10 / 06 / 2024

kalebodur özel ürünleri

kalebodur özel ürünleri

Mimarların yaratıcılıklarına hitap eden Kalebodur, tamamen projeye özel renk ve formlarda ürettiği seramik serileriyle, modern mimari tasarımlar için sınırsız seçenekler sunuyor...

BİM’den yeni ev dekorasyon ürünleri! BİM 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

BİM marketlerin bu hafta yayınladığı yeni katalogda evini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek birbirinden güzel ev dekorasyon ürünleri yer alıyor.

Okullar açılmadan uygun fiyatlı laptopları alın! MediaMarkt fırsat ürünleri! 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt'tan laptop almak isteyenlere güzel haber geldi! Fırsat ürünleri kısa süreliğine satışta! Okullar açılmadan laptop yenilemenin tam zamanı! Peki, MediaMarkt'ta laptop fiyatları ne kadar? İşte 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

BİM’de bayram başka! BİM market kurban bayramı özel ürünleri!

Bim marketlerin Kurban Bayramına özel ürünleri raflarda yerlerini aldı. 9 Temmuz’da başlayacak olan Kurban Bayramı alışverişini yapmak isteyenler kahveden kolonyaya kadar birbirinden hesaplı ürünleri Bim’de bulabilecek. 

Ortaylı İnşaat Metal Hafriyat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaylı İnşaat Metal Hafriyat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde ÖZcan Özel tarafından kuruldu.

BİM’den uygulamaya özel dev indirim! Yaz gelmeden bu ürünleri kaçırmayın…

BİM 14 Mayıs’tan itibaren Market Uygulamasında yer alan özel ürünleri yayınladı. Bu hafta BİM Market uygulamasında indirimli bahçe ürünleri yer alıyor. BİM’in indirimli ürünlerine uygulamayı indirip kaydolarak ulaşabilirsiniz.

Migros Sanal Market'e Özel Ürünlerinde büyük fırsat! İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi

Migros, Sanal Market'e özel ürünleri tüketicinin beğenisine sundu. Peki Migros Sanal Markette hangi ürünler var, fiyatları ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

BİM uygulamaya özel ürünler! BİM’in indirimli teknolojik ürünleri işte liste fiyatları

BİM 6 Mayıs’tan itibaren Market Uygulamasında yer alan özel ürünleri yayınladı. Bu hafta BİM Market uygulamasında elektronik ürünlerden küçük ev aletlerine birçok indirimli ürün mevcut. BİM’in indirimli ürünlerine uygulamayı indirip kaydolarak ulaşabilirsiniz. 

Mirbey Özel Eğitim Hizmetleri Hayvancılık Gıda Petrol Ve Lpg Ürünleri İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mirbey Özel Eğitim Hizmetleri Hayvancılık Gıda Petrol Ve Lpg Ürünleri İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 1 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydoğan tarafından kuruldu.

Mastek Orman Ürünleri İnşaat Kimya Temizlik Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mastek Orman Ürünleri İnşaat Kimya Temizlik Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL bedelle Aydın Adıgüzel tarafından kuruldu.

London Medichem Sağlık Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

London Medichem Sağlık Ürünleri Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Beyoğlu'nda Mustafa Güzel tarafından kuruldu.

Işıklar Yapı Ürünleri, Ekoklinker mantolu tuğlayı üretti!

İnşaat sektörü için yalıtımı bünyesinde barındıran bir tuğla geliştirildi. Işıklar Yapı Ürünleri'nin Ekoklinker isimli ürünü, özel fırınlarda 1000 derecede pişirilen klinker tuğlanın iç kısmına mineral yün yerleştirilerek üretiliyor.

Yataş'a Aşkabat Türk İhraç Ürünleri Fuarı'ndan ödül!

Yataş Grup, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta gerçekleştirilen "Türk İhraç Ürünleri Fuarı"nda yeni tasarımlardan oluşan ürünlerini tanıttı. Fuar kapsamında Yataş standı "En Güzel Stant" kategorisinde ödüle layık bulundu.

Tayvan'ın çevre dostu ürünleri yüzde 61 e kadar tasarruf sağlıyor!

Tayvanlı üreticilerin, çevreci özellikleri ile insandan önce doğaya hizmet eden birbirinden dikkat çekici ürünleri,15-19 Mayıs tarihleri arasında İstinye Park’ta gerçekleşen özel bir toplantıyla tanıtıldı.

kalebodur özel ürünleri Haberi

kalebodur özel ürünleri



Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur’un, mimarların yaratıcı fikirlerini gerçekleştirmelerine destek olmak amacıyla sürdürdüğü çalışmaların son örneği, “Çarşamba Pazarı” projesi oldu. Bursa’nın en büyük semt pazarlarından biri olan “Çarşamba Pazarı” kompleksini, tamamen bu projeye özel ürettiği, petek görünümlü altıgen porselen seramikle kaplayan Kalebodur; projenin mimarına, farklı malzeme renkleriyle ortak bir dil oluşturma seçeneği sundu. 


Kalebodur’un modüler karo sistem serisi Rainbow Plus’ın etkili çözümleriyle 8 bin metrekarelik alan kaplanırken, renk geçişlerinin yarattığı ahenkle tasarımın çevreye uyumlu olması sağlandı. Dona karşı dayanıklı olmasıyla da tercih edilen bir ürün oldu. 


“Bu projenin çatı kabuğu Kalebodur’un özel üretimiyle kaplandı”

Yaklaşık 72 bin metrekarelik alanda, 400 araçlık kapalı otopark ve 250 pazarcının yer aldığı bir yapıyı kapsayan projenin mimarları Ufuk Toktaş ve Oğuzhan Telci şunları söyledi:...