02 / 05 / 2024

kalekim fabrikaları

kalekim fabrikaları

Kale Grubu’ nun 2,5 milyon TL yatırımla kurduğu Kalekim Erzurum Fabrikası, Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay tarafından törenle hizmete açıldı. Kalekim Erzurum fabrikasında, önümüzdeki süreçte su yalıtımı malzemeleri üretimi de yapılacak...

Kalekim, 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da, ustaları ve İran’da faaliyet gösteren sektör temsilcilerini ağırlıyor. Akbaş, “Bugüne kadar binlerce ustaya Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı sertifika verdik. " dedi.

Kalekim, Rusya fabrikasını kapatıyor!

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkam Zeynep Bodur Okyay, Kalekim Rusya fabrikasının kapanacağını duyurdu.Grubun yurtdışındaki ilk yatıranı olan Kalekim Rusya fabrikası 2008'de açılmıştı.

Kalekim İZOSTOP ile etkili çözümler sunuyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, aktif su kaçaklarını birkaç saniye içinde önleyen su tıkama harcı İZOSTOP ile etkili çözümler sunuyor.

Kalekim İzopur Trans ile yalıtımda ideal çözüm!

Kalekim, şeffaf su yalıtımı malzemesi ‘İzopur Trans’ ile balkon ve teraslarda rahatlıkla uygulanabilen, pratik ve etkili çözümler sunuyor. İzopur Trans, her türlü malzeme ile kaplı balkon ve terasların su yalıtımı için, kolay ve hızlı bir uygulama imkanı

Kalekim, Paint İstanbul'a katılıyor!

Kalekim ‘Paint İstanbul & Turkcoat 2016’da, Kale Boya ile iç ve dış cephe boyaları ile dekoratif sıvalarını, Kale Mantolama ile avantajlı ısı yalıtımı sistemlerini tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor.

Vodafone Arena’da Kalekim imzası!

Beşiktaş’ın yeni stadyumu Vodafone Arena’nın yapımında, Türkiye yapı kimyasalları sektörünün öncü ve lider firması Kalekim ürünleri tercih edildi. Vodafone Arena, aynı zamanda konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek.

Kalekim İzolatex Plus ile iç ve dış mekanlarda mükemmel çözüm!

Kalekim, yüksek tutunma gücüne sahip ekstra esnek su yalıtım ve beton koruma harcı ‘İzolatex Plus’ ile iç ve dış mekanlarda mükemmel çözümler sunuyor.

Kalekim Dolgulu Astar ile kırmadan tadilat yapmak mümkün!

Yapı kimyasalları sektörününün öncü ve lider firması Kalekim, seramik üzeri seramik uygulamaları için sunduğu ‘Dolgulu Astar’ ürünüyle, evlerini kırıp dökmeden yenilemek isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor.

İbrahim Yetkin: Şeker fabrikalarının özelleştirilmesine karşıyız!

TÜRKİYE Ziraatçılar Derneği (TZD) Genel Başkanı İbrahim Yetkin, sanayinin temel direklerinden biri olan şekerpancarı üretimi ve şeker fabrikalarının korunması gerektiğini belirterek, "Ülkemizin geleceği AVM'lere feda edilmemeli" dedi.

Kalekim Betonart Fresh’le evdeki kötü kokular tarih oluyor!

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde hem kötü kokuları gideriyor hem de nem dengesi sağlıyor.

İzmir'e yabancı yatırımcı için fabrikalar inşa edilecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İzmir ziyaretinde yabancı yatırımcı için fabrikalar yapıp, onlara kiraya vereceklerini açıkladı.

Kalekim'in Garantili Usta Sistemi ödül aldı!

"Garantili Usta Sistemi" ile tüketici ve ustalar için yeni bir dönem başlatan Kalekim'in projesi, iki aşamalı değerlendirmeden geçti. İlk etapta jürinin kararıyla finale kalan Kalekim, halk oylamasıyla da ödül almaya hak kazandı.

Kalekim'in Wintertech ürünüyle inşaatlar kış aylarında durmayacak!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, (-10) °C’de dahi yapılara uygulama imkanı sağlayan yenilikçi ürünü ‘Wintertech’ ile zorlu kış şartlarında bile inşaatların durmaması için mükemmel bir çözüm sunuyor.

kalekim fabrikaları Haberi

kalekim fabrikaları

Fabrikada, bölgenin yapı kimyasalları pazarına yönelik Avrupa ve Türk standartlarına uygun seramik yapıştırıcıları çimento esaslı ekonomik, standart ve teknik yapıştırıcılar ile ısı yalıtımı ürünleri üretilecek. Bölgedeki yakın ülkeler için sağladığı lojistik avantajdan dolayı Kale Grubu için üs görevi görecek Kalekim Erzurum fabrikasında, önümüzdeki süreçte su yalıtımı malzemeleri üretimi de yapılacak.



Türkiye’nin köklü sanayi kuruluşu Kale Grubu’nun yapı kimyasalları sektöründeki lider firması Kalekim’in Erzurum Fabrikası hizmete açıldı. Tarihi İpek Yolu üzerindeki konumu nedeniyle coğrafi ve stratejik açıdan yüzyıllardır Doğu Anadolu’nun en önemli ticaret merkezlerinden biri olan Erzurum’da; bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacak Kalekim’in yeni fabrikasının açılışı Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ile Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay tarafından yapıldı.


Kalekim Erzurum Fabrikası’nın, bölgedeki mevcut ve potansiyel pazar ihtiyacını karşılamak amacıyla 5...