18 / 05 / 2024

Kaleseramik Vakfı okul

Kaleseramik Vakfı okul

Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı (KSV), "ilk işim Okullarda Değişim" projesi kapsamında Soma'da altı okulu daha yeniledi. Proje kapsamında yenilenen okul sayısı 34'e ulaştı...

Türkiye Maarif Vakfı, Kuzey Makedonya'da 10 bin metrekarelik okul alanı satın aldı!

Türkiye Maarif Vakfı (TMV) ile Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki FON Üniversitesi arasında üniversite kampüsünün 10 bin metrekarelik kısmının Türkiye Maarif Vakfı tarafından satın alınması için anlaşma imzalandı.

Türkiye Diyanet Vakfı İdlib'de okul açtı!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib'te okul açılışı gerçekleştirdi.

İHH İdlib’de briket okul inşa ediyor!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin İdlib ilinde briket okul inşa ediyor...

Türkiye Maarif Vakfı'nın yurt dışındaki okul sayısı artıyor!

Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün yaptığı açıklamada "2023'e kadar Birleşmiş Milletlere üye ülkelerin yarısında okul açmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz." diye konuştu.. 

Türkiye Maarif Vakfı, Tanzanya'da 260 öğrenci kapasiteli okul açtı! 

Türkiye Maarif Vakfı, Tanzanya'nın kuzeyinde bulunan Arusha eyaletinde yeni okul açtı. 260 öğrenci kapasitesi olan okulda, anaokulu, ilkokul ve ortaokul bulunuyor...

Esenyurt’ta Necmi Kadıoğlu Vakfı’na tahsis edilen arsaya tepki geldi!

Eski belediye başkanı AKP'li Necmi Kadıoğlu’nun vakfına tahsis edilen 25 dönümlük arsada basın açıklaması yapan Esenyurt Alternatif Kültür Sanat Derneği üyeleri, arsa hakkında, “Bu arsa Esenyurtlu çocukların okul alanıdır!” dedi… 

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan İdlib'e yetim ve engelliler için yaşam merkezi!

Türkiye Diyanet Vakfı İdlib'de yetim ve engelli aileleri için yaşam merkezi inşa ediyor. İnşa edilecek rojede, 100 ailenin barınacağı 100 konutun yanı sıra cami, okul, sağlık ve kültür merkezi de olacak...

Kaleseramik'e ÇEVKO'dan tasarruf ödülü!

Kaleseramik, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) tarafından verilen "2018 Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri"nde "Ahşap Ambalaj Malzemelerinde Tasarruf" projesyle ödülünü aldı.

Suriye'de onarılan okul hizmete açıldı!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından, Suriye'nin İdlib kırsalındaki Atme kampında bakım ve oranımı yapılan okul açıldı.

Vehbi Koç Vakfı'ndan 26 milyon dolarlık 13 okul yatırımı!

Vehbi Koç Vakfı (VKV) Genel Müdürü Erdal Yıldırım, 26 milyon dolarlık 13 okul yaptırıp Milli Eğitim’e hibe ettiklerini açıkladı. Yıldırım, 8-9 yıl önce yeni okullar yaptırmanın gündemlerine geldiğini söyledi.

Türkiye Maarif Vakfı, New Jersey'de okul açıyor!

Türk ve Müslümanların yaşadığı Clifton şehrindeki okul, pilot uygulama olarak yeni eğitim-öğretim döneminde hizmet vermeye başlayacak.

Türkiye Maarif Vakfı 1 yılda 20 ülkede okul açtı!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Türkiye Maarif Vakfı'nın 1'nci istişare toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Yılmaz, Türkiye Maarif Okulları'nın 1 yılda 20 ülkede 20 okul açtığını söyledi.

Limak Vakfı, Gülseren Özdemir adına okul yaptıracak!

Limak Holding'in hayır ve sosyal sorumluluk faaliyetlerini sürdüren Limak Vakfı, Küçükçekmece'de zihinsel ve bedensel engelliler için modern bir okul yaptıracak.

Kaleseramik Vakfı okul Haberi

Kaleseramik Vakfı okul

Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfının (KSV). 'İlk İşim Okullarda Değişim Projesi' kapsamında Soma'da yenilenen altı okul. Soma Belediyesinde düzenlenen törenle resmen hizmete girdi. Törende konuşan Kale Grubu Kurumsal İletişim Direktörü Hande Sarantopoulos. beş yıl gibi kısa bir sürede 2 bin 418 öğrencinin eğitim hayatlarına hijyenik bir dokunuş getirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 


291 öğrenciye burs Sarantopoulos, "KSV olarak 1991 yılından bu yana başarılı öğrencilere burs veriyor, okul, öğrenci yurdu, eğitim merkezleri açıyor; sanayi ile üniversite eğitim işbirliğini özendirip desteklemeye yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda, meslek edindirme kursları, geliştirme ve uyum kursları, hizmet içi eğitimler düzenliyor, eğitim bursları veriyoruz. Sadece bu yıl lise. 

meslek yüksekokulu, lisans ve yüksek lisans öğrenimine devam eden 291 öğrencimize burs verdik. 

1991-2013 yılları arasında yapılan...