30 / 04 / 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden işsizlere müjde! Personel alımı başladı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden işsizlere müjde! Personel alımı başladı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nde işsiz vatandaşlara müjdeli haber geldi. Müdürlük personel alımı başlattığını duyurdu. İşte detaylar…



Meteoroloji Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde olmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun dördüncü maddesinin (B) fıkrası kapsamı bütününde istihdam edilmek üzere 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulmuş olan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ile ilgili esaslar çerçevesinde Ek - 1 listede belirtilen birimlere 2020-KPSS (B) grubu puan durumu esas alınmak sureti ile yazılı ve sözlü sınav yapılmadan en az 60 (altmış) puan almış adaylar arasından altı (6) sözleşmeli Büro Personeli, 22 (yirmi iki) sözleşmeli Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) ve bunlar ile beraber  8 (sekiz) sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi olmak ile beraber 36 (otuz altı) sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’deki ilana göre de Başvurular e-Devlet üzerinden Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi aracılığı ile 05/10/2022 – 14/10/2022 tarihleri arasında gerçekleşecek. Şahsen, kargo veya posta yolu ile yapılan başvurular kabul olmayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden işsizlere müjde! Personel alımı başladı!


Geri Dön