05 / 05 / 2024

Kalekim balıkesir fabrika

Kalekim balıkesir fabrika

Kale Grubu'nun yapı kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren şirketi Kalekim, Balıkesir'e 30 milyon lira yatırımla fabrika kurma kararı aldı.

Balıkesir Altıeylül'de 15.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir 2. İcra Dairesi, Balıkesir Altıeylül'de yer alan fabrikayı 15 milyon 672 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir Altıeylül'de 24.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir 1. İcra Dairesi, Balıkesir Altıeylül'de yer alan fabrikayı 24 milyon 535 bin 76 TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Balıkesir'de 8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir 1. Satış Memurluğu, Karesi İlçesi, Akıncılar Mahallesi'nde bulunan un fabrikasını 8 milyon 80 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 28 Eylül 2020 günü gerçekleşecek.

Balıkesir'e 15 milyon liralık fabrika yatırımı!

Balıkesir'in Havran ilçesinde kadın girişimci Nermin Gelbal Gökduman tarafından 15 milyon lira yatırımla inşa edilen zeytinyağı üretim tesisi açıldı.

Balıkesir Altıeylül'de 10.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir İli, Altıeylül İlçesi, Gümüşçeşme Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 10 milyon 331 bin 371,16 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kale'den Balıkesir’e 35 milyon liralık fabrika yatırımı!

Kale Grubu bünyesinde bulunan Kalekim, Balıkesir’e yani fabrika yatırımı yaptı. Firma, 35 milyon lira yatırımla 7’nci fabrikasını kurdu.

Balıkesir'deki tarihi fabrika yaşam merkezine dönüştürülüyor!

Balıkesir Ayvalık'ta bulunan 5 bin 400'ü kapalı 20 bin 336 metrekare alana sahip tarihi zeytinyağı fabrikası yaşam merkezine dönüştürülüyor. Proje kapsamında yıkım çalışmaları başladı.

Balıkesir'de 18 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir İli, Bandırma İlçesi, Ömerköy Mahallesi'nde yer alan şeker piliç kesimhane tesisi ve idare binası icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan fabrika için 18 milyon 72 bin TL bedel isteniyor. 

Filli Boya'dan Balıkesir'e 120 milyonluk fabrika!

Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, Gebze ve Kayseri üretim tesislerinden sonra üçüncü fabrikasını Balıkesir’de hayata geçiriyor.

Balıkesir'de 200 milyon liralık 4 fabrika açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Balıkesir’de 200 milyon liralık 4 fabrikanın açılışını yaptı. Türkiye’nin her şeye rağmen büyüdüğünü söyleyen Bakan Özlü, “Bu yıl da inşallah beklenenin üzerinde bir büyüme olur” diye konuştu

Faruk Özlü Balıkesir'de fabrika açılışlarına katıldı!

Faruk Özlü, Balıkesir Sanayi Odasında düzenlenen ortak törenle 10 bin kişinin çalışacağı Alimar Jeneratör, Eko Sinerji, TRIMline fabrikaları ile BEST A.Ş.'nin ek fabrikasının açılışına katılarak konuşma yaptı.

Kale Grubu'nun Balıkesir OSB fabrikası için imzalar atıldı!

Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, dedesi Balıkesir'in efsane sanayicilerinden Şeref Eğinlioğlu'nun memleketine 30 milyon liralık fabrika kuruyor.

Kalekim, Balıkesir'e 30 milyonluk fabrika kuracak!

Kale Grubu'nun yapı kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren şirketi Kalekim, Balıkesir'e 30 milyon lira yatırımla fabrika kurma kararı aldı.

Kalekim balıkesir fabrika Haberi

Kalekim balıkesir fabrika

Kale Grubu'nun yapı kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren şirketi Kalekim, Balıkesir'e 30 milyon lira yatırımla fabrika kurma kararı aldı.


Kale Grubundan yapılan yazılı açıklamaya göre, grubun yüzde 50’nin üzerindeki pazar payı ile yapı kimyasalları sektöründeki lider firması Kalekim’in, Balıkesir’de kurulacak yeni fabrikası için Balıkesir Sanayi Odasında imza töreni düzenlendi.


Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, burada yaptığı konuşmada, Balıkesir'de derin bir sanayi kültürü olduğunu belirterek, yapacakları yatırıma büyük destek ve teşvik gördüklerini ifade etti.


Türkiye’nin sanayi ile büyümesinin şart olduğuna, ülke olarak İstanbul’un yanına en az 4 yeni cazibe merkezinin eklenmesi gerektiğine işaret eden Okyay, Balıkesir’in, İstanbul-İzmir aksında, geleceği en parlak kentlerin başında geldiğini kaydetti.


Okyay, Kale Grubu olarak bu yatırımla hem kente değer katmayı hem de bölgedeki varlıklarını güçlendirmeyi amaçladıklarını bildirdi.


Kalekim’in Balıkesir'de yapacağı...