13 / 05 / 2024

Kalkınma Bankası yapılandırma

Kalkınma Bankası yapılandırma

Başbakan Yardımcısı Şimşek, Kalkınma Bankasını yeniden yapılandırdıklarını belirterek, "Kalkınma Bankası, yapılacak yatırımlara uzun vadeli ve uygun maliyetli kaynak sağlayacak." dedi.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

Kamu bankalarının konut kredisi yapılandırma faizleri düşecek mi?

Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank konut kredisi yapılandırma alıyor mu? Kamu bankalarının konut kredisi yapılandırma faizleri düşecek m?

Ziraat Bankası taksit erteleme ve yapılandırma nasıl yapılır?

Ziraat Bankası dün itibariyle bankalara öncü olarak kredi ödemelerinde yapılandırma ve erteleme yaptığını açıkladı. Peki erteleme ve yeniden yapılandırma nasıl yapılıyor?

Ziraat Bankası konut yapılandırma faizleri ne kadar?

Ziraat Bankası yüzde 0.99 faiz oranı ile konut kredisi yapılandırmaya devam ediyor. Yüksek faiz oranları kredi çeken tüketicileri oldukça mutlu eden uygulamada nelere dikkat etmek gerekir. Konut kredisi yapılandırma hangi şartlarda karlı olur?

Ziraat Bankası konut kredisi yapılandırma faizi ne kadar?

Ziraat Bankası yüzde 0.99 faizli kampanyalı konut kredisinin yanında ayrıca yüzde 0.99’dan faiz oranları ile konut kredisi yapılandırmaya da başladı. Bankanın kampanyalı konut kredisi ve yapılandırma faiz oranları ne kadar?

Konut kredisi yeniden yapılandırma 2019!

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank Ağustos ayından önce kredi kullanan vatandaşlar için düşük faizle yapılandırma indirimi başlattı. Kredi faiz indiriminden sonra kredi sahipleri yapılandırma sürecini merak ediyor. Peki, konut kredisi faiz oranı yapılandırması nasıl hesaplanacak...

Kamu bankaları konut kredisi yapılandırma yapıyor mu?

Kamu bankaları olan Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank konut kredisi yapılandırma yapıyor mu?

Konut kredisinde yapılandırma ne zaman yapılmalı?

Ziraat Bankası’nın faiz indirimi sonrasında 200.000 TL konut kredisi kullanan tüketici 5 ay önceye kıyasla 132.600 TL daha az faiz ödeyecek. Peki güncel faizlerle konut kredisinde yeniden yapılandırma nasıl yapılır?

Vergi yapılandırma başvuruları bayramda yapılabilecek!

Gelir İdaresi Başkanlığı, yeniden yapılandırma başvurularını Ramazan Bayramı süresince de internetten almaya devam edecek...

Emlak vergisi yapılandırma 2018!

31 Mart 2018 tarihinden önce olan emlak vergisi borçları vergi affı kapsamında yapılandırılabiliyor. İşte emlak vergisi yapılandırma 2018 detayları..

Türkiye Kalkınma Bankası 18 gayrimenkulünü sattı!

Türkiye Kalkınma Bankası 6 ilde yer alan toplam 18 adet gayrimenkulünü toplam 2 milyon 749 bin TL bedelle sattı...

Türkiye Kalkınma Bankası 54 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Türkiye Kalkınma Bankası mülkiyetinde bulunan 54 adet muhtelif gayrimenkulü satışa çıkardı...

Türkiye Kalkınma Bankası'nın 54 gayrimenkulü satışa çıkıyor!

Türkiye Kalkınma Bankası AŞ, mülkiyetlerinde yer alan toplam 91,5 milyon TL muhammen bedelli 54 adet muhtelif gayrimenkulü satışa sunuyor. 

Kalkınma Bankası yapılandırma Haberi

Kalkınma Bankası yapılandırma

Başbakan Yardımcısı Şimşek, Kalkınma Bankasını yeniden yapılandırdıklarını belirterek, "Kalkınma Bankası, yapılacak yatırımlara uzun vadeli ve uygun maliyetli kaynak sağlayacak." dedi.


Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sermayesinin tamamına yakını Hazineye ait olan ve kalkınma bankacılığı faaliyetinde bulunan Türkiye Kalkınma Bankasının yeniden yapılandırılması için çalışmaların başlatıldığını bildirdi.


Bankanın yeniden yapılandırılmasının ihtiyaç haline geldiğine işaret eden Şimşek, "Kalkınma Bankasının yeniden yapılandırılmasıyla ülkemizde kalkınma bankacılığının genişletilip geliştirilmesini, bankanın kullanacağı enstrümanlarla sermaye piyasasının kuvvetlendirilmesinde etkin bir rol oynamasını ve bankanın görev alanlarını genişleterek mali yapısını güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Bunun yanı sıra ülkemizin orta gelir tuzağından çıkmasını sağlamak amacıyla teknolojik ve stratejik sektörlerde yapılacak yatırımlara uzun vadeli fon sağlamasına imkan verecek şekilde hukuki altyapının ve gerekli kaynakların temin edilmesi için ihtiyaç duyulan yasal ve kurumsal...