25 / 07 / 2024

Kamboçya yatırımları 2019

Kamboçya yatırımları 2019

Türkiye'nin Punom Pen Büyükelçisi Ayda Ünlü, Kamboçya'nın mevcut koşullarda başta inşaat sektörü olmak üzere iş insanları için büyük fırsatlar taşıdığını söyledi.

Çin'de gayrimenkul yatırımlarında gerileme devam ediyor!

Çin ekonomisinde mayıs ayında üretim ve tüketim göstergelerindeki artışı karşısında gayrimenkul yatırımlarında yaşanan düşüş, sabit yatırımları da olumsuz bir şekilde etkiledi.

UİB açıkladı! Çin'de gayrimenkul yatırımlarında düşüş sürüyor...

Çin ekonomisi, nisanda üretimdeki yükselişe oranla tüketimde ve yatırımlarda soğuma belirtileri yaşarken, gayrimenkul yatırımlarındaki düşüş ekonomi üzerindeki baskıyı artırmayı da sürdürüyor.

Avrupa'da da emlak piyasası durgun: İlk çeyrekte emlak yatırımları yüzde 26 azaldı!

Avrupa emlak piyasalarında durgunluk yaşanıyor. 2024'ün ilk çeyreğinde emlak yatırımları, bir önceki yıla göre yüzde 26 azaldı. İşte ayrıntılar... 

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Yaşar Özdallı ve Oaltın Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırımları hızlandı!

Salgın sürecinde tüketici alışkanlıklarında değişiklikler yaşanırken, franchise ve bayilik sektörü de yeni sürece ayak uyduruyor. Gayrimenkul sektöründe de franchise yatırımlarına hız verildi.

Wyndham Hotels - Resorts yatırımlarında hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından seyahat kısıtlamaları sebebiyle en büyük darbeyle karşılaşan sektörlerden biri olan turizmde, yaşanan daralmaya karşın Wyndham Hotels- Resorts yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

2021'de inşaat yatırımları azaldı mı? 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu'nun gerçekleştirdiği toplantıda elde edilen verilere göre; 2021 yılında inşaat yatırımlarında belirli düşüş yaşandığı gözlemlendi. 

19 yılda Manisa'ya yapılan yatırımlar mecliste!

2002-2021 yılları arasında Manisa'ya yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Almanya'da inşaat yatırımları yüzde 1,8 arttı!

Almanya'da geçen yılın son çeyreğinde inşaat yatırımlarında yüzde 1.8 artış yaşandı. 

Japonya'da konut yatırımları 7,1 azaldı!

Tarihin en büyük ikinci daralmasını yaşayan Japonya'da konut yatırımları yüzde 7.1 azaldı.

Kamboçya yatırımları 2019 Haberi

Kamboçya yatırımları 2019

Türkiye'nin Punom Pen Büyükelçisi Ayda Ünlü, 11. Büyükelçiler Konferansı'na katılmak üzere bulunduğu Ankara'da soruları yanıtladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; bu yıl Türkiye-Kamboçya diplomatik ilişkilerinin 60. yılının kutlandığını söyleyen Ünlü, ikili siyasi ilişkilerin son derece iyi düzeyde seyrettiğini, son yıllarda Kamboçya'dan Türkiye'ye yapılan ziyaretlerin bu ilişkileri daha geliştirdiğini ifade etti.

Ziyaretler kapsamında 10 anlaşma imzalandığını belirten Ünlü, "Ekim 2018'de hem Kamboçya Dışişleri Bakanının hem de Kamboçya Başbakanının ülkemizi ziyaretleri ikili ilişkilerimize ivme kazandırdı." açıklamasında bulundu.

Geçen ay Kamboçya Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Samdech Krolahom Sar Kheng'in Türkiye ziyaretinde iki ülke arasında Güvenlik ve İşbirliği Anlaşması'nın imzalandığını belirten Ünlü, "Hedefimiz, bu tür üst düzey ziyaretlerle perçinleştirilen ikili siyasi ilişkilerimizi ve uluslararası platformlardaki var olan yakın iş birliğimizi sürdürmek ve daha da...