21 / 05 / 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden işsizlere müjde! Personel alımı başladı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden işsizlere müjde! Personel alımı başladı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nde işsiz vatandaşlara müjdeli haber geldi. Müdürlük personel alımı başlattığını duyurdu. İşte detaylar…



Adayların KPSS puanı, eğitim, mezun olduğu bölüm, askerlik, adli sicil kaydı ve aynı zamanda kimliği ile ilgili bilgiler e-Devlet üzerinden ilgili olan kurumların web servisleri aracılığı ile de temin edilerek alınacağından adaylardan da başvuru aşamasında bu belgeler istenmeyecek. Aday kişilerin söz konusu bilgilerinde de hata mevcut ise başvuru yapmadan önce ilgili olan kurumlardan gerekli güncelleme/düzeltmeleri yaptırmaları, mezuniyet bilgileri otomatik olarak da gelmeyenlerin ise mezuniyet belgelerini başvuru sırasında pdf veya jpeg formatında “Diğer Belgeleriniz” sekmesinin altında bulunmuş olan “Mezuniyet Belgesi” alanına yüklemeleri gerekiyor.

Yurt dışındaki ya da yurt içindeki öğretim kurumlarından mezun olup bu ilanda da aranılmış olan öğrenim durumu ile ilgili denkliği bulunan adayların denklik gösterir belgelerini başvuru esnasında pdf veya jpeg formatında “Diğer Belgeleriniz” sekmesi altında yer alan “Denklik Belgesi” alanına yüklemeleri lazım.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna başvuracak olan kişilerin son başvuru tarihi itibarı ile birlikte geçerlilik zaman diliminin dolmasına en az 6 ay kalmış olan özel güvenlik görevlisi kimlik kartlarını arkalı ve aynı zamanda önlü olarak başvuru esnasında pdf veya jpeg formatında “Diğer Belgeleriniz” sekmesi altında yer alan “Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartı” alanına yüklemeleri lazım.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden işsizlere müjde! Personel alımı başladı!

Oyuncuların telefonu Oppo A55 kampanyalı fiyatı ile CarrefourSA’da! 5 Ekim 2022 fiyat listesi

İşsizlere müjde! THY yetiştirmek için ikinci pilot alımı yapacak

Bakan Kirişçi açıkladı! Çeltik alım fiyatlarına 1000 lira zam


Geri Dön