28 / 04 / 2024

Gaziantep gayrimenkul sektörü

Gaziantep gayrimenkul sektörü

RE/MAX Gökçem, başarıları ile dikkat çekiyor. Gayrimenkul alanında yaptığı başarılı çalışmalarla genç yaşında pek çok ödüle layık görülen RE/MAX Broker/Owner’ı Uğur Tosun, dünya genelindeki binlerce RE/MAX ofisi arasında üçün olarak bu başarısını da tescilledi.

Gaziantep'te konut fiyatları yüzde 130 arttı!

Eva Gayrimenkul Değerleme Yetkilisi Şefik Ercan Keskiner, Türkiye İstatistik Kurumu kayıtlarına göre son 5 yılda Gaziantep'te konut fiyatlarının yüzde 130 arttığı belirtti. Keskin Gaziantep'teki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi.

Gaziantep Kuzey Şehir 50 Bin Konut Projesi'nin tanıtım toplantısı yapıldı!

Gaziantep Kuzey Şehir 50 Bin Konut Projesi Tanıtım Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi. Mehmet Ergün Turan, Gaziantep'e 5 yıl içerisinde 10 milyar TL yatırım yapılacağını söyledi.

Gaziantep konut satışlarının yüzde 30'u ipotekli!

Gaziantep'in Türkiye'de alınan toplam yapı ruhsatları içindeki payını da 2013 yılında yüzde 2,87'ye kadar yükseldiği açıklanırken, konut satışlarının yüzde 30'unun ipotekli satış olduğu açıklandı.

Gaziantep'te konut fiyatları ucuzluyor!

Son yıllarda Gaziantep emlak piyasasında suni bir fiyat yükselişi olduğuna dikkat çeken emlakçılar,"Emlak piyasasında yaşanan suni yükselişin sona ermesi ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatları ucuzlayacak" diye konuştular.

Gaziantep'in gayrimenkulde yıldızı parlıyor!

Realty World Gazişehir Ofis brokerı Ali Ay, Gaziantep'in Türkiye'nin gayrimenkul piyasasında en fazla ilgi gören şehri haline geldiğini söyledi. Önemli ulusal firmaların şehirde yapmış oldukları yatırımlar gerek yurt içi gerek yurt dışı firmalarını kapsıy

Gaziantep'te gayrimenkul sektörü canlılığını koruyor!

Uğur Tosun, "Gaziantep te gayrimenkul sektörünün her şeye rağmen canlılığını koruması, konut satışlarının artarak devam etmesi, ekonominin ve sektörün geleceği açısından umut verici bir durum" dedi

Gayrimenkul sektörü rotasını öğrenci yurtlarına çevirdi!

Gayrimenkul sektörü gözlerini öğrenci yurtlarına çevirmiş durumda. Özellikle 9'u devlet 41 'i özel olmak üzere toplamda 50 üniversitenin bulunduğu İstanbul'da durum dikkat çekici.

Türk gayrimenkul sektörünün liderleri EMLAK 2015 Fuarı'nda buluşacak!

Türk gayrimenkul sektörünün liderleri, konut ve iş merkezi projelerini 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenecek EMLAK 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkaracak.

Siyaset gayrimenkul sektörünü fazla etkilemez!

Gayrimenkul sektörünün yazın fazla hareketli olmadığını hatırlatan sektör temsilcilerine göre seçim sonuçları ‘büyük’ değişiklik yaratmayacak ve sonbaharda işler yoluna girecek.

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri seçim sonuçlarını değerlendirdi!

Seçim sonuçları koalisyonu işaret edince gayrimenkul sektörü temsilcileri, koalisyonun ekonomiye iyi gelmediğini söylediler. Sektör temsilcilerine göre, eğer koalisyon ‘doğru’ yönetilirse var olan ‘istikrar’ sürdürülebilir.

Gayrimenkul sektörü Sign Of The City Awards 2015’de buluşacak!

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla Hürriyet öncülüğünde gerçekleşen Sign of the City Awards (SOTCA)gayrimenkul yarışması için hazırlıklar başladı. Başvuruların 15 Haziran’da başlayacağı yarışma için jüri ilk kez bir araya geldi.

Gayrimenkul sektörü seçim sonrası canlanacak!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Koksal Ünal, emlak ve gayrimenkul sektörün de 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin ardından çok daha güçlü bir canlanma yaşanacağını bildirdi.

Gayrimenkul sektörü seçimden sonra hareketlenecek!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin ardından gayrimenkul sektöründe çok daha güçlü bir hareket öngörüyor.

İstanbul'da gayrimenkul sektörü yükselmeye devam edecek mi?

Gayrimenkul sektörüyle ilgili son üç ayda yayınlanan raporlar İstanbul odaklı yükseliş ivmesinin artarak devam edeceğini gösteriyor. Peki üretim ve satış ve fiyatlardaki yükseliş eğilimi ne kadar sağlıklı?

Gayrimenkul sektörü gözünü öğrenci yurtlarına çevirdi!

Türkiye genelinde son yıllarda hızla artan üniversite sayısı yurt ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Fakat mevcut sayının, talebi karşılayamaması gayrimenkul sektöründe gözleri öğrenci yurtlarına çevirdi.

Bina tamamlama sigortası gayrimenkul sektörüne olumlu etki edecek!

Özser Group Sigorta Başkanı Üze, 11 Mart'ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası'nın gerek sigorta sektörü gerekse gayrimenkul sektörü için olumlu yansımaları beraberinde getirebileceğini söyledi.

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor!

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi & REIDIN Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2015 2. Çeyrek Dönem sonuçları açıklandı. Rapora göre gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor..

Gayrimenkul sektörüne yabancıların ilgisi artıyor!

Uzun yıllardan beri emlak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün son günlerdeki yükselen çıtasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Gaziantep gayrimenkul sektörü Haberi

Gaziantep gayrimenkul sektörü

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; 2016 yılında dünya 3’ncüsü, 2015 yılında dünya 4’ncüsü ve 2014 yılında da dünya 5,’si olan Uğur Tosun, “Hem ciro anlamında hem de müşteri memnuniyeti anlamında aldım bu ödülleri. Bu başarımızda ekibimizin de emeğini vurgulamak isterim. Amacımız Gaziantepli yatırımcıları doğru yönlendirmek ve her türlü gayrimenkul alım-satımında yardımcı olmak. Şu an Adana ve Gaziantep’te 4 ofisimiz mevcut. Avrupa’nın en büyük RE/ MAX ofisine sahibiz. Yapılan yatırımlar ciddi anlamda büyük, şehrimize de ciddi anlamda değer kattı. Yanımızda yaklaşık 100’e yakın danışman çalışıyor, 40’a yakın hizmet personelimiz var. Firmamız uzman elemanlarıyla ve tecrübesiyle kendini bu sektörde kanıtlamıştır” diye konuştu.

GAYRİMENKUL KAZANÇU BİR YATIRIM ARACI


Gayrimenkulün güvenli ve kazançlı bir yatırım aracı olduğuna dikkat çeken Uğur Tosun, “Şu an...