28 / 04 / 2024

Kaleseramik trendleri belirleyen yenilikçi ürünleri ile UNICERA'da fark yarattı!

Kaleseramik trendleri belirleyen yenilikçi ürünleri ile UNICERA'da fark yarattı!

Seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda, yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan "Kale 360" uygulaması ile fark yarattı.



Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale'nin yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla, uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda, yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan "Kale 360" uygulaması ile fark yarattı. "Banyo" ve "Teknik" konseptiyle hazırladıkları stantlar ile fuarın yenilikçi yüzü olduklarını belirten Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, "Türk seramik sektörünün amiral gemisi Kaleseramik, trendleri belirleyen çevreci ürünleri ve kullanıcıların hayatını kolaylaştıran uygulamalarıyla ilklere imza atmaya devam ediyor" dedi. 


Yapı sektörünün lider markalarını bünyesinde barındıran Kaleseramik, 26 Şubat-02 Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen UNICERA'ya, "Banyo" ve "Teknik" konseptiyle hazırlanan 750 ve 135 metrekarelik iki ayrı stant ile katıldı. İtalyan Mimar Maurizio Molini ve Kaleseramik Konsept Tasarım ekibinin ortak çalışması ile hazırlanan stantlardaki rahat dolaşım alanları sayesinde, sergilenen en yeni ürün ve serilerin, alternatif kullanım alanlarından örnekler sunuldu. Kaleseramik'in marka kimlikleri doğrultusunda, minimal sunum konseptiyle tasarlanan "Banyo" standı 3'üncü salonda (317-318), "Teknik" standı ise 6'ncı salonda (619/B) tüketiciyle buluştu. 


İleri teknoloji ile üretilen seramik ve banyo ürünleri ile her ihtiyaca yönelik estetik ve işlevsel çözümler sunduklarını ifade eden Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, "Avrupa'da 3'üncü, dünyada ise 12'nci sırada yer alan Kaleseramik olarak, sektörün amiral gemisi olmanın sorumluluğuyla, "trend belirleyici", "işlevsel", "çevreye dost" ve "kaliteli" kavramlarını ürünlerimize yansıtıyoruz. Ürün ve hizmet alanlarında yapacağımız yatırımlar ile marka, tasarım ve hizmet konularında sektörde öncülük yapmaya devam ediyoruz" dedi. 




Geri Dön