20 / 05 / 2024

Kaleiçi Hıdırlık Sokak Kentsel Tasarım Projesi

Kaleiçi Hıdırlık Sokak Kentsel Tasarım Projesi

Kaleiçi Hıdırlık Sokak Kentsel Tasarım Projesi ile Kaleiçi’nde sokaklar çiçek bahçesine dönüşecek. Eski Yanık Hastanesi’nin bulunduğu alanda yeni bir park ve meydan oluşturulurken, Antalya’ya yeni bir seyir terası kazandırılacak.

İller Bankası Genel Müdürlüğü binasının inşaatı 488 milyon TL'ye mal oldu!

Ankara’da İller Bankası Genel Müdürlük binasının inşaat ve tadilat maliyeti gündeme düştü. Binanın yapımına ve tadilatına ödenen toplam tutar 488 milyon TL’ye ulaştı.

Akbank’ın genel müdürlük koltuğunda artık yeni bir isim oturacak!

12 yıldır Akbank'ta genel müdürlük yapan Hakan Binbaşgil yönetim kurulu başkanı yardımcısı olarak atanırken, bankanın yeni genel müdürü ise Cenk Kaan Gür oldu.

Boş tutulan evlere vergi artışı için hazırlık başladı: Hükümet kiralarda indirimi sağlayacak!

Kiralara yüzde 25 zam sınırı uygulamasının ardından, ev sahibi ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar katlandı. Hükümet boş tutulan evlere vergi artışı için düğmeye bastı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı: Aniden artan kiralar için hazırlık başladı! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiren açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, aniden artan kiralar için hazırlığın başladığını söyledi. 

Vergi ve SSK borcu olanları ümitlendirecek gelişme! Bu haberi alanlar resmen zevkten dört köşe oldu!

Milyonlarca vatandaşın gündeminde "2023'te vergi affı var mı? Vergi affı ne zaman gelir?" soruları yer alırken Ankara kulislerinde dikkat çekici bir iddia gündeme geldi. Hükümetin SGK ve vergi borçlarında af ve yapılandırma yapmak için hazırlık içerisinde olduğu öğrenildi. Diğer yandan çek ve ehliye

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden işsizlere müjde! Personel alımı başladı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nde işsiz vatandaşlara müjdeli haber geldi. Müdürlük personel alımı başlattığını duyurdu. İşte detaylar…

İslam Memiş altın için net tarih verdi: 1 Ekim için hazırlığınızı yapın

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, dolar, euro, kripto paralardaki hareketlenmeyle ilgili tarih verdi, "1 Ekim için hazırlık yapın" dedi.

Rg İç Ve Dış Mimarlık Turizm Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rg İç Ve Dış Mimarlık Turizm Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Rüstem Güney tarafından kuruldu.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kütahya'da yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. İhale 10 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Karayolları Genel Müdürlüğü arsa satıyor! İmarlı arsa almak isteyenler dikkat! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Kırıkkale Merkez'de yer alan konut alanı-ticaret alanı ve park alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Tahsin Uçardağ'ın Trend GYO Genel Müdürlük görevi uzatıldı!

Trend GYO Genel Müdürlük görevini altı aylık süre için vekaleten yürüten Tahsin Uçardağ'ın 28 Şubat 2022'ye kadar görevini sürdürmesine karar verildi. 

Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Dünyadaki en değerli beş şirketten biri olan Amazon, 2017 yılında 2'nci genel müdürlük kampüsü için yer arayışında olduğunu duyurdu. Uzun süren değerlendirmeler ardından kampüs için Washington seçildi. Peki Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Kaleiçi Hıdırlık Sokak Kentsel Tasarım Projesi Haberi

Kaleiçi Hıdırlık Sokak Kentsel Tasarım Projesi


Kaleiçi çiçek açacak Kaleiçi Hıdırlık Sokak Kentsel Tasarım Projesi ile Kaleiçi’nde sokaklar çiçek bahçesine dönüşecek. Proje kapsamında tarihi Kaleiçi evlerinin balkonları sardunya ve begonvillerle süslenecek, sokaklara Antalya’nın kaybolan çiçek türleri dikilecek. Eski Yanık Hastanesi’nin bulunduğu alanda yeni bir park ve meydan oluşturulurken, Antalya’ya yeni bir seyir terası kazandırılacak.



Antalya’nın en önemli tarihi miraslarından Kaleiçi çiçek açacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı Kaleiçi-Hıdırlık Sokak Kentsel Tasarım Projesi ile eski Kaleiçi yeniden yaşatılacak. Büyükşehir Belediyesi, Antalya Valiliği ve EXPO 2016 ile ortak yürütülen projeyle Hıdırlık Sokak’tan başlayarak, Mermerli Sokak ve eski Yanık Hastanesi’nin bulunduğu alanda Antalya’nın kaybolan çiçekleri Kaleiçi evlerinde yeniden açacak. Hıdırlık Sokak’ta yer alan sınır duvarı üzerine “alaturka kiremit harpuşta” uygulaması yapılacak.


BALKONLAR ÇİÇEKLERLE SÜSLENECEK


Hıdırlık Sokağı’nda uygun alanlara turunç dikilecek. Begonvil ve...