21 / 05 / 2024

çeltik alım fiyatları

çeltik alım fiyatları

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, çeltik alım fiyatlarına ton başına 1000 TL zam geldiğini açıkladı. İşte detaylar…

İslam Memiş altın için alım fırsatını açıkladı! Altın almayı düşünenler telaffuz edilen bu rakama dikkat! 

Rekor üstüne rekor kıran altın fiyatlarında düşüş başlayınca pek çok kişi de altının alım fırsatı verip vermediğini merak etmeye başladı. Peki altın alım fırsatı veriyor mu? İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in konu ile ilgili açıklamaları...

Türkiye'de fiyatlar uçtu: Türklerin yurt dışında gayrimenkul alımı 2023'te resmen katlandı!

Türkiye'de konut sahibi olmanın zorlaştığı ifade edilirken, Türklerin de yurt dışına kaçmaya başladığı belirtiliyor. Yurt dışında gayrimenkul alımı 2023'te patladı. İşte ayrıntılar...

Altın düşüyor! Yatırımcılara alım fırsatı doğdu! Altın fiyatları bugün kaç TL? 8 Şubat 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları son günlerde düşüşe geçti. Altın almak isteyenler için alım fırsatı doğarken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Bugün altın fiyatları kaç TL oldu? 8 Şubat 2024 altın fiyatları.

Ünlü ekonomistten bankalardaki döviz alım satımına tepki! Faydadan çok zarar sağlıyor!

Piyasalarda döviz alım-satımında iki farklı fiyatın uygulanması dikkat çekiyor. Bankalardaki fiyatlarla piyasadaki fiyatlar değişkenlik gösteriyor. Ekonomist Nejat Özonay bankalardaki alım satım fiyatlarına tepki gösterdi. 

Ev almak için doğru zaman mı? Fiyatlar ne zaman artacak? Uzmanı açıkladı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut piyasasındaki talep düşerken fiyatlar düşmedi. Peki fiyatlar ne zaman artacak, gayrimenkul için alım dönemi mi, kiralar neden yazın artıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Konut fiyatları sizce pahalı mı? Fiyatlar nereye gidiyor!

Ev sahibi olmak ortalama gelir seviyesine sahip kesimin alım gücünü aşarken, fiyatlardaki artış dolar bazında gerilemeye başladı. Gayrimenkul piyasasında durgunluk devam ederken Borsa Analisti Tardu Barlas, “Konut fiyatları sizce pahalı mı?” diye sordu.

'Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' diyen analist açıkladı: Gram altın son 1 haftada 2.069'dan 1.950'ye geldi!

Altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yeni yıla rekorla giriş yapan altının ne zaman alım fırsatı vereceği ise merak konusu olurken, altın analistinden '' Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' açıklaması geldi.

İŞKUR: Kamu kurumuna deneyimli deneyimsiz daimi personel alımı yapılacak

Kamu kurumu ilanlarını araştıranlara yeni bir ilan duyuru açıklaması daha yapıldı. İŞKUR, Kurum Dışı Kamu İşçi Alım İlanları üzerinden Konya Çeltik Belediyesi’ne KPSS’siz personel alınacağı açıklandı.

TARİŞ, çekirdeksiz kuru üzüm alım avans fiyatlarında güncellemeye gitti

TARİŞ Üzüm Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Türker, çekirdeksiz kuru üzüm alım avans rakamlarını kalite bazında güncellediklerini kaydetti. Türker, yaptığı yazılı açıklamada Birliğin tüm imkanlarını sağlayarak üreticilerin yanında olduğunu bildirdi.

Toprak Mahsulleri Ofisi TMO, çeltik alım fiyatlarını açıkladı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), çeltik müdahale alım rakamlarını belirledi. TMO tarafından belirlenen oranlar ve fiyatlar, işte haberin ayrıntıları...

Marmarabirlik ürün alım fiyatlarını tek tek duyurdu: Ödemelerin yüzde 50'si peşin yapılacak: Zeytin üreticileri dikkat!

Marmarabirlik ürün alım fiyatlarını tek tek duyurdu. Peki 180 dane, 190 dane, 200 dane, 380 dane ve yağlık zeytinin kilogram fiyatı ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Altında alım fırsatı geldi mi? Kritik seviyenin altını işaret etti

Temmuz ayında 1.730 TL seviyelerini gören gram altında düşüş sürüyor. . Peki altın fiyatları neden düşüyor? Alım için fırsat mı? Investaz Araştırma ve Strateji Birim Müdürü Mehmet Bilal Bircan merak edilen soruları cevaplandırdı...

Altın fiyatlarında 7 ay sonda bir ilk! Alım fırsatı geldi mi? İslam Memiş açıkladı

Altın fiyatlarında 7 aydır böylesi hiç görülmedi. Ons altında tarihi düşüş sürerken, gram altında da gerileme yaşanıyor. Altın uzmanı İslam Memiş alım fırsatı olup olmadığını açıkladı.

çeltik alım fiyatları Haberi

çeltik alım fiyatları

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, yapmış olduğu açıklama ile TMO'nun çeltik alım fiyatlarının ton başına şeklinde baldo grubu çeltik için 16 bin lira, Osmancık çeşidi çeltik için 14 bin 500 lira, luna grubu çeltik için 13 bin 500 lira olduğunu duyurdu.

Kirişci, Edirne Valiliği ile gerçekleşen Türkiye'nin en çok çeltik üretiminin gerçekleştiği İpsala Ovası'nda düzenlenmiş olan hasat etkinliğine telefon bağlantısı ile katıldı.

Başka ülkeler gıdada kriz üstüne kriz yaşanırken, elleri öpülesi çiftçilerin feraseti ve gayreti sebebi ile tarım sektörünün yeni bir başarı hikayesine imza attığını ifade eden Kirişci, "Sizler yeter ki üretmiş olun biz var gücümüz ile sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

ÇELTİK ALIM FİYATLARINA GÜNCELLEME GELDİ

Kirişci, TMO'nun 2022 senesi çeltik alım fiyatlarının 13 Eylül 2022 tarihinde açıklandığını...