14 / 05 / 2024

RE/MAX Gökçem

RE/MAX Gökçem

RE/MAX Gökçem, başarıları ile dikkat çekiyor. Gayrimenkul alanında yaptığı başarılı çalışmalarla genç yaşında pek çok ödüle layık görülen RE/MAX Broker/Owner’ı Uğur Tosun, dünya genelindeki binlerce RE/MAX ofisi arasında üçün olarak bu başarısını da tescilledi.

TÜİK verilerine göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, eylül ayına yönelik ekonomik güven endeksi verileri açıklandı. Buna göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı Ağustos ayında da rekor yolcu sayısına ulaştı!

İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı’nda Ağustos ayının ilk hafta sonunda rekor yolcu sayısına ulaşıldığı belirtildi.

RE/MAX Türkiye Metaverse'te ofis açtı! 

Dünyanın gündemindeki yeni gerçeklik şeklinde dikkat çeken Metaverse, markaların da odağında. Çalışma hayatından eğlenceye, alışverişten sosyal etkinliklere pek çok gerçek hayat deneyiminin dijital benzerinin oluşturulduğu sanal evrende RE/MAX Türkiye de ofis açtı.

RE/MAX Türkiye’de kadın istihdamı yüzde 50’ye yaklaştı!

Önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketleri arasında yer alan RE/MAX Türkiye, kadın çalışan sayısını 1.900'ün üzerine çıkardı ve kadın çalışa sayısını toplam istihdamın yüzde 50’sine ulaştırdı.

Michael Schumacher'in İsviçre Cenevre Gölü'ndeki evi satışa sunuldu!

Formula 1'in 7 kez şampiyonluk kazanan rekortmen pilotu Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher, İsviçre Cenevre Gölü'ne nazır, 'Aşk yuvamız' dedikleri evi 5.8 milyon Euro'ya satıyor...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın iş yerlerinde kira tartışması!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 20 yıl süre ile işletme hakkını elinde tutan Malezyalı, Malaysia Airports Holdings Berhad pandemi nedeniyle zor günler yaşayan, havalimanı içinde hizmet sunan 50'ye yakın iş yerine kiralarını ödemedikleri için ihtarname gönderdi.

RE/MAX Türkiye ofisi kendi enerjisini üretecek!

Dünyanın önemli gayrimenkul firmalarından olan RE/MAX’ın Türkiye ofisi, sürdürülebilir bir gelecek için güneş enerjisi panelleri ile kendi enerjisini üretecek.

Gökçem Turizm Gıda Ve Araç Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gökçem Turizm Gıda Ve Araç Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Duygu Yılmaz tarafından kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti yıl sonunda tamamlanacak!

Pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında havacılık geliyor. Sektörde gerekli tüm tedbirler alındı. Yurtiçi ve dışı uçuşlar aksaksız yapılıyor. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı yeni düzene göre misafirlerini ağırlıyor...

RE/MAX Türkiye Ekibi en çok ofis açan ülke oldu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını döneminde gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği birçok inovasyon ile ses getiren RE/MAX Türkiye Ofisi 43 ülke arasında en hızlı büyümeyi gösteren ülke olarak Avrupa 1.si oldu.

Gökçeada'da sit alanındaki kaçak inşaatları bakanlık durdurdu!

Gökçeada Belediyesi tarafından arkeolojik sit alanı içinde yapılan kaçak inşaatları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı durdurdu. İnşaatların kaçak yapı muamelesi görmesi ve 3194 sayılı Yasa’nın 32 ve 42. maddelerine göre işlem uygulanması istendi.

Gökçeada Belediyesi'nin arkeolojik sit alanında başlattığı inşaata inceleme!

Gökçeada Belediyesi koronavirüs sürecini fırsata dönüştürmek amacıyla kısa süre içerisinde iki katlı betonarme binaları sit alanına inşa etti. Olay karşısında Gökçeada çevre örgütleri tepki gösterdi. Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, yapılarla ilgili işlem başlattı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki ikinci pist neden tamamlanmadı?

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki ikinci pist için, iki ayrı etabı içeren iki ayrı ihale yapıldı. İhalelerdeki teslim tarihine göre, ikinci pistin Ağustos 2017'de bitirilmesi gerekiyordu...

RE/MAX Gökçem Haberi

RE/MAX Gökçem

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; 2016 yılında dünya 3’ncüsü, 2015 yılında dünya 4’ncüsü ve 2014 yılında da dünya 5,’si olan Uğur Tosun, “Hem ciro anlamında hem de müşteri memnuniyeti anlamında aldım bu ödülleri. Bu başarımızda ekibimizin de emeğini vurgulamak isterim. Amacımız Gaziantepli yatırımcıları doğru yönlendirmek ve her türlü gayrimenkul alım-satımında yardımcı olmak. Şu an Adana ve Gaziantep’te 4 ofisimiz mevcut. Avrupa’nın en büyük RE/ MAX ofisine sahibiz. Yapılan yatırımlar ciddi anlamda büyük, şehrimize de ciddi anlamda değer kattı. Yanımızda yaklaşık 100’e yakın danışman çalışıyor, 40’a yakın hizmet personelimiz var. Firmamız uzman elemanlarıyla ve tecrübesiyle kendini bu sektörde kanıtlamıştır” diye konuştu.

GAYRİMENKUL KAZANÇU BİR YATIRIM ARACI


Gayrimenkulün güvenli ve kazançlı bir yatırım aracı olduğuna dikkat çeken Uğur Tosun, “Şu an...