05 / 05 / 2024

kalenin yeni banyo tasarımları

kalenin yeni banyo tasarımları

Modern teknolojisi ve zengin ürün seçenekleri ile tüketicilerin beğenisine hitap eden Kale, banyolarda farklı bir tarz yakalamak isteyenler için tasarladığı Nordic serisi banyo mobilyaları ile doğanın içinde bir banyo deneyimi sunuyor.

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Kale Banyo Miro ile modern çizgiler banyonuzda!

Kale Banyo’nun yeni koleksiyonu Miro, şık ve farklı tasarımı ile Roma döneminin güçlü hatlarını modern çizgilerle banyonuza yansıtıyor.

Finion banyoları yaşam alanına dönüştürüyor!

Villeroy&Boch’un yeni banyo koleksiyonu Finion banyoları yaşam alanına dönüştürmeye hazırlanıyor. Patrick Frey’in imzasını taşıyan Finion, 2017 iF tasarım ödülüne sahip.

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile küçük banyoları daha kullanışlı hale getiriyor. Küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Banyo’nun hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

Kale Banyo Krea serisi ile sadelik ve şıklık banyolarınızda!

Kale Banyo Krea mobilya serisi, sadelik ve şıklığı banyolara taşıyor. Kale Banyo, yeni serisi ‘Krea’ ile sade, şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor!

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilikçi ürünleri ile fark yaratıyor.Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor.

Little Big: Kale Banyo'dan dar banyolar için ferah çözüm!

Bütünsel banyo tasarımlarının en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, yeni serisi ‘Little Big’ ile özellikle küçük ve dar banyolar için geniş ve ferah çözümler sunuyor.

Kale Banyo, Zeus ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor!

Bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, alışılmış klasik stilin dışında tasarıma sahip yeni serisi ‘Zeus’ ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Kale, Icon Mini serisiyle şık ve esnek alternatifler sunuyor!

Yeni banyo mobilya koleksiyonu ‘Icon’ ile banyolarda zarif bir atmosfer yaratan Kale, küçük hacimli alanlar için hayata geçirdiği ‘Icon Mini’ serisiyle, son derece şık ve esnek kullanım alternatifleri sunuyor.

Bocchi'den yeni banyo tasarımları!

Ünlü İtalyan tasarımcılar Claudia Danelon ve Federico Meroni tarafından Bocchi için tasarlanan Etna ve Fenice; şık, modern ve fonksiyonel çizgileri göz alıcı mekânlarla buluşturuyor.

Bien Seramik'ten yeni ‘’Mineral’’ banyo serisi!

Bien’in doğadan ilham alarak tasarladığı ürün grubuna yeni eklediği Mineral Banyo Takımı isminde olduğu gibi formu ile esneklik, yoğunluk ve doğallığı yansıtıyor. Banyolarınıza farklı bir dinamizm getiriyor.

UNICERA Uluslararası Seramik Fuarı'nın yeni adresi CNR EXPO oldu!

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan ‘UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın, yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu.

Ideal Standard'ın yeni banyo mobilya serileri!

Ideal Standard, dünya liderliği ile sunduğu teknoloji ve tasarımlarına iki yeni seri daha ekledi. Dünya markası Ideal Standard, Reflections ve Kingston Banyo Mobilya Serileri ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla günümüz banyolarına taşıyor.

kalenin yeni banyo tasarımları Haberi

kalenin yeni banyo tasarımları

Modern teknolojisi ve zengin ürün seçenekleri ile tüketicilerin beğenisine hitap eden Kale, banyolarda farklı bir tarz yakalamak isteyenler için tasarladığı Nordic serisi banyo mobilyaları ile doğanın içinde bir banyo deneyimi sunuyor.


Seramik sağlık gereçleri sektörünün deneyimli markası Kale, doğal ahşap dokusuyla zenginleşen seramik karolar ve bu seramik karolar ile uyumlu banyo mobilyasını, vitrifiye ve aksesuarlarla da buluşturarak benzersiz bir banyo deneyimi vadediyor. 


Kuzey ülkelerinin tertemiz havasıyla banyolarda doğaya dönüş hissini uyandıran Nordic serisi, ahşabın doğallığıyla seramiğin dayanıklılığını bütünleştiriyor. Nordic serisi, kullanıcılara doğal bir huzur ve rahatlama hissi veriyor.


Kale’nin tüm ürünleri gibi Nordic serisi de, insan sağlığını tehlikeye atmayan ve çevre faktörünü ön planda tutan Avrupa Kalite Standardı’na uygun malzemeler kullanılarak...