29 / 04 / 2024

Kalekim B-Tone ürünleri

Kalekim B-Tone ürünleri

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, beton yüzey üzerine sıva ve seramik uygulamalarından önce kullanılan, yapışma mukavemetini artıran yüzey astarı B-Tone ile iç ve dış mekanlarda kapsamlı çözümler sunuyor...

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

İnce 34 Orman Ürünleri İnşaat Nakliye Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnce 34 Orman Ürünleri İnşaat Nakliye Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem İnce tarafından kuruldu.

Bıons Ajans İnşaat Peyzaj Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıons Ajans İnşaat Peyzaj Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Pervasız tarafından kuruldu.

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Barak tarafından kuruldu.

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu! 

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülseren Kekeç tarafından kuruldu.

Migros’ta ayın ürünleri! Saklama kutusu 40 TL'ye, elektrikli cezve 70 TL'ye, kek kabı 190 TL'ye çakıldı!

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden Migros’ta ayın ürünleri belli oldu. Migros’ta 5 lt Saklama kutusu 40 TL’ye, sepet 70 TL’ye, kek kabı 190 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta başka hangi ürünler indirimde? Sizin için derledik...

BİM yine yaptı yapacağını! Aktüel ürünleri arasında öyle bir ürün var ki.. Herkes almak için birbiriyle kapışacak

BİM 31 Mart aktüel ürünlerini vatandaşla paylaştı. indirimli ürünler arasında Elektrikli Bisiklet olması vatandaşın ayrıca ilgisini çekti. Bir kaç yıldır Elektrikli Bisiklet kullanma alışkanlığı edinen vatandaşlar BİM ürünleri arasında Elektrikli Bisiklet olmasına yoğun ilgi gösterdi.

Meniz İnşaat Metal Otomotiv Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Lojistik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meniz İnşaat Metal Otomotiv Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Lojistik Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Meniz tarafından kuruldu.

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Büyükkızılağaç tarafından kuruldu.

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent İpal tarafından kuruldu.

BİM sepet dolduracak! Peynir ürünleri dip gördü! Tereyağı ise 129 TL'ye düştü! BİM kataloğu 24 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM Market’in 24 Ocak 2023 aktüel ürünler kataloğu belli oldu. BİM’den sepet dolduracak kampanya! Peynir ürünleri dip gördü! Tereyağı ise 129 TL fiyatla satışta! BİM kataloğu 24 Ocak 2023…

BİM öyle bir kampanya yaptı ki gören markete koşacak! Çeyiz ürünleri 19 TL'den başlıyor! BİM 6 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM Market 6 Ocak 2023 indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Yayımlanan katalogda pek çok üründe tek fiyat kampanyası başladı. Çeyiz ürünleri 19 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte BİM 6 Ocak 2023 fiyat listesi...

BİM'de yüzlerce üründe tek fiyat kampanyası! Çeyiz ürünleri 19 TL'den başlıyor! BİM kataloğu 6 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM Market 6 Ocak 2022 indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda yüzlerce üründe tek fiyat kampanyası başladı. Çeyiz ürünleri 19 TL'den başlıyor. İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi...

Kalekim B-Tone ürünleri Haberi

Kalekim B-Tone ürünleri

Yapı kimyasalları alanında en iyi ürün, en iyi çözüm ve en iyi uygulamayı sunan Kalekim, aynı iddiasını yüzey hazırlık malzemelerinden B-Tone ile sürdürüyor. Kalekim’in brüt beton yüzey astarı olarak pazara sunduğu yeni ürünü B-Tone; iç ve dış mekanlar, yatay ve düşey yüzeyler ile tavanların yanı sıra, alçı, kireç ve çimento esaslı sıvaların brüt beton yüzey üzerine uygulanmasında yapışma mukavemetini artırıcı astar olarak kullanılıyor. 


Pürüzsüz brüt beton zeminler üzerinde, sıva uygulamaları için pürüzlü bir yüzey oluşturarak yapışma mukavemetini artıran B-Tone, çimento ve alçı esaslı sıvaların hızlı su kaybını önlüyor ve daha uzun süre boyunca, daha kolay işlenebilmesini sağlıyor. Tüketici ve sektör profesyonellerine kullanıma hazır olarak sunulan çevre dostu ürün, kullanılacağı yüzeylere, fırça veya rulo ile rahatlıkla...