30 / 04 / 2024

Kalekim Ultralastic serisi

Kalekim Ultralastic serisi

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, yenilikçi ürünü Ultralastic ile su yalıtımı ve beton koruma harcında yeni bir dönem başlatıyor. Kalekim yaşlanmaya karşı dayanıklı olan Ultralastic serisini tanıtıyor...

Kalekim Ultralastic ile güçlü ve hızlı su yalıtımı!

Kalekim, su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’ ile en hızlı ve güvenilir çözümleri tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor. Her türlü yapıda uygulanabilen Ultralastic, sadece 2 saatte yağmura dayanım kazanıyor, 16 saat sonra basınçlı suya dayanıklı hale geliyor.

Kalekim, Ultralastic ile hızlı ve güçlü su yalıtımı sağlıyor!

Kalekim, su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’ ile en hızlı ve güvenilir çözümleri tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor. Her türlü yapıda uygulanabilen ‘Ultralastic’, korozyonu önlediği için depreme karşı binaların en önemli koruyucusu olarak da kritik bir öneme sahip.

Kalekim’den kötü kokuları yok eden Betonart Fresh sıva serisi!

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde kötü kokuları giderdiği mekanlarda estetik ve sağlıklı bir atmosfer yaratıyor.

Kalekim'den Ultralastic ile su yalıtımında iddialı çözüm!

Kalekim, su yalıtımının öneminin bilincinde olan mükemmelliyetçi tüketici ve profesyoneller için geliştirdiği su yalıtım ve beton koruma harcı Ultralastic ile en hızlı ve güvenilir çözümleri sunuyor.Ultralastic,iç ve dış mekanlarda rahatlıkla uygulanabili

Kalekim Seracare serisi ile ders dolgu temizliği mükemmel!

Seramik, porselen seramik gibi kaplama malzemeleri ve de derz dolguların temizliğinde mükemmel sonuç veren ‘Seracare Derz Temizleyici ’, doğal içeriği sayesinde dolgu yüzeyini aşındırmadan temizliyor.

Kalekim Betonart serisi modern yapıların yeni gözdesi!

Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü ‘Betonart’ ile yapılar özüne dönüyor. İç ve dış cephelere estetik bir görüntü kazandıran dekoratif sıva ‘Betonart’, modern mekanların gözdesi olarak, farklı ihtiyaçlara kapsamlı çözümler sunuyor.

Kalekim Ultralastic ile su yalıtımında mükemmel ve hızlı çözüm!

Kalekim Ultralastic ile su yalıtımında mükemmel ve hızlı çözüm. Ultralastic “Bir su yalıtım malzemesinde her şeyi bir arada istiyorum” diyen mükemmelliyetçi tüketici ve profesyoneller için geliştirildi.

Kalekim, Kuleli Askeri Lisesi'nin yalıtımına imza attı!

İstanbul’un tarihi simgelerinden biri olan Kuleli Askeri Lisesi’nin yalıtım uygulaması, Kalekim tarafından gerçekleştirildi. Kalekim, ek binalar ve de dersliklerin bulunduğu cepheye, ‘Kale Mantolama’ sistemini uyguladı...

Yurtbay Seramik'ten Timber Serisi!

Yurtbay Seramik, ahşabın eşsiz dokusunu seramik şıklığıyla mekânlara taşıyor. Son yılların trendi ahşap efektli yer ve duvar karoları, Yurtbay Seramik’in tasarım farkıyla Timber Serisi’nde buluşuyor...

Kuleli Askeri Lisesi'nin yalıtımını Kalekim yapacak!

İstanbul’un tarihi simgelerinden biri olan Kuleli Askeri Lisesi’nin yalıtım uygulaması, Kalekim tarafından gerçekleştirildi. Kalekim, ek binalar ve de dersliklerin bulunduğu cepheye, ‘Kale Mantolama’ sistemini uyguladı.

Kuleli Askeri Lisesi'nin yalıtımı Kalekim'den!

İstanbul’un tarihi simgelerinden biri olan Kuleli Askeri Lisesi’nin yalıtım uygulaması, Kalekim tarafından gerçekleştirildi. Kalekim, ek binalar ve de dersliklerin bulunduğu cepheye, ‘Kale Mantolama’ sistemini uyguladı.

Kibrıd Meterial Luminose serisi ile mermerin aydınlık dokusuna yolculuk!

Uluslararası duvar ve zemin kaplama sektörünün öncü markalarını Türkiye’de başarıyla temsil eden kibrID MATERIAL, Luminose serisi duvar kaplamaları ile iç mekanlara ışığın büyüleyici etkisini taşıyor.

Graniser Metallic Sense serisi ile metali sanata dönüştürdü!

Graniser, yaşam alanlarında değişiklik ve alışılagelmişlikten uzaklaşmak isteyenler için özel bir seri sunuyor. Digital baskı teknolojisi ile metal görünümünü mekanlara taşıyan Metallic Sense serisi, görünümü ve desenleri ile dikkat çekiyor.

Kalekim Ultralastic serisi Haberi

Kalekim Ultralastic serisi

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, yenilikçi ürünü Ultralastic ile su yalıtımı ve beton koruma harcında yeni bir dönem başlatıyor. Hem iç hem de dış mekânlarda rahatlıkla kullanılabilen Ultralastic, uygulandıktan sadece 2 saat sonra yağmura dayanım kazanması, 3 saat sonra üzerinde gezilebilmesi ve kaplama işlemine başlanabilmesi özelliğiyle su yalıtım malzemesinde her şeyi bir arada isteyen mükemmelliyetçilere hitap ediyor. Zorlu koşullara ve yaşlanmaya karşı dayanıklı olan Ultralastic, binalarda korozyonu önleyerek depreme karşı kalkan görevi görüyor.



Yapı sektöründe 40. yılını kutlayan Kalekim, sektöre kazandırdığı yenilikçi ürünleriyle, tüketicilere ve profesyonellere her alanda çözümler sunmaya devam ediyor. Kalekim’in, özellikle su yalıtımı ve beton koruma harcı konusunda çok yönlü uygulama imkânı sunan yeni ürünü Ultralastic, korozyonu önlediği için depreme karşı binaların en önemli koruyucusu olarak...