03 / 05 / 2024

Bakan Kirişçi açıkladı! Çeltik alım fiyatlarına 1000 lira zam

Bakan Kirişçi açıkladı! Çeltik alım fiyatlarına 1000 lira zam

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, çeltik alım fiyatlarına ton başına 1000 TL zam geldiğini açıkladı. İşte detaylar…



Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, yapmış olduğu açıklama ile TMO'nun çeltik alım fiyatlarının ton başına şeklinde baldo grubu çeltik için 16 bin lira, Osmancık çeşidi çeltik için 14 bin 500 lira, luna grubu çeltik için 13 bin 500 lira olduğunu duyurdu.

Kirişci, Edirne Valiliği ile gerçekleşen Türkiye'nin en çok çeltik üretiminin gerçekleştiği İpsala Ovası'nda düzenlenmiş olan hasat etkinliğine telefon bağlantısı ile katıldı.

Başka ülkeler gıdada kriz üstüne kriz yaşanırken, elleri öpülesi çiftçilerin feraseti ve gayreti sebebi ile tarım sektörünün yeni bir başarı hikayesine imza attığını ifade eden Kirişci, "Sizler yeter ki üretmiş olun biz var gücümüz ile sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bakan Kirişçi açıkladı! Çeltik alım fiyatlarına 1000 lira zam


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön