06 / 05 / 2024

kalekim mantolama

kalekim mantolama

10 yıl garantili ısı yalıtımı sistemi ile sektörde fark yaratan Kalekim, ‘Kale Mantolama’ sisteminin uygulandığı binaları, ayrıca ‘Enerji Kimlik Belgesi-EKB’ sahibi yapıyor.

Kalekim, Paint İstanbul'a katılıyor!

Kalekim ‘Paint İstanbul & Turkcoat 2016’da, Kale Boya ile iç ve dış cephe boyaları ile dekoratif sıvalarını, Kale Mantolama ile avantajlı ısı yalıtımı sistemlerini tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor.

Kale Mantolama yaptırana Enerji Kimlik Belgesi Kalekim’den!

10 yıl garantili ısı yalıtımı sistemi ile sektörde fark yaratan Kalekim, ‘Kale Mantolama’ sisteminin uygulandığı binaları, ayrıca ‘Enerji Kimlik Belgesi-EKB’ sahibi yapıyor.

Kalekim Seracare ile mekanlara hijyen sağlıyor!

Kalekim, seramik yüzeyleri temizleyen ‘Seracare Leke Çıkarıcı’ ve derz dolgularda oluşan lekeleri, doğal içeriği sayesinde aşındırmadan çıkararak mekanlara hijyen sağlayan ‘Seracare Derz Temizleyici’ ile özellikle kadınlar için mükemmel bir temizlik çözü

Binalarda mantolama sistemi ile enerji tasarrufu mümkün mü?

Türkiye’de yalıtım bilincinin ve yalıtım sektörünün geliştirilmesi misyonuyla faaliyet gösteren İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), binalarda ısı yalıtımı sağlayan mantolama sisteminin güvenilirliği konusunda çalışma başlattı

Kale Mantolama yaptırana Enerji Kimlik Belgesi Kalekim'den!

Kale Mantolama yaptırana ‘ 10 yıl ürün garantisi, 2 yıl uygulama sigortası ’ ve ‘ Enerji Kimlik Belgesi ’ Kalekim’den.

Kalekim Betonart'la yapılar özüne dönüyor!

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü ‘Betonart’ ile yapılar özüne dönüyor. Betonart dekoratif sıva iç ve dış cephelere estetik bir görüntü kazandırıyor.

Kalekim Ultratech ile sektörde bir ilke imza atıyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, üç saat gibi kısa bir sürede priz alan, son derece esnek ve her türlü iklim koşullarına karşı dayanıklı yapıştırma harcı ‘Ultratech’ ile sektörde bir ilke daha imza atıyor.

Mantolama kredisi veren bankalar!

Mantolama, binaların giydirilmesi olarak nitelendirilen uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Kimi bankalar bu masraflar için tüketiciye kredi veriyor. Peki, mantolama kredisi veren bankalar hangileridir? İşte yanıtı..

Mantolama kredisi nedir?

Dış Cephe Yalıtımı, Dış Cephe Mantolama, Çatı Yalıtımı, Su Yalıtımı, Ses Yalıtımı, Yangın Yalıtımı, Isıcam gibi harcamalar için bankalar kredi veriyor. Peki, mantolama kredisi nedir? Kredinin koşulları nelerdir?

Apartman mantolama yönetmeliği!

Mantolama uygulamasının yasal esasları, Binalarda Isı Yalıtımı Yönetmeliği kapsamında açıklanıyor. Yönetmelik, binalardaki ısı kayıplarının azaltılmasını ve enerji tasarrufu sağlanmasını amaçlıyor. İşte apartman mantolama yönetmeliği...

Mantolama fiyatları ne kadar?

Mantolama, bir ortamdan dışarıya enerji akışını ve ortama dışarıdan gelen enerji akışını en aza indirgemek için yapılıyor. Peki, mantolama maliyeti nedir? 2015 yılında mantolama fiyatları ne kadar?

Mantolama ne kadar enerji tasarrufu sağlar?

Farklı iki ortamda ısı transferini engellemek amaçlı yapılan işlem mantolama/yalıtım olarak tanımlanıyor. Mantolama ile binaların soğuk ve sıcak havalara karşı dayanıklılığı da artmış oluyor. Peki, mantolama ne kadar enerji tasarrufu sağlar?

Mantolama zorunluluğu kalktı mı?

Binaları giydirme işlemi olan mantolama, bir ortamdan dışarıya enerji akışını ve ortama dışarıdan gelen enerji akışını en aza indirgemek için yapılıyor. Peki, mantolama zorunlu mu? Yoksa mantolama zorunluluğu kalktı mı?

kalekim mantolama Haberi

kalekim mantolama

10 yıl garantili ısı yalıtımı sistemi ile sektörde fark yaratan Kalekim, ‘Kale Mantolama’ sisteminin uygulandığı binaları, ayrıca ‘Enerji Kimlik Belgesi-EKB’ sahibi yapıyor. Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Sektörün öncü kuruluşu olarak, zorunlu hale getirilen bu belgenin alınmasını kolaylaştırmak için önemli bir adım attık. Artık binasında ‘Kale Mantolama’ ile ısı yalıtımı yaptıran herkes, aynı zamanda ‘Enerji Kimlik Belgesi’ne sahip oluyor” dedi. 


Kaliteli ürün ve uygulamalarıyla yalıtım sektöründe fark yaratan Kalekim, Kale Mantolama sistemini uygulandığı binalara, artık zorunlu hale getirilen ‘Enerji Kimlik Belgesi’ veriyor.  Türkiye’de ısı yalıtımı uygulamasının artık daha iyi anlaşılmaya başlandığını vurgulayan Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Yalıtım konusunda hayata geçirilen en önemli uygulamalardan biri, 2017 yılına kadar tüm binalar için ‘Enerji Kimlik Belgesi’ alınması zorunluluğu oldu. Biz de, konutların...