05 / 05 / 2024

Kalite belgeli beton

Kalite belgeli beton

Düzce Depremi’nin 20’nci yıl dönümü vesilesiyle açıklamada bulunan ERMCO ve Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, mevcut binalarda halkımızın sağlıklı ve güvenilir deprem performans analiz raporu almasını sağlamak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Kalite belgeli ve denetimli hazır beton hayat kurtaracak!

Düzce Depremi’nin 20’nci yıl dönümü vesilesiyle açıklamada bulunan ERMCO ve Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, mevcut binalarda halkımızın sağlıklı ve güvenilir deprem performans analiz raporu almasını sağlamak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Beton İzmir 2018 Fuarı başladı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) ve Kalite Fuar Yapım AŞ tarafından 25-28 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılacak olan Beton İzmir 2018 Fuarı başladı.

Beton İzmir 2018 Fuarı 25 Nisan'da başlıyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) ve Kalite Fuar Yapım AŞ tarafından düzenlenen Beton İzmir 2018 Fuarı 25 Nisan'da başlıyor. Fuar 28 Nisan'a kadar devam edecek. 

Beton İzmir 2018 Fuarı 25-28 Nisan'da!

İnşaat ve Hazır Beton Sektörlerini bir araya getirecek Beton İzmir 2018 Fuarı 25-28 Nisan'da gerçekleştirilecek. Fuar Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) ve Kalite Fuar Yapım A.Ş. tarafından düzenleniyor.

Türkiye Hazır Beton Birliği bir ilke imza attı!

Türkiye Hazır Beton Birliği, Beton Sürdürülebilirlik Konseyi “Sistem Operatörü”; Kalite Güvence Sistemi (KGS) de Beton Sürdürülebilirlik Konseyi “Belgelendirme Kuruluşu” olarak atandı

Beton İstanbul 2017 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi bugün!

Kalite Fuar Yapım A.Ş. ve Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından düzenlenecek Beton İstanbul 2017 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi bugün başlıyor. Hazır beton ve inşaat sektörü ile tedarikçiler bir araya gelecek.

Yavuz Işık: İnşaatlarda KGS belgeli kaliteli hazır beton kullanılmalı!

THBB Başkanı Yavuz Işık, KGS belgeli denetim kalitesine sahip beton kullanarak depremi az hasarla atlatmanın mümkün olduğunu bildirdi.

KGS belgeli hazır beton kullanımı yaygınlaştırılmalı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye’nin yapı stoğunun uzun ömürlü ve afetlere dayanıklı olması için KGS belgeli hazır beton kullanımının yaygınlaştırılması gerektiğini belirtti.

KGS belgeli beton kullanımı binaları depremden koruyacak!

Gelişen inşaat sektörüyle birlikte hazır beton sektörünün de büyüdüğünü belirten Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, kentsel dönüşümün sektör açısından bu yıl için de önem taşıdığını dile getirdi.

İdris Güllüce'den inşaatlarda beton kullanımı uyarısı!

Şehircilik Bakanı Güllüce, bazı firmaların maliyeti düşürmek için her kata farklı kalite beton kullanma vurgununu bozdu. Artık bina kalitesinde ortalamaya değil, planda her kat için belirtilen betonun kalitesi aranacak.

Ahmet Ağırman: Depremden korunmanın yolu sağlam beton!

İstanbul Beton Elemanları ve Hazır Beton Fabrikaları ( İSTON ) Genel Müdürü Ahmet Ağırman' ın yorumuna göre; hazır betonda yüksek kalite, deprem esnasında riski azaltıyor...

Türkiye hazır beton birliği tebliği!

Türkiye hazır beton birliği - kalite güvence sistemi iktisadi işletmesi onaylanmış kuruluş olarak görevlendirilmesine dair tebliğ (MHG/2014-03) 24 Ocak 2014 tarihinde 28892 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

KGS belgeli betonlarla inşa edilen yapılar depreme dayanıklı!

Depremin 14. senesinde THBB Türkiye'nin deprem önlemlerine değindi, afete dayanıklı konut yapımı ile ilgili önerilerde bulundu. Kalite Güvence Sistemi belgeli betonlarla inşa edilen yapıların depreme dayanıklı ve güvenli olduğunu vurguladı.

Kalite belgeli beton Haberi

Kalite belgeli beton

Türkiye’de standartlara uygun beton üretilmesi ve inşaatlarda doğru beton uygulamalarının sağlanması için 30 yılı aşkın süredir uğraş veren Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 12 Kasım 1999 yılında Düzce’de meydana gelen deprem felaketinin 20’nci yıl dönümü hakkında konuştu.

Ülkemizde bulunan deprem gerçeğini hatırlatan Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, şu ifadeleri kullandı: “2019 yılında yürürlüğe giren yeni Türkiye Deprem Tehlike Haritası’nı incelediğimizde nüfusumuzun yüzde 70’ten fazlasının deprem tehlikesi yüksek bölgelerde yaşamakta olduğunu görüyoruz. T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kentsel Dönüşüm Eylem Planı açıklanmış ve 6,7 milyon konuttan acil, öncelikli denilen 1,5 milyon konutun dönüşümünün 5 yıl içerisinde sağlanacağı ifade edilmiştir. Son 58 yıl içerisinde depremlerden, 58.202 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 122.096 kişi yaralanmış ve yaklaşık olarak...