24 / 07 / 2024

Kalyon Güneş Teknolojileri adres

Kalyon Güneş Teknolojileri adres

Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi Beykoz'da 370 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor!

Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası ve Türkiye’nin en büyük güneş santrali Karapınar GES ile yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarını büyüten Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor.

Konut satışları tarihi rekora imza attı!

Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye genelinde konut satışları 2020 Temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 125 artarak tarihi bir rekora imza attı" dedi.

Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi Beykoz'da 370 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Majoris Güneş Enerjisi Teknolojileri Araştırma Geliştirme Yatırım Ve Hizm.Anonim Şirketi kuruldu!

Majoris Güneş Enerjisi Teknolojileri Araştırma Geliştirme Yatırım Ve Hizm.Anonim Şirketi bugün Bahçeliveler'de 1 milyon TL sermaye bedeli Recep Gülenç tarafından kuruldu. 

İlk yerli güneş paneli fabrikası Ankara'da kuruluyor!

Kalyon Holding Enerji Grup Başkanı Murtaza Ata, Karapınar YEKA güneş projesi kapsamında Türkiye'nin ilk entegre panel üretim fabrikasının Ankara'daki Başkent OSB'de kurulacağını açıkladı.

Konutlar güneş enerjisiyle ısınacak!

Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makineleri ve Teknolojileri Bölümü'nün çalışmaları sonucunda yüksek derecede ısı depolayabilme özelliğine sahip güneş enerji sistemi geliştirildi.

KOSBİ, güneş enerji santrali kurdu!

İzmir Kalkınma Ajansının (İZKA) 'Yenilenebilir Enerji ve Çevre Teknolojileri' destek programı kapsamında güneş enerji sistemi kuran KOSBİ bu sayede arıtma tesisinin elektrik enerjisi ihtiyacını karşılayacak.

İstanbul 7. Uluslararası Güneş Enerjisi Fuarı başladı!

7. Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı İstanbul'da açıldı. Fuara Almanya, Çin, İtalya ve Güney Kore'nin de aralarında bulunduğu yerli ve yabancı 200'ü aşkın firma temsilcisi katıldı...

Ali Babacan: Güneş enerjisi ile elektrik üreteceğiz!

Türkiye Yatırım Haftası kapsamında ABD’de bulunan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Alpha Teknolojileri’nin ev sahipliğinde yapılan Uluslararası Güneş Enerjisi Ticaret Fuarı'na katıldı. Babacan, güneş enerjisinin öneminden de bahsetti..

Uluslararası Güneş Enerjisi Fuarı'nı Taner Yıldız ziyaret etti!

6.Uluslararası Güneş Enerjisi & Teknolojileri Fuar’ın da yenilenebilir enerji sektörünün yöneticileri ve tüketici ile buluşuyor!

Güneşli Konutları'nda son durum!

Mar Yap Turizm İnşaat tarafından Güneşli'de inşa edilen Güneşli Konutları'nın son halini www.havadanemlak.com ekibi havadan görüntüledi...

Gül İnşaat Güneşli Park'ın yüzde 50'si satıldı!

Güneşli'de eski bir tavuk çiftliğinin yerine 300 dairelik ve 83 mağazalık Güneşli Park projesinin temelini atan Gül İnşaat, Avcılar'da da Sabancı'nın İNSA fabrikasının yerine konaklar yapmayı planlıyor. Gül İnşaat, başka fabrika alanlarının alımı için de

Güneşli Park 'ta 189 bin TL 'ye!

Gül Proje tarafından Güneşli"de inşa edilen Güneşli Park projesinde güncel fiyatlar 189 bin TL"den başlıyor, projede 60 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor¦

Kalyon Güneş Teknolojileri adres Haberi

Kalyon Güneş Teknolojileri adres

Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi Beykoz'da 370 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.


Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi konusu: 

fotovoltaik güneş modülleri üretim tesisi kurulması


Adres:Kavacık Mh.Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sk.N:13/6 BEYKOZ