, fabrikalar kapasite arttıracak ve eleman bulmakta zorlanacaktır” ifadelerini kullandı.

 

GAZİANTEP’TEKİ PROJELER


Gaziantep’te önemli yatırımları yönlendirdiklerini belirten Uğur Tosun, “Bunlardan ikisi Doğu ve Güneydoğunun en prestijli iş merkezi olan Koluman Tower ve eşi benzeri olmayan İpekyolu’nun gözde iş merkezi GTB Tower projeleri. Bu projelerin gayrimenkul danışmanlığını RE/MAX Gökçem olarak biz yürütüyoruz” dedi.

 


Geri Dön