01 / 05 / 2024

Kalekim paint istanbul

Kalekim paint istanbul

Kalekim ‘Paint İstanbul & Turkcoat 2016’da, Kale Boya ile iç ve dış cephe boyaları ile dekoratif sıvalarını, Kale Mantolama ile avantajlı ısı yalıtımı sistemlerini tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor.

Kalekim, 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da, ustaları ve İran’da faaliyet gösteren sektör temsilcilerini ağırlıyor. Akbaş, “Bugüne kadar binlerce ustaya Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı sertifika verdik. " dedi.

Kalekim, Paint İstanbul'a katılıyor!

Kalekim ‘Paint İstanbul & Turkcoat 2016’da, Kale Boya ile iç ve dış cephe boyaları ile dekoratif sıvalarını, Kale Mantolama ile avantajlı ısı yalıtımı sistemlerini tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor.

Kalekim 38. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'da yerini aldı!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, her yapıya özel teknik çözümler sunan yenilikçi ürünleri ile ‘38. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da fark yarattı..

Kalekim Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul'a katılacak!

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek ‘Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da, sektörde ilklere imza attığı yenilikçi ürünleriyle yer alacak.

Kale Boya, sektörde fark yaratan yenilikçi ürünleriyle Paint İstanbul’da!

İç ve dış cephe boyaları ile dekoratif dış cephe sıvalarının yenilikçi markası Kale Boya, trendler ve ihtiyaçlara göre geliştirerek sektörde fark yarattığı ürünlerini, ‘Paint İstanbul 2014’te tüketici ve profesyonellerle buluşturdu.

İstanbul 216 projesi için yüzde 20 ön talep toplandı!

Fikirtepe'de istanbul 216 projesine start veren Baysaş İnşaat, Ağustos ayında yapacağı lansman öncesi avantajlı fiyat ve ödeme kolaylığı sunuyor. Şu ana kadar projeye yüzde 20 talep toplandı.

Dünyanın en büyük boya partisi Life in Color İstanbul’da!

2013 yılını Miami’de gerçekleştirilen 25000 kişilik bir festival ile kapatan Life in Color “World’sLargest Paint Party” 9 Ağustos’ta İstanbul’u boyamaya hazırlanıyor.Dünyanın en büyük boya partisi Life in Color 9 Ağustos’ta İstanbul’da yapılacak.

Martı İstanbul Hotel İKSV’nin Resmi Konaklama Sponsoru oldu!

Türk turizminin köklü şirketi Martı Grup’un ilk şehir oteli Martı Istanbul Hotel’in, İstanbul Kültür Sanat Vakfı ( İKSV )’na desteğini bu yıl da sürdürüyor.

Fikirtepe Concord İstanbul adres!

İlk etabında 332 adet daire bulunan Fikirtepe Concord İstanbul adres bilgileri şu şekilde: TEKNİK YAPI PLAZA, Barbaros Mah, Ihlamur Sk. No:2B (Uphill Court) Batı Ataşehir - Istanbul TR 34746...

Concord İstanbul ulaşım!

İki etap halinde yükselen Concord İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında adresi şu şekilde: TEKNİK YAPI PLAZA, Barbaros Mah, Ihlamur Sk. No:2B (Uphill Court) Batı Ataşehir - Istanbul TR 34746...

Martı Hotel'den 21. İstanbul Caz Festivali bileti olanlara indirim fırsatı!

Türk turizminin köklü şirketi Martı Grup’un ilk şehir oteli Martı Istanbul Hotel’in, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV)’na desteğini bu yıl da sürdürüyor. Martı Hotel 21. İstanbul Caz Festivali bileti olanlara indirim fırsatı sunuyor.

Rings istanbul'da 36 ay vade imkanı!

499 adet daire ve 99 adet rezidanstan meydana gelen Rings istanbul projesinin ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 36 ay vadelendirme yapılıyor. Projenin hemen başında yer alan Rings AVM'de 112 adet mağaza ve 9 adet sinema salonu yer alıyor.

Concord İstanbul'da yüzde 10 indirim! Son 80 daire!

Kadıköy Fikirtepe'de Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Concord istanbul'da ramazan ayma özel kampanya düzenlendi. "Erken Bayram Fırsatı" olarak adlandırılan kampanyada, son 80 daire için yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor

Kalekim paint istanbul Haberi

Kalekim paint istanbul

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Kale Mantolama ile ayrıcalıklı yalıtım sistemlerimizle, Kale Boya ile trendlere ve ihtiyaçlara göre geliştirdiğimiz boya ve dekoratif sıvalarımızla, her türlü yapı için teknik ve estetik çözümler sunarak sektöre öncülük ediyoruz” dedi. 


Yapı kimyasalları sektörünün lider firması Kalekim çatısı altında faaliyet gösteren Kale Boya, 24-26 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Paint İstanbul & Turkcoat 2016 Fuarı’nda, en yeni ürünlerini tüketici ve sektör profesyonellerinin beğenisine sunuyor. Kale Boya’nın, Türkiye’de ilklere imza atarak geliştirdiği boya ve dekoratif sıvalar, yapıların estetik bir kimlik kazanması için vazgeçilmez seçenekler haline geliyor. 

“Sadece ürün değil teknik çözümler sunuyoruz”

Yeni ürün geliştirme sürecinde sektörde fark yarattıklarını vurgulayan Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Yapı kimyasalları alanında Türkiye’de birinci, Avrupa’da 5’inci sıraya yerleşen Kalekim olarak, faaliyet gösterdiğimiz boya...