06 / 05 / 2024

kaman ikinci toki

kaman ikinci toki

Kırşehir Kaman'da dar gelirliler için yapılacak olan 173 daireli, TOKİ Konutlarına başvuruları bugün sona eriyor. Yapılacak olan toplam 11 blokta 173 daire bulunuyor.

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

TOKİ ikinci yüzde 22 indirim kampanyası 5 gün sonra bitiyor!

Dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ikinci yüzde 22 indirim kampanyası 5 gün sonra bitiyor.

TOKİ ikinci indirim kampanyası 7 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyasını bu yıl ikinci defa başlatıyor. TOKİ'nin indirim kampanyası için başvuru tarihi 21 Eylül olarak belirlendi.

TOKİ ikinci indirim kampanyası 9 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası bu sene ikinci defa başlıyor. İndirim kampanyasına başvurular 21 Eylül tarihinde alınmaya başlanacak. 

TOKİ ikinci indirim kampanyası 10 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek. İndirim kampanyası için başvurular 21 Eylül tarihinde başlayacak.

TOKİ'den 2021'de ikinci indirim kampanyası geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, merakla beklenen TOKİ indirim kampanyasının bu yıl ikinci defa 21 Eylül tarihinde tekrarlanacağını söyledi.

TOKİ, İzmir Kınık'ta ikinci etap çalışmalarına başladı!

TOKİ tarafından İzmir Kınık'ta hayata geçen konut projesinde ilk etap teslimi yapılırken ikinci etap için de düğmeye basıldı.

TOKİ Kırşehir Kaman orta gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman 2020 orta gelir projesi için başvurular başladı.

Kırşehir Kaman alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman alt gelir projesi için başvurular başladı.

TOKİ ikinci indirim kampanyası 2019 başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik ikinci indirim kampanyası başladı.

5 soruda TOKİ ikinci indirim kampanyası 2019!

TOKİ ikinci indirim kampanyası 2019 ne zaman başlayacak? TOKİ ikinci indirim kampanyasından kimler faydalanacak? TOKİ ikinci indirim kampanyasının oranı ne kadar? İşte 5 soruda TOKİ ikinci indirim kampanyası 2019...

TOKİ'den ikinci indirim kampanyası 2019!

TOKİ'nin borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için düzenlenecek ikinci indirim kampanyası 23 Eylül'de başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kaman başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinde yer alan 112 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

kaman ikinci toki Haberi

kaman ikinci toki

Kırşehir  Kaman'da dar gelirliler için yapılacak olan 173 daireli, TOKİ Konutlarına başvuruları bugün sona eriyor. 


Sarıuşağı Mahallesi'nde 1 Etap konutların alt kısmında yapılacak olan 2'nci etapta, dar gelirliler için, 2 + 1 konutlar Dört Bin Lira ve 3 +1 konutlar için Altı Bin Lira başvuru bedeli yatırmaları gerekiyor. Müracaatlar 11 Nisan'da başlarken, bugün sona erecek. 


Yapılacak olan toplam 11 blokta: 2+1 ve 3 +1 olmak üzere 173 daire bulunuyor. 


Kaman Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, 75 Metrekare, 2 + 1 ve 110 Metrekare, 3 + 1 olarak yapılan daireler için başvuru şartları şu şekilde idi: 


2+1 BRÜT 75 METREKARE ALT GELİR GRUBU DAİRELER BAŞVURU ŞARTLARI:


Projeye başvuru yapabümek için, başvuru sahibinin; -T.C. vatandaşı olması, -Projenin bulunduğu il/ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile...