02 / 05 / 2024

kalekim Tecnica 242 SL

kalekim Tecnica 242 SL

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, çok geniş bir kullanım alanına sahip, kendiliğinden yayılan kaplama malzemesi ‘Tecnica 242 SL’ ile her türlü zemin için estetik ve dayanıklı çözümler sunuyor.

Diyarbakır'da bu ay sonuna kadar 242 deprem konutu tamamlanacak!

Diyarbakır'da depremzedeler için yapılan deprem konutlarının çalışmaları hızla sürüyor. Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, bu ay sonuna kadar 242 deprem konutunun teslim edileceğini belirtti. 

Olası büyük İstanbul depreminde binlerce kişi kurtarılmayı bekleyecek! Rakam açıklandı: 242 bin adet yapı yıkılacak!

Olası büyük İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. İBB Meclisi'nin İYİ Partili üyesi Dr. Suat Sarı, 242 bin adet yapının yıkılacağına dikkat çekerek, deprem kurtarma ekipleri ile ilgili bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Kötü haber geldi: 242 perakende ürününün 166’sının fiyatı arttı! Rakamlar peş peşe açıklandı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), İstanbul'da perakende fiyatı en fazla artan ve azalan ürünleri tek tek açıkladı. Kötü haber geldi: 242 perakende ürününün 166’sının fiyatı arttı. Eylül ayında fiyatı en çok artan ürün okul defteri oldu. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

Dubleks çelik ev fiyatı ne kadar? 242 metrekare çelik ev kaç TL?

Türkiye'de meydana gelen deprem felaketinden sonra vatandaşlar depreme dayanıklı çelik evlerin fiyatlarını sorgulamaya başladı. Peki, Dubleks çelik ev fiyatları ne kadar? 242 metrekare çelik ev kaç TL? İşte ayrıntılar...

Bodrum'daki arazi 242 milyon TL'ye satıldı!

Özelleştirme Dairesi Başkanlığı tarafından Muğla Bodrum'daki Bitez’de bulunan 29 bin metrekare büyüklükteki hazine arazisi satışa sunuldu. Arazi, 242 milyon Türk Lirası karşılığında Rekuba İnşaat ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından satın alındı.

Kalekim inşaat malzemeleri sektörüne katkı sağlayacak! 

Kale Holding Mali İşler Direktörü (CFO) Haluk Alperat, Kalekim'in halka arz sürecine ilişkin düzenlenen basın toplantısında ilerleyen günlerde inşaat malzemeleri sektörü portföyüne katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

Kalekim’e Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi!

Kalekim, bu defa da Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği; hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol değerlendirme programı şartlarını yerine getirerek,‘COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almak için hak kazandı.

Kalekim, yapı kimyasalları sektörünün lideri seçildi!

Kalekim, dünyanın önde gelen insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Kincentric, tarafından gerçekleştirilen “Kincentric Best Employers 2019" araştırmasında 3’üncü kez Türkiye’nin ‘En İyi İş Yeri’ ödülünü aldı.

Tüketici kredilerinin 242 milyar 766 milyon 635 bin lirası konut!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından yayımlanan Haftalık Para ve Banka İstatistikleri'ne göre, tüketici kredilerinin 242 milyar 766 milyon 635 bin lirası konut...

Osmaniye-Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi'nde 242 iş yeri inşa edilecek!

Osmaniye - Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Osmaniye-Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi'nde 242 iş yeri yapım işi ihale ediyor. İhale 23 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Vakıf Varlık Kiralama 242 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama'nın TRDVVRK72013 ISIN kodlu 242 milyon TL tutarlı yurtiçi kira sertifikasının nitelikli yatırımcılara satışı tamamlandı.

Osmaniye-Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi'nde 242 iş yeri yapılacak!

Osmaniye - Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı  Osmaniye-Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 242 iş yeri yapım işi ihale ediyor. İhale 26 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Osmaniye-Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi'nde 242 iş yeri inşa edilecek!

Osmaniye - Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Osmaniye-Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 242 iş yeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 26 Kasım 2019 tarihinde yapılacak.

kalekim Tecnica 242 SL Haberi

kalekim Tecnica 242 SL

Kalekim, köklü Ar-Ge tecrübesi ile zemin sistemlerine getirdiği yeniliklerle; yaratıcı, ekonomik, estetik, güvenli ve uzun ömürlü uygulamalar sunmaya devam ediyor. Kalekim’in yeni ürünlerinden ‘Tecnica 242 SL’, ürün kalitesi ve uzun yıllar koruduğu performansı ile bütünsel zemin sistemi çözümlerinde fark yaratıyor.


Her türlü zeminde Tecnica 242 SL

Çok geniş bir kullanım alanı olan ‘Tecnica 242 SL’; beton ve çimentolu şap yüzeyler, depolama ve montaj alanları, bakım atölyeleri, garaj ve yükleme rampaları gibi normal-orta ve ağır yüke maruz yüzeyler, çok katlı ve yeraltı otoparkları ve bakım hangarları, içecek ve gıda endüstrisi, alışveriş merkezi ve süpermarketler, sergi, fuar alanları ve showroomlar’da kullanılıyor.


Kendiliğinden yayılıp düzleşen zemin kaplama

Aynı zamanda mekanik dayanımı yüksek, kimyasal dayanımına sahip, parlak yüzey bitişli ‘Tecnica 242 SL’ epoksi esaslı, iki bileşenli, düşük...