27 / 07 / 2024

Kalekim Usta Seminerleri

Kalekim Usta Seminerleri

Yapı kimyasalları sektörünün lider firması Kalekim, yeni hayata geçirdiği ‘Garantili Usta Sistemi’ ile dünyada bir ilki gerçekleştirerek, ustalar ve tüketiciler için yepyeni bir dönem başlatıyor...

Seramiksan'dan Usta Eğitim Seminerleri!

Seramiksan, Türkiye’nin farklı bölgelerinde bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri veriyor.

Graniser Seramik, Usta Eğitim seminerleri veriyor!

Graniser Seramik, düzenlediği "Usta Eğitim" seminerlerini Batman, Zonguldak, Bartın, Kahramanmaraş ve Bolu'da gerçekleştirdi. Graniser Seramik, seminer dizisi kapsamında 3000 seramik ustasına mesleki eğitim verdi.

Seramiksan'ın usta eğitim seminerleri hız kesmeden devam ediyor!

Seramik sektörünün öncü firmalarından Seramiksan, Konya ve Afyon’da bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri düzenledi. Seminerlere ustaların yanı sıra bayiler, bayi çalışanları ve Seramiksan yöneticileri de katıldı.

TOKİ’nin Ev ve Şehir Seminerleri'nin dördüncüsü düzenlendi!

Halkalı’daki İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen TOKİ’nin “Ev ve Şehir Seminerleri”nin dördüncüsünde Prof. Dr. Hüseyin Kaptan, son 50 yıldaki şehir planlama alanında yaşanan gelişmeleri örneklerle anlattı.

Tahsin Usta'dan Fatma Güldemet Sarı’ya ziyaret!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’yı makamında ziyaret etti, Başkan Usta, Bakan Sarı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Kalekim'in Garantili Usta Sistemi ödül aldı!

"Garantili Usta Sistemi" ile tüketici ve ustalar için yeni bir dönem başlatan Kalekim'in projesi, iki aşamalı değerlendirmeden geçti. İlk etapta jürinin kararıyla finale kalan Kalekim, halk oylamasıyla da ödül almaya hak kazandı.

Kalekim'in Wintertech ürünüyle inşaatlar kış aylarında durmayacak!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, (-10) °C’de dahi yapılara uygulama imkanı sağlayan yenilikçi ürünü ‘Wintertech’ ile zorlu kış şartlarında bile inşaatların durmaması için mükemmel bir çözüm sunuyor.

Çıtır Usta, Spine Tower'da açıldı!

Maslak'taki Spine Tower'ın “B1 Katı” yeni açılan mekanlarla genişliyor, farklı lezzetler “B1 Katı”nda buluşuyor. Çıtır Usta, Spine Tower “B1 Katı”nın en yeni lezzet noktası oldu.

Dönerci Ali Usta, Ağaoğlu My Prestige'de şube açtı!

İsanbul'un lezzet duraklarından Dönerci Ali Usta, dördüncü şubesini Ataşehir'deki Ağaoğlu My Prestige'de açtı. Ali Ağaoğlu ise bir başarı hikayesine imza atan Dönerci Ali Usta'yı desteklediğini söyledi.

Çimsa Usta Etkinliği Kayseri’de yapıldı!

Çimento ve yapı malzemeleri sektöründe 40 yılı aşkın süredir fark yaratan çalışmalara imza atan Çimsa, hazır beton kullanıcılarına yönelik Kayseri’de ‘Usta Etkinliği’ düzenledi.

Kalekim Ultrafuga Flex ile üstün özellikler tek üründe!

Kalekim’in her türlü kaplama malzemesinde güvenle uygulanmak üzere geliştirdiği, silikon katkılı ve esnek derz dolgu ürünü Ultrafuga Flex, iç ve dış mekanlarda mükemmel sonuç veriyor.

Kalekim, Batimat Fuarı’nda teknik çözümleriyle fark yarattı!

Yapı kimyasalları alanında Türkiye’de açık ara birinci olan Kalekim’in Avrupa’da da 5’inci sıraya yerleştiğini belirten Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Bugün Kalekim markasıyla tam 70 ülkede, her yapıya özel teknik çözümler sunuyoruz” dedi.

Hasan Tahsin Usta Brüksel'de kentsel dönüşümü anlattı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AB tarafından düzenlenen ‘Open Days’ Avrupa Bölgeler ve Şehirler Haftası’nda katıldığı panelde ilçede yürütülen kentsel dönüşümle ilgili tecrübelerini paylaştı.

Kalekim Usta Seminerleri Haberi

Kalekim Usta Seminerleri

Kalekim, yapı sektörünün kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak ve ustaların mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla 2001 yılında kurduğu, bugün üye sayısı 55 bine yaklaşan Kalekim Usta Kulübü kapsamında gerçekleştirdiği projelerle sektöre önemli katkılarda bulunmaya devam ediyor.