05 / 05 / 2024

Kaleseramik unicera

Kaleseramik unicera

Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale’nin yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres ile, uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; teknoloji ve tasarım odaklı ürünleri ile UNICERA’da fark yaratıyor

Kaleseramik trendleri belirleyen yenilikçi ürünleri ile UNICERA'da fark yarattı!

Seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda, yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan "Kale 360" uygulaması ile fark yarattı.

Kaleseramik halka arzının büyüklüğü 2,73 milyar TL oldu! Planlananın 3,3 katı talep geldi!

Kaleseramik'in halka arzda planlanan tahsisatın toplam 3,3 katı talep gelirken, halka arzının büyüklüğü 2,73 Türk Lirası olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Kaleseramik 25 TL sabit fiyatla bugün halka açılıyor! Kaleseramik hangi bankalarda var?  

Kaleseramik 25 TL sabit pay fiyatı ile halka arz ediliyor. Peki Kaleseramik hangi bankalarda var? İşte Kaleseramik halka arz ile ilgili detaylar...  

SPK'dan üç şirketin halka arzına izin: Fuzul Gayrimenkul, Kaleseramik ve Atakey Patates halka arz edilecek!

SPK'dan üç şirketin halka arzına daha izin çıktı. SPK; Kaleseramik, Fuzul Gayrimenkul ve Atakey Patates'in halka arzlarına onay verildi. İşte ayrıntılar...

Kaleseramik’in Çanakkale’deki mağazası açıldı!

Kaleseramik’in, Çanakkale’deki güçlü iş ortağı Özkorkmaz Yapı bünyesinde yer alan yeni mağazası, Kale Grubu üst yönetiminin de yer aldığı özel bir törenle açıldı.

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

Kaleseramik'e ÇEVKO'dan tasarruf ödülü!

Kaleseramik, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) tarafından verilen "2018 Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri"nde "Ahşap Ambalaj Malzemelerinde Tasarruf" projesyle ödülünü aldı.

Kaleseramik, Çin pazarına kilitlendi!

Kaleseramik Genel Müdürü Gedik,  "ABD, İngiltere ve Almanya'ya ihracatımızı artırmayı planlıyoruz. Ayrıca spesifik bazı kanallarla Çin'i özellikle hedef ülke olarak seçtik. Çin'e en teknolojik ürünümüzü, dünyanın en ince, en büyük ve esnek seramiklerinden Kalesinterflex'i satıyoruz." dedi…

Kaleseramik Cersaie Fuarı’na katıldı!

Uluslararası seramik pazarında faaliyet gösteren Kaleseramik, 31’inci kez düzenlenen Cersaie Fuarı’na katıldı. Firma, toplam 703 metrekarelik alanda stant açtı.

Kaleseramik'in "Sevdiğiniz Kale’yi Tasarlayın" projesi tanıtıldı!

Kale Grubu bünyesinde faaliyet gösteren yapı sektörünün lokomotif şirketi Kaleseramik, inovasyon ve tasarım alanında hayata geçirdiği ‘Sevdiğiniz Kale’yi Tasarlayın’ projesiyle yepyeni bir süreç başlatıyor..

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

Gönye Proje, Decovita'nın Unicera Fuarı'ndaki standını tasarladı!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, koleksiyon tasarım danışmanlığını üstlendikleri Decovita’nın, 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO’da düzenlenen Unicera fuar standını tasarladı.

Handan Derya Ercan: Seramik sektörü teşviki hak ediyor!

Kaleseramik Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Handan Derya Ercan, Yeşilköy CNR EXPO'da başlayan UNICERA İstanbul Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı'nda Türkiye'nin seramik sektöründeki yerini anlattı.

Unicera, bugün kapılarını açtı!

Seramik, banyo ve mutfak fuarı Unicera, bugün kapılarını açtı. 12 Mart’a kadar açık kalacak fuarda yeni koleksiyonlar ve inovatif ürünler tüketiciyle buluşacak.

Kaleseramik unicera Haberi

Kaleseramik unicera

Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, “Avrupa’da 3’üncü, dünyada ise 12’nci sırada yer alan Kaleseramik, farklı yaşam tarzlarına özel tasarımlarıyla birlikte, trendleri belirleyen çevreci ürün ve uygulamalarla ilklere imza atmaya devam ediyor” dedi.


Yapı sektörünün lider markalarını bünyesinde barındıran Kaleseramik, 24-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda 750 metrekarelik görkemli standıyla yer aldı. Kaleseramik’in marka kimlikleri doğrultusunda, minimal sunum konseptiyle tasarlanan stant, İtalyan Mimar Paolo Cesaretti ve Kaleseramik Konsept Tasarım Ekibi’nin ortak çalışması ile hazırlandı. 


Yaşam tarzlarına göre özel alanlar


Seramikten vitrifiyeye, banyo dolaplarından armatür ve duş sistemlerine kadar çok geniş bir yelpazede üretim yapan Kaleseramik’in yeni ürünleri, fuarda “İlhamımız İnsan” konseptiyle sergilendı. Stantta oluşturulan rahat dolaşım alanları sayesinde, en yeni ürün ve...