18 / 05 / 2024

kalker ocağının işletilmesi halk toplantısı

kalker ocağının işletilmesi halk toplantısı

Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından Zonguldak İli, Kilimli İlçesi, Çatalağzı beldesinde kalker ocağının işletilmesi için 7 Ağustos 2014 günü halk toplantısı düzenlenecek...

Koza Altın düğmeye bastı! 20 günde üçüncü altın ocağını açmak için başvurdu! 

Borsa İstanbul'da işlem gören Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) cevher madeni sayısını artırıyor. Son olarak Erzurum ve Gümüşhane'de maden ocağı açmak için ÇED başvurusu yapan şirket, Nevşehir için harekete geçti.

Antalya'nın Konyaaltı plajı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkarıldı! Tam 89.6 milyon TL'ye!

Antalya Büyükşehir, Türkiye’nin gözde sahil şeridi Konyaaltı’nı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkardı. Peki muhammen bedel ve geçici teminat bedeli ne kadar?

Konya Selçuk'ta 10.6 milyon TL'ye icradan satılık kalker ocağı!

Konya 9. İcra Dairesi Müdürlüğü, Konya ili, Selçuklu ilçesi, 8718 parsel, Sille Mahallesi'nde yer alan 108 bin 43 metrekare alanlı kalker ocağını 10 milyon 612 bin 70 TL'ye icradan satıyor...

Gölcük Tabiat Parkı'nın işletmesi için ihaleye çıkılıyor!

Bolu'da yer alan Gölcük Tabiat Parkı'nın işletilmesi 22 yıllığına ihaleye çıkıyor. İhale 19 Aralık'ta yapılacak. 

TAV, Suudi Arabistan'da üç havalimanını işletecek!

TAV Havalimanları, Suudi Arabistan'daki 3 havalimanının genişletilmesi ve işletilmesini içeren nihai anlaşmasını Riyad'da imzaladı.

Çin'den Yunanistan'ın Pire Limanı için master plan!

Cosco’nun başkanı Hu Lirong, şimdiye kadar Pire Limanı’nın işletilmesi için kararlaştırılan 350 milyon Euroluk yatırım dışında 250 milyon Euro daha yatırım yapacağını açıkladı.

Adana Jurassic Park'ın işletilme kararı iptal edildi!

Doğal Park'ın Jurassic Park olarak işletilmesi Adana 2'inci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. Böylece, Eylül ayından beri faaliyette olan ve vatandaşların para ile girebildikleri Jurassic Park kapatılıp halka açılacak.

Müteahhit Mustafa Bayar, Sağlık ocağının sponsoru oldu!

Çanakkale'nin en cok konuşulan Müteahhidi Mustafa Bayar, Barbaros Mahallesinde Çanakkale Belediyesi'nin yapımını üstlendiği Sağlık ocağının sponsoru oldu...

Mersin kalker ocağı için ÇED süreci yürütüldü mü?

Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu Mersin'e kalker ocağı inşa edilmesine yönelik projenin ÇED raporuna ilişkin soru önergesi hazırladı. Kuyucuoğlu sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Sarı'ya iletti.

Malatya Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi Alan ve Kapasie Artışı'nın ÇED toplantısı 7 Nisan'da!

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi'nde yer alan Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi Alan ve Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 7 Nisan günü saat saat 10:30'da gerçekleşecek.

İnşaat ve hafriyat atıklarının depolandığı alanlar işletilemeyecek!

Büyük şehirlerde oluşan inşaat, hafriyat ve yıkıntı atıklarının depolanması ve bu alanların işletilmesi, rant kapısı oldu. Danıştay, belediyelerin bu alanları 3. kişi veya şirketlere devretmesine izin veren düzenlemeyi iptal etti.

Global Liman, Riga ve Livorno limanlarını işletme ihalesine katılacak!

Global Liman İşletmeleri, Letonya'nın başkenti Riga limanı feribot yolcu hizmetleri operasyonlarının satın alınması için ön elemeyi geçerken, Cape Verde Cumhuriyeti limanlarının işletilmesi ihalesine katılmaktan vazgeçti.

Adana Kalker Ocağı İşletmesi toplantısı 28 Ağustos'ta!

Adana'nın Karaisala İlçesinde bulunan Kalker Ocağı İşletmesinde Planlanan Patlatma Dizaynı Değişikliğine ilişkin ÇED toplantısı 28 Ağustos'ta yapılacaktır.

kalker ocağının işletilmesi halk toplantısı Haberi

kalker ocağının işletilmesi halk toplantısı

Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından Zonguldak İli, Kilimli İlçesi, Çatalağzı Beldesi mevkiinde "S200701257" Ruhsat Numaralı Kalker Ocağı Projesinin işletilmesi planlanmaktadır.Söz konusu Proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9.Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.



Toplantı Yeri: Çatalağzı Belediye Düğün Salonu

Toplantı Yerinin Adresi: Çatalağzı/Kilimli/Zonguldak

Toplantı Tarihi: 7 Ağustos 2014

Toplantı Saati: 114:00


Proje Sahibi: Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş

Tel: 0 212 639 89 00 

Web:...